Şimdi Ara

DEV ANKET LUTFEN HERKES OY KULLANSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

DEV ANKET LUTFEN HERKES OY KULLANSİN

(En Son Oy Tarihi: 31.3.2025)
Giriş
  • sizce hangisinin eğitimi daha kaliteli lütfen oylayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasdsadsad71 -- 19 Nisan 2016; 21:32:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BadBoy40

sizce hangisinin eğitimi daha kaliteli lütfen oylayin

puanı en yüksek olan en iyisidir
  • fahri17 kullanıcısına yanıt
    e hukuk.org sitesinin listesine göre hiçte öyle değil kardeş turkiyedeki en iyi hukuk fakülteleri yaz gorursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

e hukuk.org sitesinin listesine göre hiçte öyle değil kardeş turkiyedeki en iyi hukuk fakülteleri yaz gorursun

haklısın öyle olabilir tabiki ama 10-20 puanlık fark olan yerlerde öyledir. arasında 40-50 puan fark olan bölümler ile kıyaslarsan puanı büyük olan diğerinden daha iyi olması kesindir.
  • fahri17 kullanıcısına yanıt
    evet ama zaten bu listedeki en kötüyle en iyi arası fark 13 puan oda gazi ile selçuk arasındaki fark eğitim olarak bariz gazi önde diyemeyiz gaziyi kime sorsam sakın kendini yakma diyorlar :)

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    herkes mutlu kimse bos yapmasin
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuklenin

• hdhdh

• agaffs

• Selçuk dediğin kadar iyi değil bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ljhgg

• Mehmet demirkol 123 kullanıcısına yanıt
    hakim savcılıkta 3. üniversite ama zaten bende bunların arasında kaldığım için anket açtım kardeşim açıkçası hepsinin birbirinden iyi ve kötü özellileri var

• hadiiiii

• quote:

evet ama zaten bu listedeki en kötüyle en iyi arası fark 13 puan oda gazi ile selçuk arasındaki fark eğitim olarak bariz gazi önde diyemeyiz gaziyi kime sorsam sakın kendini yakma diyorlar :)

gazi, selçuklu arasında kararsız kalırdım. selçuklunun hakimlik sınavı başarısı çok güzel. gazi de kötü değil yani ala puanının yüksek olmasını eğitim kalitesinin daha iyi olmasından ziyade ankarada olmasına bağlıyorum. ben gaziyi yazardım ya ütü bulaşık yemek derdim de olmazdı. ankarada yaşamasam selçuklu olabilirdi.
  • Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    bende kırşehirdeyim konya ankara eskişehire yakın mesela gazi lise bozması gibi çok kötü diyorlar konya bağnaz ama eğitimi iyi eskişehir çok güzel ama eğitim olarak gaziyle selçuk tan bi tik kötü yani çok karışık bir durum bide istanbul kültür le dokuz eylül var kültür akademik kadrosu en iyi hukuk fakültesi seçilmiş hocam dokuz eylülde hem şehir güzel hemde üni hakimlik savcılık oranı gaziden yüksek oda çok çeldirici ygs 64k yani gazi hariç hepsi rahat gelir gibi çok kafam karisti

• uphshshgs

• quote:

bende kırşehirdeyim konya ankara eskişehire yakın mesela gazi lise bozması gibi çok kötü diyorlar konya bağnaz ama eğitimi iyi eskişehir çok güzel ama eğitim olarak gaziyle selçuk tan bi tik kötü yani çok karışık bir durum bide istanbul kültür le dokuz eylül var kültür akademik kadrosu en iyi hukuk fakültesi seçilmiş hocam dokuz eylülde hem şehir güzel hemde üni hakimlik savcılık oranı gaziden yüksek oda çok çeldirici ygs 64k yani gazi hariç hepsi rahat gelir gibi çok kafam karisti

Ygs 64k ile dicle hukuka bile giremeyeceksin. Bak buraya yazdım. Öyle hepsi rahat gelir diye bir şey de yok.
    61k olan arkadaşım akdeniz de okuyor,eskişehiri tutturamadı.
  • svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    Girde bi yők atlasa bak ondan sonra burada konus bi bok bildigin yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.