< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dev 80 GB Paketi (42. sayfa)
-
-
Senin mesajında "zam gelmedi,kandırıldık" gibi bir serzeniş yok. Zam gelseydi gibi bir serzeniş yok. Sen rahat ol. Millet begeni alırım diye sağa sola sallıyor işte. Başkasının yazılarını taklit etmenin de bir kalitesi olmalı. Sen bakma onlara. Bas bloğu geç. Sen bu cevabı verdin diye sana kafayı takacaklar artık,Discorddan organize olup sana saldırırlar artık. Discordda 8 kişi bir araya gelmişler,hadi şuna saldırıyoruz,hadi şu yazıya beğeni atın diye koşturup duruyorlar. Forumda kirletmedikleri bölüm çok az kaldı.
Yönetimi tehdit ediyorlar forumu yan hesaplarla basarız karıştırırız diye. Ekran görüntüsü de var bu tehditin,ama ceza almadılar çok ilginç şekilde.
Fatih Terim bile gitti..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filozof konuşuyor. v3 Konuş filozof konuş dinleyicin çok. Forumun iyilik meleği sensin. Kesinlikle Teyit, Okuryazargezer, Mobil Uzman, ve daha benzeri hesaplar senin değil bunu biliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 15 Ocak 2022; 16:29:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sözde Türk Telekom ekibi benim konumu görüp indirim taktiğini iptal etmişti ya hocam. Turkcell ekibi de görür falan sonrası ihale size kalır,herkes sizi kalaylar. Dev80'i bu üyeler kapattırdı, en çok şu üyelerin sesi çıktı fln diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 15 Ocak 2022; 16:33:1 >
Kimse bana kalaylayamaz kendi kendilerine oturdukları yerden oradaki sizin itham ettiginizle alakası olmayan mesajımla kalaylayan olursa da umrumda olmaz.
Burada zam gelecek gecin yeni yil olmadan gecin zam gelecek diyenler de o zaman Turkcell ekibini kışkırtmış oluyordu sizin mantiga gore. Uzatmayacağım cok saçma yani argümanınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence ortada forumu okuyacak ekip mekip yok, bir kendini bilmez zat'ın, şahsın kışkırtması var, benim üstüme oynadı. Sizin üstünüze de oynayabilir. O kendisini biliyor.
Ama ne güldüm ya, bir konu açtım diye telekom ekipleri gelip forumu okuyacak, direkt benim konuma damlayacak ve sonra da indirim taktiğini kapatacak. Çok komik bu şahıs, beni fena güldürüyor. 😁
Turkcell forumu okuyup dev80 i kapatabilir diyen siz değil miydiniz üst mesajlarda anlamadım su an.
Ben Turkcell ekibi burayı okuyor diye bir şey demedim, eninde sonunda bu paketi zamlattıracaksınız bu gidişle bu totemle anlamını verdim.
DEV 80'e geçmek mi mantıklı GNÇ Gamer mı çok arada kaldım. Yazın çok gidiyor internet ama kışın 15 de olduğu oluyor 5 de olduğu oluyor. DEV80'de telsiz kullanım ücreti nasıl oluyor +50 TL olarak mı düşünmeliyiz?
En mantıklısı Platinum akıllı gibi ama ona da geçemeyenler falan olmuş galiba.
-
Bence Akıllı 20 GB paketine geçin hocam, GNÇ Gamer paketine o parayı verebildiğinize göre bütçe iyi.
Akıllı 20 GB öneririm, internet yetmezse bile gollercepte ile daha çok internet kazanırsınız.
95 TL verebilirseniz de GNÇ Fırsat Mega+ var 20+20 kısaca 40 GB internet faturalı.
Hocam o akıllılar bazılarında olmamış diye okudum, şartlarda yazan sebepden dolayı bazılarında da olmuş. Önce faturasıza taşıyıp deneyeceğim olursa akıllı platinum 25 düşünüyordum. Vodafone kullanıyorum.
Bu gnç fırsatta haftalık 5-5-5-5 şeklinde mi veriyor peki?
Faturasıza taşısam akıllı paketler olmazsa buna geçebiliyor muyum yine de faturasızdan? Sorna sen faturasıza geçmişsin bu yeni gelen faturalılara özel demesinler
Bazılarında evet sorun çıktı ama çoğunluk o sorunu aştı. Taahhüt sorunu oluyordu,önce faturasıza geçin,sonrası Platinum Akıllı 25 GB 79 TL geçin. Vodafone'dan hattınızı Turkcell faturasıza taşımalısınız. GNÇ Fırsat tarifelerde ise haftalık 5GB olarak veriliyor,toplamda ayda 20 GB yapar. Siz faturasıza taşıyın, bütün akıllı paketlere, akıllı platinum pakete geçebilirsiniz.
Sağ olun hocam, bu hafta içi deneyeyim geçmeyi faturasıza taşıyıp.
