Şimdi Ara

Dev 80 GB Paketi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
951
Cevap
19
Favori
65.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Taahhüt süresinin ilk ve son aylarında ayrılınca veya taahhüt bittikten sonra numara taşınırsa yada faturasıza geçilirse kullandığın gün kadar fatura yansır. (Taahhutsüz Paket Fiyatı ÷ 30) x kullandığın gün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada benim de paketim dev80 ama dediğiniz gibi benim hat iptal süresi 12+1 ay olarak görünüyor, sizde 12+3 ay görünmekte.

• 2 ay kaldıysa çok mu fark ödenir? Annemde vodafone hat var. 38 liralık faturalı paketi 54 liraya çıkarmışlar. Taciz eder gibi arayıp duruyorlar. Bugün sonunda istemiyoruz dedik. Martta bitecekmiş taahhüt süresi. Ne zaman geçmemiz bizim için iyi olur? Aynı şekilde ben de bimcell dost xl paketten buna geçeceğim. 50 tlye çıktı 20 gb paket ve çoğu zaman 5-10 gb arası kullanım yapıyorum çoğu yerde wifi olduğu için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 14 Ocak 2022; 20:11:47 >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

Vodafonede,, Yanımda uygulamasından cayma bedeli öğreniliyormu bilmiyorum. Vodafoneyi arayıp öğrenin ama tahmin ediyorum 40 TL'yi geçmez 38 TL'lik taahhütte 2 ay kaldıysa.

Vodafone Yanımda uygulamasına girip, Hesabım > Tarifem ve Paketlerim > Taahhüt detayı seçeneğine tıklayıp güncel cayma bedelinizi öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi baktım telefonundan ve 35.70 tlmiş faturası. 6 martta bitecek 35.70 tl cayma bedeli gözüküyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim...

@ Martin Linnes

@OkumadanAlma

Rica ederim. 👍

Gün bazlı fatura, cayma bedeli, bütün yılın tkü ücreti toplamı fatura ödersiniz.

• Yaklaşık o zaman 100 tlye yakın çıkar. Bu tarifenin ne zaman biteceğini göremedim sitesinden. Beklesem mi ödesem mi bilemedim...

Ben sana düşüncemi yazayım karar senin.

35 TL cayma bedeli bu paket için taahhüt bozma açısından bence kötü değil.Çünkü sana kazandıracağı onu hayli hayli kapatıyor eğer bu DEV80 paketi olmasa geçebilecegin alternatif seçeneklerin fiyatlarını da düşündüğümüzde. 1 ay sonra ne olacağı da belli olmaz.

Evet,hattını taşıdığında 2022'nin geri kalan aylarının tüm TKÜ ödemesi alınır ama sen nasıl olsa o ödemeyi 2023'e kadar yapacaktın. Hattı taşıdığında son faturana kalan hepsi yansıtılınca bir daha karşına çıkmayacak her ay.

Bu açıdan bir zarar yok bence.

Tek fazlalık cayma bedelin 35.70 TL.

DEV80 paketi belki 2 ay kalkmayabilir de kalkabilir de bilemiyoruz.

Kalkarsa ne zararın olur,l; eğer şimdi geçtin, ama baktın Nisana kadar da kalkmadı ne zararın olur,zarar mı etmiş olursun,risk almaya değer mi, hesabını yapıp karar verirsin.

6 GB annene de sana da yetiyorsa ve peşin ödeyebiliyorsan,o açılardan da dikkate al. Şimdi taahhut bozdun geçtin diyelim,ama paket de aylarca iptal olmadı yada zam gelmedi. Bu durumda "keşke bekleseydim" diyeceksen olmaz. Evet iptal olmadı ama risk almamaya değdi diyebiliyorsan,geç için rahat olacaksa.

Uzun uzun anlattım durumu,çünkü senin durumunda kararsız çok kişi var forumda. Gerek konulardan da,özelden de çok soru geliyor "bu paket ne zaman kalkar,zam gelir mi vs" diye.

Ne zaman iptal olur,kalkar yada zam gelir bilemeyiz,bilemiyoruz. Bazen 1 hafta önce genel bir çok pakete zam olacaksa bayi yetkilisi arkadaşlardan haberini aldığımız oluyor ama sadece DEV80 e zam gelecekse haberini almamız zor. Çünkü böyle sadece 1-2 pakete zam gelecekse bayilerin de zam geldiği günden 1-2 gün önce haberi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 15 Ocak 2022; 13:36:25 >

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Dediğiniz gibi telsiz ücreti her türlü olacak. Cayma bedeli ve fatura çıkmamış günlerin bedeli olacak ekstra. O da yaklaşık 50 TL civarı. Gidip hallederim yakında. Sağolun.

• turkcell bu tarz paketleri zam yapmak kaldırmak yerine geliştirirse inanılmaz abone toplar

rakiplerine büyük darbe indirir

• Dev 80 GB Paketi

Çöpe devam.

• byJuck kullanıcısına yanıt

Bunlardan birini seçince ayrıca 3 saatlik 1GB vermesi lazım. Bip Dakika ve SMS seçeneklerinde ayrıca 3 saatlik internet de geliyor bana aylardır.

Hatta 1 Saatlik 1 GB ve Bip Dakika seçeneği gelince 1 saatlik 1GB'ı seçmiyorum,3 saatlik internet gelsin diye Bip dakikayı seçiyorum.

Zararı ne kadar azaltırsan kâr hesabı işte napalım.

Aslında sıradaki faturan kesildikten sonra,sanırım 6 şubattan sonra hattı taşısan çok iyi olacak. Risk alabilirmisin,DEV 80 ne kadar böyle devam eder bilinmiyor.

• Apar topar geçmiştik aralik bitmeden zam gelecek diye hala ayni fiyat ilginç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Işte risk sonuçta. Şubat başı pat diye kapatırlarsa pttcell falan bakacağım 😂

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin derdiniz nedir, paketin zam yemesini mi istiyorsunuz? Ne güzel pakete zam gelmemiş,millet akın akın geçiyor,garibanlar seviniyor. Böyle diye diye pakete zam yaptırtacaksınız. Yapmayın Allah aşkına. Bakın sizde geçmişsiniz, bu tür mesajlar yüzünden pakete zam gelir, olan gariban halkımıza,fakir fukaraya olur!

• 15 Ocakta 2022 Dev80 aldım

Hattın Arama kapanması

15 Ocak 2023

Hattın İptal tarihi

14 Temmuz 2023 oldu

• Ne alaka hocam ne abarttınız niye ben öyle yazdım diye zam gelsin. Millet geciyor diye zam yapmıyorlar demek ki işte.
    Turkcell gelip alla alla bir üye neden zamlanmadı ki demiş dur zam yapalım da millet gecmeyi durdursun mu diyecek mesajı görüp?
    Ayrıca ben bu konuda 17 Aralık son diye iceriden bilgi geldi falan diyenler olduğu icin apar topar geçtiğim icin 35 tl ekstra ödedim onun bile şikayetini yapmamışım mesajda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt

Bildiklerinizi ve bildiklerimizi unutun yani.

15 ay bile değil,bu 17 ay demek.

Neyse başkaları da paylaşınca bir analiz yaparız.

Hattınızın numarası hangi operatöre ait.

Numaranızı hangi yıl almıştınız.

2021'de bu numarayı faturalı kullandınız mı?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.