Güz döneminde bir dersten toplamda 28 saat var. %30 devamsızlık hakkı vermişler.Ben 3 hafta yani 6 saat gitmemiş olucam bu durumda kalmıyorum diye anladım doğru mudur ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devamsızlık hakkında bilgisi olan bakabilir mi
-
-
Dersin hocasına, asistanına vb. soruyu sorarsın.
Aklında hiçbir soru işareti kalmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam her şey açıkça yazılmış diyip terslerler falan diye mail atmıyorum şu an üni şehrinde de değilim.%30 8,4 saat yapıyor ben 6 saat gitmemiş olucam mantıken kalmamam lazım ama sizler belki farklı bir şey biliyorsunuzdur diye sordum
Özel bir durum.
Mantıken kalmaman lazım ama buna güvenir de yanılırsan kayıp çok büyük. (dersten kalma)
O yüzden en ufak bir soru işareti kalmaması için hocaya danışmakta bir sıkıntı yok.
Terslerse kendi ayıbı
Bir sıkıntı olmaz bence hocam gönlünüzü ferah tutun. Eğer sormak isterseniz farklı bir şeyi soruyormuş gibi sorabilirsiniz. Örneğin '8,4 saat devamsızlık hakkı 8 saate (4 haftaya) mı yoksa 9 saate (4 hafta + 1 ders saatine mi) yuvarlanır' şeklinde sorabilirsiniz olumsuz dönüş almaktan endişe ediyorsanız. Ama siz zaten sınırın altında olduğunuz için bir şey olmaz
-
Soru soran, elde olan veriyi teyit etmeye çalışan öğrencileri neden terslesinler. Genelde yüzde 50 üzerinde devam edenleri bildirmezler.
-
İnşallah hocam çok teşekkürler
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X