Şimdi Ara

Devamsızlıkla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce ameliyat oldum . Heyet raporu aldım 20 günlük ama heyet raporu artık raporlu devamsızlıktan sayılıyormuş . Benim sormak istediğim şey 20 günlük raporun 15 günü günü. Sadece bu 15 gün devamsızlıktan sayılacak hafta sonları sayılmayacak değil mi ? Teşekkürler .

• Bildiğim kadarıyla hafta sonuda sayılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim okulda mesela pazartesiden diğer haftaki pazartesiye kadar aldımmı 7 gün diye geçiyor
    anlamadığıım iş ise hafta sonunuda sayıyorlar.
    bence git müdürüne sor her okul aynı olmayabilir.ama bizim okulda böyle
  • Teşekkurler cevaplar için. Mobilden baktığım zaman devamsızlık 16 gün gözüküyor ama bilgisayardan bakınca 21 yazıyor kafam karıştı benimde .

• hocam haftasonu da sayılıyor.ben düzelttirdim müdür yardımcısına.4-6 günün boşuna yanmasın.onu sildir 5 gün 5 gün yazdır e-okula raporları.

• Ben müdür yardımcısıyım Yozgat'ta.Olay şöyle olur.20 günlük rapor aldınız diyelim.Mesela bu ayn başında.İdareciniz e-okulda öğrenci işlemlerine girer,numaranı yazar aratır.Bulduğunda özürlü devamsızlığa gelir.Rapor tarihini 01/04/2014 olarak yazar.Raporun 20 gün olarak kaydedilir.Yani e-okul otomatik olarak 20 nisana kadar idarecinin geldi-gelmedi diye tik koyacağı yerleri kapatır.Haftasonuna denk gelen günlerde de zaten bu tiki koyamacağı için 14 gün okula gelmemiş olursun ama hakkından 20 gün düşer.Yani sistem veli izni,sevk ve raporlarda haftasonu,bayram seyran ayırt etmez.

Heyet raporu için ayrı düzenleme var mı bilmiyorum.Alan öğrencim olursa görürüz.
  • Sağolun hocam anladım. Heyet raporu olduğu için parça parça yazamazlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chayıcen -- 16 Nisan 2014; 19:18:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.