Şimdi Ara

Dev 80 GB Paketi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
19
Favori
65.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet Vodafone detaylı gösteriyor ama Turkcell göstermiyor. Bilerek mi yapılıyor,işlerine mi gelmiyor bilemiyorum. Kayıda umarım olumlu cevap verirler.

Şunun gibi bir seçenek eklemeleri lazım DO uygulamasına. Ben detaylı vdf'da hepsini görüyorum. Dev 80 GB Paketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 16 Ocak 2022; 19:2:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hattımı dün itibariyle taşıdım. Salı günü geçiş yapmış olacağım. Umarım ben geçene kadar paket bitmez veya fiyat güncellenmez :)

• Wewoin kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam,şu yazımı okuyun ve ince detaylarına kadar sömürün. İnternetin 6.6GB olduğuna bakmayın,taktikler ile 10-20GB kullanırsınız her ay. =>https://forum.donanimhaber.com/dev-80-gb-paketi--150077838-42#151726357

• Merhaba arkadaşlar,
    Önce kendimi sonra eşimi dev80 tarifesine geçirdim. Ancak eşimin hattında internet çok yavaş ve facebook, instagram bağlantısı yok gibi can çekişiyor. Hız testi 15-20 megabit arasında gösteriyor. Bende problem yok, 100 megabitler görünüyor. Telefonu denemek için sim kartları değiştirdiğimde ise aynı sorun benim telefonda da oluştu. Sorun sim kartta olabilir mi? Nasıl bir yol izlememizi önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmxa M kullanıcısına yanıt

Dijital Operator üzerinde aşağıda İşlemler'e girip Ayarlar Menüsünde > Güvenli İnternet Ayarlarım tıklayıp seçeneklerden ▪Profil yok seçin ve onaylayın.

Aile ve çocuk profili seçilirse birçok siteye girmez.

Dev 80 GB Paketi

• arkadaşlar, ben tahhüt bitmeden turkcelle numara taşıdım. telekom son fatura çıkardı. telekom başka sürpriz fatura çıkarır mı? telekoma gidip kapatma vs bir işlem yapmalı mıyım?

• mmxa M kullanıcısına yanıt
    GUVENLI IPTAL yazıp 2500'a gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 17 Ocak 2022; 15:46:12 >
  • Teşekkürler @Martin Linnes ve@OkumadanAlma

• Ulan hala bimcell'de sürünenler var
    Acıyarak bakiyorum herbirinize

• Faturali hattin taahhütu 1 ay sonra bitiyor. Hatti faturasiza taşıyıp buna geçebiliyor muyuz? Başka hattan mi gelmek lazım?

• Önce başka hatta geçmeniz lazım diye biliyorum.

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    "Başka hattan mi gelmek lazım?" .

Evet.

• Bu paketi mesela 8 ayda bitirsek sonra tekrar alabiliyor muyuz yoksa illa 12 ay dolması mi gerek ?

• caglar_sss kullanıcısına yanıt
    Bu paketi şuan isterseniz 100 kere bile alabilirsiniz,yeter ki hat faturasız olsun içinde 300 TL olsun,paket kapanmasın.

• Başka hattan gelmek lazim ne alaka la?
    Ben şimdi 1 sene sonra paketi yenilemek istesem 3 ay vodafone'da sürünmem mi lazim şimdi🤔

• Faturasıza özel bir paket,sadece faturasız olmak yeterli. Faturasıza nasıl geçilir derseniz başka hattan gelerek ya da faturalıdan faturasıza geçilerek faturasız olunur doğal olarak. Var mıydı başka kafada soru işareti?

• Arkadas faturali.faturasiza geçerek işlemini tamamlicak.siz ona bi daha neden operatör değiştir diyorsunuz.onu soruyorum😉

• Dev paketler kapanmış arkadaşlar. Omun yerine Mutlu Mega paketleri gelmiş (15-35-70) olarak. Mutlu Mega 70 hariç diğerleri pek kârlı durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 21 Ocak 2022; 8:45:1 >

• huzunlu paketler koysalar iyi olurdu sirayila 1 5 10 gb azaltilmis ustune zammi koymuslar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.