Bu pakete geçmeden önce turkcell faturalı hat kullanıyordum. Turkcell kalitesinden memnunum, daha önceki paketimde aylık 10 gb internet tanımlanıyordu tamamını her ay bitiremiyordum ancak bu tarifede; fatura aşım sorun yok kullanmadığım dakika, internet, sms 1 yıl boyunca saklı kalıyor, (yazın tatile gittiğimde internet ihtiyacım çok fazla oluyor) turkcell kalitesinde aylık 25 tl gibi bir fiyata hizmet almak çok cazip benim için tek dezavantajı 300 tl yi biranda ödemek oldu. |
Dev 80 GB Paketi (40. sayfa)
-
-
Arkadaşlar telsiz vergisi 50,75 lira şeklinde mesaj geldi. Ancak lira yüklemede istediğimiz rakamı tam giremiyorum.50 TL var ama 75 krs eksik kalıyor. Nereden tam rakamı ödeyebilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 50.75'i yıllık olarak ödüyorsunuz. Yani aylık 4.23 TL ödüyorsunuz. Hattınıza 50 lira atmanıza gerek yok. Güncel telsiz kullanım ücretiniz nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam 6 ay sonra 40 tl yuklersın hattına ordan otomatık ceker hıc acele etme. paket çok guzel telefonu yarı aktıf yarı pasıf kullanan ınsanlar ıcın.
acele etme boşver
-
@Martin Linnes Sizi de etiketledim kusura bakmayın verdiğim rahatsızlıktan ötürü de aslında basit bir sorum var Turkcell'i arasam Paycell ile ilgili kısım için Paycell'i ara diyecekler vs. Yafess__ ya da siz sanırım kolayca cevabı verebilirsiniz inşallah müsait olursanız görünce mesajımı;
Şimdi babam bu sabah 6 itibari ile telekom'dan Turkcell'e geçişini tamamlamış olacak. Konunun başındaki paycell kampanyalarına baktım ama çok fazla teferruat, ben bile o kadar detaya giremem ama en azından kendi paycell'imden babamın Hazır Kart'ına TL yükleyebiliyorsam onun paketini öyle alırız, paycell sanal karta da tl yüklerken kazanılacak puan vs neyse kazanmış oluruz.
Sorum;
- Bu ana Dev 80GB paketine kayıt için "Dev 80 GB yaz 2200’a gönder" olayı yeterli midir? Yoksa yeni hatta başka espriler de var mıdır?
- Paycell sanal ya da gerçek kartla hazır karta bakiye yüklemek mantıklı ve olabilir bir eylem midir?
- Turkcell roaming servisinde bir hatadan dolayı benim Facetime aktifleştirme mesajımı 19 kere gönderip faturama 19 lira eklemişti, 3 ay sonra iade etti gerçi ama çok uğraştırdı. Bu hatta TL yükledikten sonra önce paketi alıp sonra mı Facetime'ı aktifleştirmek mantıklı olur? Bu 3. sorum aslında bu pakete geçecekler için çok önemli olabilir, çünkü hazır kart bakiyesinden onlarca mesaj atarsa facetime için Turkcell, ciddi can sıkar. 170 küsür mesaj atılmış diye Apple müşteri hizmetlerinden bizzat duydum. Daha fazlası da varmış. Turkcell Haziran 2021'den beri bu sorunu yaşatıyormuş.
Okuyan ve cevap veren herkese teşekkürler şimdiden. Sağlıklı günler.
-
Eğer Paycell hesabınızda yeterli TL (en az 299 tl) varsa ister Dijital Operatör üzerinden ister turkcell.com.tr üzerinden ister Paaycell uygulamasından DEV80 paketini yükleyebilirsiniz.
Forumda DEV80 konularında paketin paycell yada dijital operatör ile alınmasını anlatan yazılar bana ait.
Eğer zaten paycell kullanmış ve kullananan biriyseniz,paycell kullanmada tecrübeliyseniz sıkıntı olmaz halledersiniz. Paycell kullanmayan biriyseniz,ilk defa kullanacaksanız bulaşmayın.
DEV80 paketini almak için PAYCELL şart değil. Turkcell.com.tr üzerinden hatta gelecek şifre ile girerek paketlerden DEV80 299 TL yazan paketini bulup internet alışverişine açık bakiyesi yeterli Kredi kartı yada banka kartıyla paketi alabilirsiniz.
Tabi paycell kullanan biriyseniz paycell uygulamasında tanımlı kart numarasına en az 299 TL yükleyip Dijital Operator üzerinden DEV80'i almayı deneyip ödemeyi Paycell'den yap derseniz ufak kazançlar oluyor. Biraz karmaşık.
