Hocam özlettin nerelerdesin fazla mesafeyi uzatma göremiyoruz sizi sahalarda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dev 80 GB Paketi (47. sayfa)
-
-
Telsiz borcuna bak be heyy maşşallah😳
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes kendinden mesuldür hocam.Yapacak birsey yok bordo paket alın kritik yapalım gene ara sıra
kesinlikle hocam. troller dadandı tresmen bölüme garip garip cevaplar saçma sapan sorular. eskiden böyle degıldı.
efendilik saygı vardı şimdi hepsini btirdiler. bende birgün gideceğim burdalardan aetık elveda diyeceğim ne zaman bakalım.
-
4 ay bana yaani 1 GB kullanım hakkı gelmedi, hiç bir şey yapmadan kendi kendine mesaj geldi. Hakkınız yenilendi diye. 3 aydır aylık süresi bitimi yenileniyor.
Yanii 1 GB DO'da görünmüyor. Görünmesi mi gerek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizce kupon topla ve Paycell puan topla şartları rezilleşti sildim ikisini de tüm cihazlarımdan.
Şuan işe yarar bi Yaani puan topla kaldı.
Fazla vakit almıyor,kazanılan puanlar işimi yarıyor.
selam, ben dev80 almıştım 4-5 ay önce. o zaman o paketi 300 tl ye almıştım şimdi bu paket 450 tl olmuş.
şimdi ben dev80 bitmeden dev70 paketimi alsam kullanım olarak ikisi bir mi gider yoksa dev80 in süresi bitince dev70 mi başlar ?
eğer devamına ekleniyorsa 2-3 senelik alayım paketimi :)
senelik işi çok sevdim ben, bir kere alıyorsun 1 sene kafa rahat.
-
Ülkedeki enflasyona bak..paket bitmeden %70 e yakın zam geldi..vay bee...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
süre olarak eklenmiyor ama paketler ekleniyor. hatta ben 4-5 paket aldım. 1 yıl kafam rahat. ama seneye tektar almam gerekecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
o tarih önemsiz hocam.paket bitimi önemli😉(toplamda 1 sene)
o tarih bir süre sonra kendi kendine değişiyo ve paket bitim tarihini gösteriyo😉
Bu tarife dev 80 gerçekten güzelmiş. 4 aydır kullanıyorum. Acaba süre sonunda tekrar yenileme imkanı verirler mi. Kanunen paketi iptal etmediğimiz müddetçe yararlanabilmemiz lazım diye biliyorum. Yeni müşteri alımına kapalı olsa da mevcut müşterilerin paketi yenileyebilmesi gerekmez mi
Tarifeyi değiştiremez ama paketin tekrar alımını sonlandırabilir önceden belirlediği belirttiği süre bitiminde. Faturasızda paket şartlarını süresi sonunda düzenleyebilir.
DEV80, faturasız yıllık (12 aylık) bir paket. Alım sırasında sözleşmede yazar.
Faturalı bir paket kullansaydınız taahhüt bittiğinde taahhütsüz devam etmek istersen devam edersin kullanmaya ama ona da BTK zam kriterlerini aşmadan taahhütsüz kazık bir fiyat belirlerler kazık fiyattan kullanmayı kabul edersen engel olamazlar tabi.
Dev80 yenilenebilir olsa,mega70 neden çikti ki?
🤔
mürekküp git elini yüzünü yıka sabah sabah 😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dev80 hesapta para varsa yenilenecek mi kendi kendine yoksa yenilenmez mi tam anlayamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X