Şimdi Ara

Dev 80 GB Paketi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
19
Favori
65.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam süreç normal şikayetlik bir durum yok,
    35₺ lik paket zaten herkesin bildiği bir şey,
    50₺ telsiz kullanım ücreti zaten 2022 de aylık 4,22₺ ödeyecektin, bunu peşin almış oluyorlar.
    30₺ de kendi paketin zaten.

Ben telsiz kullanım ücreti ödemedim yazan arkadaş yıl sonuna yakın taşıdığı için ücret çıkmamıştır diye tahmin ediyorum.

Bu noktada yapabileceğin tek şey 35₺ ödememek için başka operatöre taşıyıp tekrar turkcelle dönmek ama bence sim kart blokeleriyle uğraşmaktansa 35₺ vermek daha mantıklı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dev 80 GB Paketi

😑

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9 saat mi?
    Ahahahahaahaha😂😂😂😂😂😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, dev 80 paketini kullanıyorum 28 kasımdan beri, vodafonedan geçiş sağlamıştım. Bu pakete telsiz kullanım ücreti dahil mi yoksa bu yılın telsiz kullanım ücreti kesilmeye başlamadı mı? Telsiz kullanım ücreti yansımamış bana normal mi bu durum acaba
    Dev 80 GB Paketi

• Dev 40 ve 80 GB paketleri bitti mi arkadaşlar? Göremiyorum Türkcell sitesinde?

Edit: Dev 80'e kıyasla 21₺ zamlı ve 10 GB azaltılmış Mutlu Mega 70 paketi gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Mart 2022; 0:58:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecelei 4-5 ay oldu, sürekli "hattınız aramalara açık olması için lütfen TL yükleme yapınız" gibi sms ler geliyor.

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü atsaydınız keşke.

• Kef14 kullanıcısına yanıt

sistem hatasindan kaynaklidir hocam. yapmaniz gereken musteri temsilcisini aramak. hala devam ederse butun yonlendirmeleri telefonunuzdan iptal edin.

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Dev 80 GB Paketi

• tl yukleme yapmalısınız mesajı bana da geliyor.Büyük ihtimalle 6.aya yaklastıgımız için benim 9 nisanda 6 ay olacak 6 ayda bir yükleme yapılıyor zaten telsiz ücreti biriktigi için yükledigimiz tl ona gidecek

• Henüz yükleme yapın mesajı gelmedi.

Dev 80 GB Paketi

• önceden 4 lira yükleme bile çıkıyordu şimdi 50 tlden aşağı yükleme yapılmıyor mu, ben mi yanlış yapıyorum?

• byJuck kullanıcısına yanıt

Bana hic internet gelmiyor sürekli bipde gecerli internet ya da sms 3 haftadır ust uste ayni secenek geliyor.

• Hic yukleme yapmasaniz bile tarifenizi 1 sene boyunca kullanmaniz mümkün
    Paket süresi bitince veya bitmeye yakin ister hattina tl yükle,ister turkcell bayii'ye git telsiz borcumu ödicem de işlem tmm😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 6 Nisan 2022; 10:50:13 >
  • zamanında yeteri kadar alamadık. şimdi 70gb paketini depoluyorum.

• DEV 80 Paketini kullananlar Dijital Operatörden paket hakları bakabilir mi haklarda Yaani 1 GB içeriği var mı?
    Uygulamalarda geçerli haklar arasında olabilir.
    8 aydır yükleme yapmadığım 85 TL vergisi birikmiş faturasız hatta Yaani 1GB hediyesi var DEV80 paketinde yok çok ilginç.
    Yaani puan toplarken 1GB hediye işe yarıyor.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    komutanim bende yok.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Nerde yazıyor bu vergi? telsiz ücreti mi?

• gahmetk G kullanıcısına yanıt
    Dev 80 GB Paketi

11 aydan fazladır TL yüklemedim,arada 9 TL'ye goller cepte Bordo paket yada Şampiyon paket alıyorum aktif dönem uzuyor,hat kısıtlanmıyor.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.