Öncelikle Paycell'i açıp Fırsatlar menüsündeki kampanya ve fırsatlar altındaki kampayalara KATIL yapın.
Paycell'i hem fiziki kart olarak marketlerde hem sanal kart olarak internet alışverişlerinde kullananlar kazançlı çıkar ama arada sırada ayda 1-2 kullanana pek kazandırmaz. Çünkü verdigi bir hefiye TL'yi tada puanı hemen 1 hafta içinde kullanma şartı gibi zoraki şartları var.
Birçok kampanyası kotalıdır,ilk 2000 kişi ilk 5000 kişi der,sen ilk gün katılım sağlar ve işlemi yaparsın TL yüklersin yada alîşveriş yaparsın ama hediyeyi vermez,kota doldu der. Baba göre Turkcell'in en güvenilmez vurguncu uygulamasıdır,ama dikkatli kullanan vurgunu kendisi yapar kazançlı çıkar.
Yoğun olarak marketlerde ve internette kullanan için kazandırır. Mesela paycell'e TL yükle haftalık internet kazan kampanyası yapıyor sık sık.Mesela marketlerde 75 TL alışverişe 15 TL verlyor,bu iyi bir imkan. Kazanılan 15 TL'yi 1 hafta içinde harca diyor.
Paycell kullanırken fiziki kart ike sanal kart farkını bilmek önemli. Her paycell uygulamasını yükleyen sanal paycell kart numarası oluşturabilir ve hattına tanımlayabilir,bu sanal paycell kart numarasına TL yükleyebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle zahmet edip bu kadar açıklama yaptığınız için teşekkür ederim. Elinize sağlık. Allah razı olsun.
Paycell kullanıyorum ama paycell hazır limit ile paycell ile yapılan harcama arasında ne fark var çözemedim. Zaten paycell ile ödeme yaparken, mesela QR kod ile Burger king'i çok kullandım. Faturaya yansıyor. Faturaya zaten yansıyacaksa niye paycell karta para yüklüyoruz vs. yükleyelim ki harcamak zorunda kalalım tabi. Paycell'i bu anlamda anlamsız buluyorum ama Burger King'te çok faydalandım yalan yok. Bıraktık artık fast food'u mümkün olduğunca o ayrı. 3 aylık 7 lira da ücret alıyor o da ayrı can sıkıcı zaten.
Paycell karta yükleyip oradan hazır karta para yükleyelim dedik ama 50, 95 ve 180 lira seçenekleri vardı. paycell ile ödeme turkcell uygulamasında varsa da bilmiyorum. Sanal karta 325 limit yükleyeyim dedim banka kartından, ondan da 3 tl komisyon istedi. Sonunda girdim pc'den turkcell'e, babama şifre alıp giriş yaptık sonra da 80gb dev paket linkine direk girip paketi satın al diyerek komisyonsuz 299 liraya aldık. 20 tl paycell bonus gibi bir şey verdi ama bilmiyorum kullanır mıyız ne yaparız, yanımda da değil babam köy civarlarında memlekette :)
Velhasıl en temiz yolu faturasıza geçtikten sonra pc ya da uygulamadan paketi bulup direk satın al diyerek almak. Paketin ömrü 1 sene ama 6 ay sonra tl yüklemeyince hat kapanıyor, bu da ayrı bir saçmalık :) Bu şikayetvara taşınmalı.
Başka Turkcell macerası var da onu şikayet anlamında sıcak fırsatlar konu dışında açıp anlatacağım. özeti 83 yaşında dedeme 100gb + 50gb iki tane birden life plus mı nedir internet depolama alanı satmışlar internet sandırarak. 100gb internet alıyorum sanmış 10 liraya, başka ücret yok demişler filan zaten kulağı tam duymuyor. 20 yılllık müşterimizsiniz size özel filan. 20 yıllık müşteriyi resmen dolandıran aşırı terbiyesiz bir firma. ama biz kendi çıkarımız için kullanmaya devam tabi. tüm açıklarını paylaşacağım buldukça.
-
Merhaba, Faturalıdan faturasıza geçtiğim için, 35 liraya süper tarife sattılar, sonra ben dev 80 paketi de aldım, 1 aya kadar bu süper tarifeyi iptal etmem gerekir mi? yoksa kendi kendine iptal olur mu?
