Şimdi Ara

Devamsızlık Affı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce devamsızlık affı çıkar mı? Son sınıfım ve konuları bitirdim, okulun bana bir faydası yok okula gitmek istemiyorum. Devamsızlık affı çıkar mı? çıkmazsa açığa geçmeyi düşünüyorum sizce ne yapayım fikirlerinizi yazar mısınız?

• Arkadaşım çıksa da çıkmasa da yönetmeliğe uy sen. Türkiye'de ne kadar sorun varsa buradan kaynaklanıyor. Ya ben vergi vermiyim, borcumu ödemeyeyim, kurallar da neymiş yahu ? diyip hareket ediyor insanlar. Neden ? yaa işte af geliyor her sene, başkası da yapıyor aynı şeyleri ben neden yapmayayım ? koca şirketlerin vergi borçlarını siliyorlar ben neden ödeyeyim ? Sonra hukuksuzluk yolsuzluk adam kayırma neden var diye düşünüp duruyoruz. Burda bu dediklerimi yapan insanlardan çok devlet suçlu ama ne yaparsın, kendisinden başlamalı insan bu noktada. O yüzden sen çıksın çıkmasın af, devamsızlığına dikkat et.
  • Kimse kalmiyor okulda goz korkutmak olay hic kalan biri varsa kanıt göster

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenal101

Kimse kalmiyor okulda goz korkutmak olay hic kalan biri varsa kanıt göster
    ben de böyle düşünüyorum ama hocalar diyor bu sene zor gibi, çıkmaz bu sene falan fistan. Gözümüzü korkuttular biraz. Ben çünkü evde çalışmak istiyorum okulda boş boş oturmak yerine. Gitmeyeyim o zaman, çıkar dimi?
  • Devamsizlik affi ne cikmaz tabi oyle bisi sonuna kadar kullananlar sifirlanicak mi simdi

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    her sene sonunda devamsızlık affı çıkıyor ve devamsızlığı 30'u geçenler de geçti sayılıyor.
  • Arkadaşım çıksa da çıkmasa da yönetmeliğe uy sen. Türkiye'de ne kadar sorun varsa buradan kaynaklanıyor. Ya ben vergi vermiyim, borcumu ödemeyeyim, kurallar da neymiş yahu ? diyip hareket ediyor insanlar. Neden ? yaa işte af geliyor her sene, başkası da yapıyor aynı şeyleri ben neden yapmayayım ? koca şirketlerin vergi borçlarını siliyorlar ben neden ödeyeyim ? Sonra hukuksuzluk yolsuzluk adam kayırma neden var diye düşünüp duruyoruz. Burda bu dediklerimi yapan insanlardan çok devlet suçlu ama ne yaparsın, kendisinden başlamalı insan bu noktada. O yüzden sen çıksın çıkmasın af, devamsızlığına dikkat et.
  • Doğru diyorsunuz ama durum tamamen farklı ki, her sene düzenli olarak çıkan bir af bu ve yani asıl sorun bu tüm son sınıf öğrencilerin ortak sorunu. Okula gitmek istemiyor kimse çünkü okulda verimli çalışılmıyor ve her sene af çıkıyor. Ama bu sene çıkar mı çıkmaz mı belli değil sene sonunda çıktığı için sormak istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıdem Tazminatı Hakları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aezakmii A kullanıcısına yanıt
    Nasıl belli olsun ki ? Yani MEB çıkıp şey mi diyecek biz bu sene de ortaöğretim yönetmeliğini hiçe sayıp devamsızlık sınırını takmıyoruz. İsteyen öğrenciler okula gitmeyebilir gibi bir açıklamamı yapacak ? Kötü bir durum olduğunun farkındayım. Ben de geçen sene 27-28 Mayıs gibi tarihlerde okula gidiyordum ve cidden müdür yardımcılarına yardımcı olmadıkları için çok sinirleniyordum hala da sinirlenirim. Sınıfta tek başıma oturduğum günler oldu yine de yoklama alıp yazdılar. Sövdüm ama adam yönetmeliği uyguluyoruz dediğinde cevap veremiyorsun işte. MEB çıkıp bu sene dese ki 10 özürsüzü geçiren öğrenci kaldı. Nabıcaksın ? Koşa koşa şikayet mi edeceksin geçen sene affettiniz bu sene noldu diye ? Yönetmelik ortada cevap ortada. Son sınıf öğrencilerin ortak sorunu falan da değil çünkü ortada sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 17 Aralık 2019; 19:0:50 >
  • Geçen sene çıkmış devamsızlık affı bu sene de çıkar inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monster The Ultimate -- 17 Aralık 2019; 20:10:23 >
  • Devlet kimseyi 1 yil daha okutmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucy13 -- 18 Aralık 2019; 19:57:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulum ortalama bir anadolu lisesi ve herkes boş. Bütün gün kart oynayan mı dersin uzun eşşek mi dersin kızlarn altın günü mü dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Okulum ortalama bir anadolu lisesi ve herkes boş. Bütün gün kart oynayan mı dersin uzun eşşek mi dersin kızlarn altın günü mü dersin
    Bebim okulda ortanin alti bir fen lisesi biz de tahtaya counter strike 1.8 yükleyip telefonla kontrol edip oynuyoruz(botlarla), kitapları raket olarak kullanıp ogretmen masasında pinpon topuyla oynuyoruz hem de 2li takım halinde böyle çok şey var kizlar sikayet etti 12 yiz diye disipline gondermiyirlar .Okulda kalınca çalışamıyorum böyle boş şeylerle uğraşıyoz .

• Lucy13 kullanıcısına yanıt
    Tek olmadigimi bilmek ve bu sıkıntıyı yasayan başka insanları görmek beni sevindirdi. Napicaz ya

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Ben gitmem gerektiğinde ders sayısal değilse direkt eve ldevamsizligi kullanacam sona dek geçer miyim 30 u bilmiyorum kararsizim

• Lucy13 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monster The Ultimate -- 19 Aralık 2019; 1:10:30 >
  • bi aezakmi yaz reis kurtulursun okuldan falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.