Bildirim
devam zorunluluğu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Devam zorunluluğu var der 10 ders gitmezsin geçersin.Yok der 5 ders gitmezsin bırakır.
Ana ders ve lablar dışında hocaya bağlı.Ana ders ve lablara da gitmeyeceksen hiç gitme zaten -
Devam zorunluluğu Üniversiteden üniversiyete değişen bişi değil,hocadan hocaya değişen bir şey.
Onun için girdiğiniz ilk derste sorun yapıp yapmadığını söyler. -
Devam zorunluluğu hocadan hocaya değişir. Bazıları tölerans gösteriyor, bazıları da yoklamaya önem veriyor.
Ayrıca devamsızlık hakkı da üniversiteden üniversiteye değişir. Ama genellikle %70 devam zorunluluğu mevcut. -
Türkiye Cumhuriyetindeki tüm üniversitelerde (vakıf üniversitelerde dahil )/ tüm bölümlerde ( AÇIKÖĞRETİM / Uzaktan Eğitim / veya STAJ benzeri eğitim verilen yerler ...v.s..;) derslere devam zorunluluğu vardır.
YÖK kanununda böyle bir madde vardı ( kaldırılmadıysa ) { Kaldırmazlar da zaten }
Ancak bunu uygulayan kim..?
Burası Türkiye ; denetimi zayıf bir ülke..
Kısacası ; devam zorunluluğu durumu ; üniversiteden üniversiteye ; bölümden bölüme ; hocadan hocaya değişir. -
yani hoca ne derse o.teşekkürler arkadaşlar cevaplar için... -
teorikte her okulun yönetmeliğinde devam zorunluluğu vardır. gerisi hocanın tutumuna bağlı teknik ünilerde hocalar daha geniş olur imza konusunda mesela eğitim fakültelerinde hocalar genelde imzaya fena takarlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X