-
Bizce ekibindeki kişiler arandığında 20000 dk dan düştü bende
Hocam 2022'nin ilk Telsiz Kullanım Ücretini Türkcell tahsil etti benden de 4.23₺ olarak. Yalnız bildigilendirme SMS'i gelmedi. Çekilen tutarı kendim hesapladım. Faturasız Dev 40 kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de durum aynı. Talep oluşturdum, dönmelerini bekliyorum. Dilerseniz siz de talep oluşturun, bir önceliklendirme sorunu olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da Vodafone söylemedi hocam, Yanımda uygulamasından "Tahsil edilemeyen tutarlar" seçeneğinden gördüm, 4.23 ₺ borcum varmış, tarifeminde ücreti 55'di, direkt 60 attım hem tarifem oldu, hem telsiz vergisi kesildi. Ama kesildi mesajı gelmedi, kalan bakiyemde 0.70 kuruştu burdan anladım bende kesildiğini.
Dev80 le araniza katildim.
Fiyati uygun seneye insallah maksimum 100 lira zam ile tekrar katilirim ( enflasyonu hesaba katarak konusuyorum ) :)
Turkcel faturalidan
Turktelekoma tasidim ayni gun ucretsiz sekilde hazirkatta gectim.
Faturali tahadutum bitmisti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 16 Ocak 2022; 18:2:25 >
Hayırlı olsun,telefonunuza bütün Turkcell servislerini yükleyin hocam,bip,gollercepte,paycell,turkcell bizce,gnç vs.
Hepsini sıralayalım..
BİP : Turkcell'in mesajlaşma uygulamasıdır,bol kampanyası vardır,oyunlar vb. ile bedava gb kazanırsınız.
GOLLERCEPTE : Turkcell'in bedava internet kazandıran uygulamasıdır,her kullanıcıya haftada 1 hak verilir ve ayda toplam 4 hak eder. Bu hakkı ne yapacağım derseniz,maçalr var,hakkınızı haftada 1 maça oynarsanız o maçta kaç gol olursa X haftalık gol başı 100mb cepten internet kazanırsınız. Diyelim hakkınızı X maça oynadınız,toplam 5 gol geçti, 5 gol x 100mb etti haftalık 500mb cepten internet,kısaca havadan 500mb internet kazanırsınız,tabi bu sizin şansınıza ve oynadığınız maça kalmış. Bunun paketide var faturasızda,şampiyon ve trabzon paketi.
PAYCELL : Turkcell'in sanal/fiziksel kart hizmetidir,çok kampanyası detayı ile güzel vurgunlar yapabilirsiniz,kendinize bir tane fiziksel kart alın derim. Ayrıca uygulamasıda var,uygulamadan çok detaylı bakabilirsiniz. Uygulamada haftada 2 kez yapılan bir paycell salla topla oyunu var,oyunu telefonu sallayıp oynuyorsunuz ve rastgele puan veriliyor,verilen puanla ister puanınıza denk gb,istanbulkart,vb. hizmetler alabilirsiniz.
Turkcell Bizce : Turkcell'in yapmış olduğu kupon uygulamasıdır,her gün girip video izleyerek 2 kupon toplayabilirsiniz,bu kuponlar ile internet satın alıyorsunuz,10 kupon haftalık 1 gb gibisinden,ne kadar fazla kupon o kadar fazla internet.
GNÇ UYGULAMASI : Hattınızı 7-25 yaş arası yiğen,oğul vs. kullanıcı tanımlaması yapın,bu uygulamayı indirin,haftada 2 kez GNÇ çatlat bir nevi salla kazan verir,bu da ek bedava internet anlamına gelir,hediyeler tamamen şansa ve şebeke yoğunluguna göre çıkıyor.
Emeğe saygı olarak yazımı beğenirseniz mutlu olurum,teşekkür ederim. 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 16 Ocak 2022; 19:6:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam belki yeri değil ama milyonlarca Türkcell faturasız hat abonesini ilgilendiren bir konu ile ilgili şikayet kaydı açtım. Daha doğrusu Türkcell Twitter destek hattına yazdım ve onlar kayıt açtılar.
Mevzu şu; bilmem kaç kişi farketti ama Dijital Operatör uygulamasında TL Kullanım Detay ekranına girdiğinizde Konuşma/İnternet ve Sms dışında Türkcell tarafından tahsil edilen hiçbir ücret kalemini göremiyorsunuz. Örnek haftalık ücreti bulunan ve kullandığınız X servis var 2₺ veya 3₺, herneyse, onun tahsilatını göremiyorsunuz bu ekranda. Veya Telsiz Kullanım Ücreti düşüyor TL bakiyesinden her ay, yine bu ekranda bu da gösterilmiyor. Vodafone'da bu sorun yok, Türkcell kasıtlı mı göstermiyor nedir. Dikkatini çeken olmuştur belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ocak 2022; 19:28:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X