|
Bildirim
|
Arkadaşım çıksa da çıkmasa da yönetmeliğe uy sen. Türkiye'de ne kadar sorun varsa buradan kaynaklanıyor. Ya ben vergi vermiyim, borcumu ödemeyeyim, kurallar da neymiş yahu ? diyip hareket ediyor insanlar. Neden ? yaa işte af geliyor her sene, başkası da yapıyor aynı şeyleri ben neden yapmayayım ? koca şirketlerin vergi borçlarını siliyorlar ben neden ödeyeyim ? Sonra hukuksuzluk yolsuzluk adam kayırma neden var diye düşünüp duruyoruz. Burda bu dediklerimi yapan insanlardan çok devlet suçlu ama ne yaparsın, kendisinden başlamalı insan bu noktada. O yüzden sen çıksın çıkmasın af, devamsızlığına dikkat et.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 17 Aralık 2019; 19:0:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monster The Ultimate -- 17 Aralık 2019; 20:10:23 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucy13 -- 18 Aralık 2019; 19:57:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monster The Ultimate -- 19 Aralık 2019; 1:10:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|