-
Süper tarife baz tarifedir değiştirmenize gerek yok. 35₺ ye satılan kesintisiz iletişim paketi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dev80gb da 6 ayda kapanmıyor hocam. Arama kapanma 12 ay, hat iptali 13 ay süre veriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sabah sayfasına girdiğimde ekrandaki bilgi öyleydi vallahi. Şimdi paylaşamıyorum görüntüyü çünkü giremiyorum da, sabah bu mesajı düzenleyip eklerim, öyle yazıyordu. zaten dedik 50 küsür lira vergi için para yükleyeceğiz 6.ayda yükleriz onu da :) çok sorun değil. teşekkürler cevap için. belki öyle görünüyordur ama öyle olmuyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salla kazandan ne kazanıyorsunuz acaba arkadaşlar.. Bip 1000 dk dışında bir şey gelmedi ilk günden beri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BTK yıllık faturasız paket alanlarda hat kullanım sürelerini 12 ay + 3 ay yapmış.
Yani Yıllık DEV 80 paketini kullananların hattı 6 ay yükleme yapmazlarsa değil,12 ay yükleme yapmazlarsa aramaya kapanacak ama arama alacak.
12 ay yükleme yapmazsanız hattınız arama yapmaya kapanacak ama aranabileceksiniz.
15 ay yükleme yapılmazsa hat iptal olacak.
Aylık 4.23 TL TKÜ borcu 299 TL içinde değil. Her ay da zamanında ödemek zorunda değilsiniz. İsterse 12 ay biriksin,birden ödeyin sorun yok. Yalnız 6 ay TKÜ borcu birikenler paket alamaz bu kural var.
Benim tavsiyem DEV80 paketi kullananlar TKÜ òdemek için acele etmesinler,mümkünse 3 aydan önce ödemesinler,en az 3 ay biriktirsinler. Hatta en az 6 ay biriktorsinler toplu ödesinler.
Dün baktım DEV80 paketimin ilk ay 4.23 TL TKÜ borcunu ödemek için Turkcell hatta 4 TL yüklenlme seçeneği koymuş. Mastercard ile TL yükle haftalık 1 GB internet kazan kampanyasından internet verecek mi diye hatta 4 TL yükledim Mastercard ile. Hem hediye 1 haftalık 1 GB gelmedi hem hattın kullanım süresi uzamadı. Sanırım hediye 1 GB için en az 30 TL yükleme şartı vardı,hem de hattın kullanım süresi uzaması için en az 10 TL yükleme şartı vardı. Bu yüzden TKÜ borcunu en az 30 tl biriktirip de en az 30 TL yükleyecek şekilde ödemek daha uygun.
Bu şekilde hem hattın kullanım süresi ( 12 ay + 3 ay ) uzayacak hem de en az 30 TL yükleme kampanyaları varsa bişeyler kazanılabilir.
-
-
-
Paketiniz DEV80 mi? Değilse bahsettigim sizin için geçerli değil zaten.
DEV80 kullananların 12 ay + 3 ay olması lazım. Yıllık paket kullanmayanlar sizdeki gibi.
Ekran görüntüsünü aldım.
Ekran görüntüsünü alırken paketimin DEV80 olduğu anlaşılması için yukarda paketin bitiş tarihi 9 Aralık 2022 görünecek şekilde aldım.
Yani paketi 9 Aralık 2021'de aldım.
Hattımın aramaya kapanacağı tarih 12 ay sonra 9 Aralık 2022.
Hattımın iptal olup kapanacağı tarih 15 ay sonra 4 Mart 2022.
Ay 30 gün üzerinden hesaplandığı için 15 x 30 gün = 4 Mart 2022'ye denk geliyor.
Son TL yükleme tarihin 13 Ocak 2022 görünür,onu dikkate almayın. Kampanyadan yararlanmak için 4 TL yüklemiştim. 4 TL yüklemek kullanım süresini uzatnıyor zaten.
Dikkate alınması gereken tarih DEV80 'i yüklediğim 9 Aralık 2021 tarihi.
Yalnız @berkay956 da 15 ay değil,13 ay görünüyor. Paketi DEV80 ise bir farklı durum var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 14 Ocak 2022; 15:17:59 >
-
DEV80 değil ama yüklediğimde bir de tarih değişmezse tl yüklemeyeyim diye kaynak sordum
-
üstteki mesaja bakarsan göreceksin zaten.
-
Hocam bir sorum olacak,
Bir tanıdığımı faturasıza geçirdik, 10.01.2022 de faturalı paketi yenilenmişti. Şu an taahhütsüz tarife tutarı 71 TL görünüyor.
10.02.2022'ye kadar bu paketi kullanacak mı yoksa kısmi fatura mı çıkıyor onu tam çözemedim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 14 Ocak 2022; 15:9:58 >
-
Faturalıdan faturasıza geçişlerde şöyle ücretlendirme oluyor hocam ; Gün bazlı fatura, yılın bütün telsiz kullanım ücreti, kesintisiz iletişim paketi, benim bildiklerim bunlar. Yanlışım varsa düzeltin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X