< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkuheylan -- 7 Nisan 2021; 22:15:51 > |
[DEVAM EDIYOR] VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action Türkçe Çeviri
-
-
Çeviri çalışmasını görünce çok sevindim. Sabırsızlıkla bekliyorum -
Bu oyun ne kadar uzun ki çevirisi 3 ay sürüyor hocam? Kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunda 13.000 küsür diyalog var ve sadece 3 kişiyiz hocam, ayrıca ben dışında düzenli olarak çevirmiyor arkadaşlar. Sadece bu oyun için çok uzun bi süreç farkındayım, maruz görün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkuheylan -- 6 Mayıs 2019; 20:4:32 > -
ne demek hocam. 2019 yılında Türkler vn ile tanıştı (genel anlamda) belki sizde bunun sayesinde çevirmen bulup bu güzel oyunu bize daha erken getirirsiniz. gene de kolay gelsin tek çalışmak kolay değildir. -
Kendi canını hiç sıkma. İngilizcenin yeterli olduğunu düşündükten sonra devam et. Bizler güzel bir çeviri ile deneyim etmeyi isteriz. En iyisini düşünmüşsün. -
Kendini canını hiç sıkma canın sağolsun mücadelen yeter -
Birkaç gündür bu oyunun türkçe yamasını arıyordum sadece bu sayfa alakalıydı link vardır tüm umutlarımla girdim ama yokmuş steam ile türkçe yama olur olursa tabi hocam -
Kral durum ne?Yama rafa mı kalktı? -
Hocam yama tekrardan aktif durumda ve çevirisi devam ediyor. Yaklaşık 1-2 aya %100 çevrilmiş, testleri tamamlanmış halde sunulucağını düşünüyorum.
-
sevindirici bir haber oyun süper
-
Şimdiden elinize sağlık merakla bekliyorum.
-
Dört gözle bekliyordum çeviriye ara verince zamanında çok üzülmüştüm yine tekrar başladığını görünce çok mutlu oldum. Kolay gelsin şimdiden teşekkür ederim yama için.
-
Yardımcı olmak isterim.
Çevirilecek dosyaları atarsanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twichery -- 7 Aralık 2020; 2:57:1 > -
Bu oyuna merak sardım bende henüz satın almadım çevirisi yok diye.
-
Sabırsızlıkla bekliyoruz. Bütün ekibe kolaylıklar dilerim.
-
kolay gelsin öncelikle. bir sorum olacaktı hala çeviri devam ediyor mu ve ne durumda?
-
Yama devam ediyor, ama ne yazık ki sadece 2 kişi kaldık ve oldukça yavaş ilerliyor. Yakın zamanda yayınlanması olası değil maalesef.
-
nisan 19 , 2021 e giricez 2 kişi 13k diyalog yapılamıyorsa bence bırakın daha iyi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arkadaşlar çeviri durumu nerdeyse bitmiş bulunmakta, en kısa zamanda test edilip, hatalar giderilicek. Bekleyen herkese teşekkür edip, birazcık daha beklemelerini rica ediyorum. |
Arkadaşlar merhabalar öncelikle, ben Oğulcan bu yamanın yapıldığı başlangıçtaki o 3 kişiden geriye kalan tek kişiyim. Geçenlerde aklıma geldi donanımda böyle bi' konu açtığımız aradan geçen yıllar ve dertlerle beraber unutup gitmişim. Öncelikle bu yamanın artık devam etmediği herkesin bilmesini isterim. Çevrilmiş oynamak isteyenler sinner clownda çeviriyi bulabilir. (O çeviri bize ait değildir sadece bilginiz olsun diye söylüyorum). Çevirinin neden durduğu merak eden varsa çeviriyi yapan arkadaşlarımızdan biri şizofreni hastasıymış babasının ölümüne sebep olduğu için hapse girdi. 2 kişi kalmamızın sebebi budur. Konu başlığını açan Deniz arkadaşımızsa Tip 1 diyabet hastasıydı kendisi yaklaşık 3 yıl önce annesini kaybetti o tarihten 2 ay kadar sonrada babası vefat etti kendi sağlığına da dikkat etmeyi bıkarmıştı gerek madde kullanımı olsun gerekse insülini düzensiz kullanışı olsun kendini tamamen salmıştı en son maalesef ki kendi canına kıydı daha sonradan mesajlara cevap verilmemesinin ve konunun forumdan kaldırılmamasının sebebi bu. Bense bir üniversitede sağlık bölümü öğrencisiyim istesem bile artık bu gibi işlere pek enerjim yok malumunuz dersler oldukça yorucu. Şimdiye kadar haber verilmediği için gerçekten özür dilerim umarım anlayış gösterirsiniz şimdiden teşekkür ederim.
|
Benzer içerikler
- elite dangerous türkçe yama
- doki doki literature club plus türkçe yama
- frostpunk türkçe yama
- night in the woods türkçe yama
- rdr2 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X