Bir KBB uzmanına burundan nefes alma zorluğu ve az da olsa horlama şikayeti ile gittim. Burunda deviasyon olduğunu ve bir parça da et fazlası olduğunu söyledi. Bunların ışığında size birkaç sorum olacak
Ameliyatı şimdi olma ile atıyorum 10 yıl sonra olmanın farkı var mı? Erken yaşta olmanın faydaları var mıdır ? Şu an itibarıyla aman aman bir sorun yaşamadığımı düşünürsek ameliyatın aciliyeti nedir ?
uzun vadede kalbi etkiliyormuş
Devlet hastanesinde muayene olmadan ameliyat olma. Özel hastanenin kazığını yedim. Ameliyat öncesi ve sonrasında hiçbir fark yok.
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Devlet hastanesinde muayene olmadan ameliyat olma. Özel hastanenin kazığını yedim. Ameliyat öncesi ve sonrasında hiçbir fark yok.
Özel de deviasyon ameliyatı oldum. Oldukça büyük sayılacak bir kemik ya da ona benzer bir şey çıkamışlardı. bunu da bir küçük kutuya koyup vermişlerdi. ben özel de oldum fakat para falan ödemedim. asıl olan içerdeki yamukluğun düzeltilmesi bence. bu da doktorun isteğine yeteneğine kalmış. Ben memnu olmadım. Çünkü içeriden sadece kemik çıkarıldı. ama düzeltilme olmadı. düzeltilme olmadğı içinde yine nefes alma problemi oluyor. doktorun iyiyse olunur. doktora bağlı yani.