Şimdi Ara

devir işlemleri arada kalan fatura! bilenler yorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, aşağıdaki gibi bir sorunum var.
    Benim mantığım aşağıda anlattığım şekilde işliyor ama hacılar bana liste fiyatından faturayı çakıp yollamışlar, size zahmet btk ya ilettiğim şikayeti okuyup fikrini yazar mısınız.

Merhaba,

Aralık ayında TTNET'ten TURKNET'e nakil talebinde bulundum.
    TTNET taahhüdümün bitişi 08/12/2016 idi ve bu tarihte transfer işlemim gerçekleştirildi, aynı gün TURKNET in verdiği şifrelerle modeme giriş yapıp internete bağlantı sağladım.

Ocak ayında TTNET tarafından ARALIK ayına ait 94.75 TL lik bir fatura tarafıma ibraz edildi ve bunu ödemem istendi. Sözleşmem varken aylık 60 TL ödeme yapıyordum.

Arayıp bu faturaya itiraz ettim, taahhüdüm 8 Aralık'a kadar devam ettiği için TTNET in bana taahhüt kapsamında ve 8 günlük bir fatura çıkarması gerekiyordu ancak bir aylık tam kullanım ve liste fiyatı üzerinden bir faturalama gerçekleştirmişler.

Gerek telefon gerek şikayet bölümünden kendilerine ulaştım, ilk görüştüğüm şahıs yanlışlık olduğunu ve bunu düzelteceklerini söyledi sonraki şahıs bir hata olmadığını bu faturayı ödemem gerektiğinde ısrar etti. Şu an bu faturayı ödemem konusunda ısrarcılar ancak bu konudaki hatayı düzeltmek için herhangi bir adım atmıyorlar.

Gerekli incelemenin yapılmasını rica ederim, iyi çalışmalar.

•  devir işlemleri arada kalan fatura! bilenler yorum.

Bugün itibariyle online işlemler bu şekilde gözüküyor.
  • Belki işinize yarar,

kıst uygulaması diye bir şey gördüm, 8 günlük fatura kesmek zorundalar bana bir aylık değil, mücadelem devam ediyor.

https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fKurul+Karar%c4%b1%2fElekt%5FHab%5FSek%5FK%C4%B1st%5F%C3%9Ccr%5F%C4%B0l%5FUyg%5FEsas%5FWEB%5F30%5F04%5F2014.pdf
  • tuketici.btk.gov.tr ye yaz

sana sekiz günlük fatura kesebilirler

o da 20 lirayı geçemez

son dakika ne kadar koparırsam kârdır diye bakıyor ttnet

Allahsız şirket

zannediyorki 95 tl yi aldı mı ona kâr kalacak

bu kadar edepsiz bir şirket görmedim. Hadi bir iki kere yapsa anlarım forumda her gün bu şekilde haksız para gaspı konusu açılıyor ttnet ile alakalı.

bu zamana kadar yüz binlerce kişinin böyle onlarca yüzlerce lirasını gasp ettiler

gariban, fakir, yetim, engelli demeden

şimdi de doğrulamıyorlar. Kredilerini yeni kredi çekerek ödemeye çalışıyorlar. Daha bu günleri iyi günleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

tuketici.btk.gov.tr ye yaz

sana sekiz günlük fatura kesebilirler

o da 20 lirayı geçemez

son dakika ne kadar koparırsam kârdır diye bakıyor ttnet

Allahsız şirket

zannediyorki 95 tl yi aldı mı ona kâr kalacak

bu kadar edepsiz bir şirket görmedim. Hadi bir iki kere yapsa anlarım forumda her gün bu şekilde haksız para gaspı konusu açılıyor ttnet ile alakalı.

bu zamana kadar yüz binlerce kişinin böyle onlarca yüzlerce lirasını gasp ettiler

gariban, fakir, yetim, engelli demeden

şimdi de doğrulamıyorlar. Kredilerini yeni kredi çekerek ödemeye çalışıyorlar. Daha bu günleri iyi günleri.

Yani bilemiyorum da müşteriyi böyle mal yerine koyan firmanın beli düzelmez.

Bana bir de yanlışlık yok bu faturayı ödemeniz lazım diyor dinlemiyor bile.

Neyse haklı olduğumu öğrendim bir şekilde, hayatta ödemem onlara o tutarı.

Bir de iyi ki kıst ücreti meselesi çıkmış yoksa eskiden hakikaten böyle fahiş fiyatlar haksız yere müşterilerden alınıyormuş.

Ttnet daha çok kan kaybeder.

• Evet bir fatura daha kesti ttnet oldu 200 tl
  • TTnet kadar edepsiz şirket görmedim.Bana da zamanında haksız yere 240 TL fatura ödettirdiler o günden beri kullanmıyorum kendilerini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.5 ay boyunca kimse çözemedi sorunu, devamı bekleyin vs filan.

kaç kişiyle de görüştüm hepsi farklı farklı şeyler söyledi.

tuketici btk gov tr ye şikayet yazdım, bi 10 gün filan bekledim ve oradan dönüş yaptılar 23 tl fatura çıktı kalan faturalar iptal edildi.

bundan sonra hiç uğraşmam her şeyi direk btk üzerinden yazarım.
  • mega_north kullanıcısına yanıt
    sırf böyle şeyler olmasın dıye 6 senedir ttnet kullanıyordum,1 ay sonra taahüt bitiyor bende türknet e geçicem
    bakalım beni nasıl bir macera bekliyor telefonla konuştugumuz müşteri temsilcilerini geçtim kendi şubelerindeki müşteri temsilcileri bile yaptıkları işten bi haber ve cahil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.