Şimdi Ara

Devir yükselmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay kadar önce başladı sorun. Örneğin 90 km 6. Vites ile giderken hafif gaza yüklendiğimde devir artıyor fakat araba hızlanmıyor. Bunun sebebi sizce nedir.
    Edit:1420 tl dediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLichKing11 -- 7 Şubat 2014; 14:36:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Debriyaj

Hocam kusura bakmayın yanlış da anlamayın beni ama aracınızın çalışma prensiblerini genel hatlarıyla öğrenmek bir sürücünün görevidir. En azından bariz hataları bariz arızaları görmeniz hem sizin hemde diğer sürücüler için en güvenli olanıdır. Bir ustaya baskı balatanın durumunu gösterin geçmiş olsun.

• Baskı balatada sorun olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DcD-Semih

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Debriyaj

Hocam kusura bakmayın yanlış da anlamayın beni ama aracınızın çalışma prensiblerini genel hatlarıyla öğrenmek bir sürücünün görevidir. En azından bariz hataları bariz arızaları görmeniz hem sizin hemde diğer sürücüler için en güvenli olanıdır. Bir ustaya baskı balatanın durumunu gösterin geçmiş olsun.

Yok estafurullah bugun opel değere gidicem. Arkadaşımda baskı balatalar dedi bakalım.

• baskı balata ellerinizden öper vedalasın
  • çok debraj kullandığınız veya araç çok km yaptıysa balata bitmiş olabilir. Veyahut araç yeniyse üretim hatası olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

çok debraj kullandığınız veya araç çok km yaptıysa balata bitmiş olabilir. Veyahut araç yeniyse üretim hatası olabilir.

Araç 2009 model 80 binde çok erken değil mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yokuşta Devir Düşmesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLichKing11

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

çok debraj kullandığınız veya araç çok km yaptıysa balata bitmiş olabilir. Veyahut araç yeniyse üretim hatası olabilir.

Araç 2009 model 80 binde çok erken değil mi ?

Kullanım tarzınıza bağlı arabayi Bayır yukarı debraj ile geri kacmasini önlüyorsaniz ve bunun gibi debraji çok sık kavrama noktasinda tutuyorsaniz bitmiş olabilir.
    Ya da parçanın ömrü o kadardır

• konu ilgili alana taşındı
  • Servisteyim şuan fiyat soruyorum ilk mesajı güncelliyeceğim fiyatla ilgili.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.