Şimdi Ara

Dev bebek şaşırttı (Türkiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADIYAMAN'ın Kahta İlçesi'nde, 9 çocuk annesi 40 yaşındaki A.D., Devlet Hastanesi'nde 5.5 kilo ağırlığında, 65 santim boyunda bir erkek çocuk daha dünyaya getirdi. Bebeğin kilosu ve boyunun uzunluğu, doğumu gerçekleştiren doktorları şaşırttı.

Kahta'ta doğum sancıları artınca sabah saatlarinde Devlet Hastanesi'ne kaldırılan A.D. doğumhaneye alındı. Sezeryanı kabul etmeyen A.D., normal doğum gerçekleştirdi. Doğum gerçekleştiğinde normalin üzerinde kilolu bir erkek çocuk dünyaya geldi.

Çocuğu tartan doktorlar, tam 5 kilo 400 gram ağırlığında ve 65 santim boyunda olduğunu görünce şaşırdı. Doğumu gerçekleştiren Dr. Cafer Mıçoğulları, bu tür olayların şeker hastası olan annelerde rastlandığını belirterek, “Anne daha önce 9 doğum yapmış. Bu 10'uncu doğumu oldu. Anneye sezeryan önerdik fakat kabul etmedi. Bu tür vakalara çok nadir rastlanır. Beni en çok şaşırtan ise bebeğin uzun boylu olması. Bebeğin boyunu ölçtük ve tam 65 santim çıktı. Servistekiler hemen ona ‘tombul bebek’ adını taktı. Anne ve bebeğin sağlık durumu çok iyi” diye konuştu.

• Bu arada bugüne kadar doğan en büyük bebek ünvanı Brezilyalı bir ufaklığa ait.
    Ufaklık dediğime bakmayın, doğduğunda 12 kilogrammış kendileri!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 593922 ¤ -- 8 Mayıs 2008; 19:53:57 >
  • bende 5.300 doğmuşum, çokta anormal değil kilo ama boyumu bilmiyorum...
  • quote:

bu tür olayların şeker hastası olan annelerde rastlandığını belirterek, “Anne daha önce 9 doğum yapmış. Bu 10'uncu doğumu oldu

Ben biraz bu konuya, değinmek istiyorum. Annemiz, şeker hastası ve daha önce 9 çocuk yapmış. Bu sevimli çocukda annemizin 10. çocuğu. Rahatsız bir annenin bu çocuk son evladı olmayacaktır. Buna eminim. Şimdi bunun ne mantığı vardır bana bir anlatabilirmisiniz? Bu kadına yazık değil mi?

Bu kadının hiç mi değeri yok? Bu kadınlar ne zaman hakkettiği konuma gelecekler? Gerçekten yazık. Bu kadın ameliyat masasından kalkamayabilirdi de. Artık birilerinin bu cehalete dur demesi lazım !!! NE DERSİNİZ ?
  • quote:

Bu kadının hiç mi değeri yok? Bu kadınlar ne zaman hakkettiği konuma gelecekler? Gerçekten yazık. Bu kadın ameliyat masasından kalkamayabilirdi de. Artık birilerinin bu cehalete dur demesi lazım !!! NE DERSİNİZ ?

Ben kişisel tercihler derim... Bakabiliyorlarsa, yapsınlar kendileri bilir. Olaya makro bakarsak ekonomik olarak ülkeye sorun doğurur fakat, mikro olarak bakarsak ne halleri varsa görsünler derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.