Arkadaşlar selam, aşağıdaki gibi bir sorunum var. Benim mantığım aşağıda anlattığım şekilde işliyor ama hacılar bana liste fiyatından faturayı çakıp yollamışlar, size zahmet btk ya ilettiğim şikayeti okuyup fikrini yazar mısınız.
Merhaba,
Aralık ayında TTNET'ten TURKNET'e nakil talebinde bulundum. TTNET taahhüdümün bitişi 08/12/2016 idi ve bu tarihte transfer işlemim gerçekleştirildi, aynı gün TURKNET in verdiği şifrelerle modeme giriş yapıp internete bağlantı sağladım.
Ocak ayında TTNET tarafından ARALIK ayına ait 94.75 TL lik bir fatura tarafıma ibraz edildi ve bunu ödemem istendi. Sözleşmem varken aylık 60 TL ödeme yapıyordum.
Arayıp bu faturaya itiraz ettim, taahhüdüm 8 Aralık'a kadar devam ettiği için TTNET in bana taahhüt kapsamında ve 8 günlük bir fatura çıkarması gerekiyordu ancak bir aylık tam kullanım ve liste fiyatı üzerinden bir faturalama gerçekleştirmişler.
Gerek telefon gerek şikayet bölümünden kendilerine ulaştım, ilk görüştüğüm şahıs yanlışlık olduğunu ve bunu düzelteceklerini söyledi sonraki şahıs bir hata olmadığını bu faturayı ödemem gerektiğinde ısrar etti. Şu an bu faturayı ödemem konusunda ısrarcılar ancak bu konudaki hatayı düzeltmek için herhangi bir adım atmıyorlar.
Gerekli incelemenin yapılmasını rica ederim, iyi çalışmalar.
Bugün itibariyle online işlemler bu şekilde gözüküyor.
Belki işinize yarar,
kıst uygulaması diye bir şey gördüm, 8 günlük fatura kesmek zorundalar bana bir aylık değil, mücadelem devam ediyor.
2.5 ay boyunca kimse çözemedi sorunu, devamı bekleyin vs filan.
kaç kişiyle de görüştüm hepsi farklı farklı şeyler söyledi.
tuketici btk gov tr ye şikayet yazdım, bi 10 gün filan bekledim ve oradan dönüş yaptılar 23 tl fatura çıktı kalan faturalar iptal edildi.
bundan sonra hiç uğraşmam her şeyi direk btk üzerinden yazarım.
mega_north
kullanıcısına yanıt
sırf böyle şeyler olmasın dıye 6 senedir ttnet kullanıyordum,1 ay sonra taahüt bitiyor bende türknet e geçicem bakalım beni nasıl bir macera bekliyor telefonla konuştugumuz müşteri temsilcilerini geçtim kendi şubelerindeki müşteri temsilcileri bile yaptıkları işten bi haber ve cahil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme