< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dev 80 GB Paketi (46. sayfa)
-
-
-
9 saat mi?
Ahahahahaahaha😂😂😂😂😂😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dev 40 ve 80 GB paketleri bitti mi arkadaşlar? Göremiyorum Türkcell sitesinde?
Edit: Dev 80'e kıyasla 21₺ zamlı ve 10 GB azaltılmış Mutlu Mega 70 paketi gelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Mart 2022; 0:58:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecelei 4-5 ay oldu, sürekli "hattınız aramalara açık olması için lütfen TL yükleme yapınız" gibi sms ler geliyor.
Ekran görüntüsü atsaydınız keşke.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sistem hatasindan kaynaklidir hocam. yapmaniz gereken musteri temsilcisini aramak. hala devam ederse butun yonlendirmeleri telefonunuzdan iptal edin.
-
tl yukleme yapmalısınız mesajı bana da geliyor.Büyük ihtimalle 6.aya yaklastıgımız için benim 9 nisanda 6 ay olacak 6 ayda bir yükleme yapılıyor zaten telsiz ücreti biriktigi için yükledigimiz tl ona gidecek
-
-
önceden 4 lira yükleme bile çıkıyordu şimdi 50 tlden aşağı yükleme yapılmıyor mu, ben mi yanlış yapıyorum?
-
Bana hic internet gelmiyor sürekli bipde gecerli internet ya da sms 3 haftadır ust uste ayni secenek geliyor.
Hic yukleme yapmasaniz bile tarifenizi 1 sene boyunca kullanmaniz mümkün
Paket süresi bitince veya bitmeye yakin ister hattina tl yükle,ister turkcell bayii'ye git telsiz borcumu ödicem de işlem tmm😉
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 6 Nisan 2022; 10:50:13 >
zamanında yeteri kadar alamadık. şimdi 70gb paketini depoluyorum.
-
DEV 80 Paketini kullananlar Dijital Operatörden paket hakları bakabilir mi haklarda Yaani 1 GB içeriği var mı?
Uygulamalarda geçerli haklar arasında olabilir.
8 aydır yükleme yapmadığım 85 TL vergisi birikmiş faturasız hatta Yaani 1GB hediyesi var DEV80 paketinde yok çok ilginç.
Yaani puan toplarken 1GB hediye işe yarıyor.
komutanim bende yok.
Nerde yazıyor bu vergi? telsiz ücreti mi?
-
11 aydan fazladır TL yüklemedim,arada 9 TL'ye goller cepte Bordo paket yada Şampiyon paket alıyorum aktif dönem uzuyor,hat kısıtlanmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X