Şimdi Ara

Dev 80 GB Paketi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
951
Cevap
19
Favori
65.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka gibi ya 2 gün önce turkcelle geçiş işlemini başlatmıştım ve bugün sabah geçişim tamamlandı. Hattı taktım dev80 i almaya çalışırken baktım abone alımına kapanmış. :'(

• theonur07 T kullanıcısına yanıt

Dev 80'e alternatif olarak Mutlu Mega 70 paketi gelmiş hocam.

5.8GB ortalama 2000DK ve 1000SMS 26.6 TL'ye geliyor. İsterseniz bu paketi de alabilirsniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gördüm o paketi de. Mecbur ona geçeceğim. 80 GB nin bile yetmesinden şüpheliydim. Umarım 70 GB yeter. Tabi ek uygulamalardan gelen hediyelerle vs. yetirmeye çalışacağım.

Biz de diyoruz paket neden kapatıldı çok yoğun talep varken başka operatörlerden müşteri getiriyorken.

Demek siz geçmeyiniz diye kapatılmış.

Keşke Şubatta taşısaydınız hattınızı,paket 10 gün daha alım yapsaydı.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Keşke bilseydim hocam. Eğer bilseydim kendimi feda eder sizler için hiç geçmezdim.

Şuradaki uzun yazımı okuyunuz,eğer bana ayda 6 GB yetmez diyorsanız şimdiden bu cumartesiden itibaren acele uygulayınız.

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-paketler-guncel-kampanyalar-firsatlar-7-gun-24-saat-soru-cevap-yardim-tavsiye-taktik--137432399-198#144923598

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 21 Ocak 2022; 9:35:37 >

Teşekkürler, yazınızı okuyacağım.

• Joke joke!

Paket @murekkep yalamis ve tam hesabını hatırlayamadım @Martin Lines olması lazım onların "pakete zam gelsin hadi artık pakete zam gelsin yada paket artık kapatılsın" dedigi için kapatıldı. Çok fazla kullanan olunca paketi kullananların interneti yavaşlıyormuş.

Ülkedeki operatör ve ekonomik rezilliğin geldiği hale bakar mısın 200 MB için ne kadar şeyle uğraşıyor vatandaş

• Yoo ben bi kez olsun o tarz bi şey demedim.
    Ayrica da millet bimcell deil de,uygun ve ucuz olduğu için turkcell kalitesini kullansin diye uğraştik biz burda.

• Ayrica da paket alıma kapatilmiş sadece.
    Malum ülke enflasyonu...
    Bence ayni fiyattan tekrardan açarlar.
    Enflasyon düşerse tabii...
    Hep böyle devam edecek deil ya

• 30 tl fazla ödemesin diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen ona uyma algı yapmaya çalışıyor yağ profesörüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 21 Ocak 2022; 16:25:8 >
  •  

• Annemin hattını Vodafone dan dev80 e dün geçirdim. İyi ki de taahhütu bozmuşuz desenize. Geçiş sırasında kapansaydi ben de çok sinir olurdum. Benim hattı da ay sonunda geçirmeyi düşünüyordum ama 6 gb yeter mi diye düşünüyordum. 70 gblik tarife yetmez bana. Bimcellde devam edeceğim gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 21 Ocak 2022; 16:32:3 >
  • tesadüfen yasıyoruz valla dah 9 ay önce almıstım ucuz atlattık

• siz en azından yasıyorsunuz. ben hic yasamıyorum. ustune toprak atılmamıs bır oluyum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 21 Ocak 2022; 16:41:51 >
  • Eyvahlar olsun gitti güzelim dev80 🤬

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • allah taksiratını affetsin hocam. iyi adamdın vesselam 

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.