Bunla ne alaka bunlar resmi devlet işleri, bir terörist başını hangi devletin meclisinde gördün sen işidi haması, israil abd meclisindemi ağırlıyor yoksa kafasınamı sıkıyor.. Şu saatten sonra fark etmez bu konuda akp chp mhp savunan kişilerin bunlardan maddi çıkarları vardır benim gözümde topunun canı cehenneme. Pkk yı apo yönetmiyor ne aposu abd yönetiyor amaç kürtleri arkasına alıp, sjw chp yide alıp anayasayı değiştirmek diğerleri hikaye. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ekim 2024; 14:2:30 > |
Devlet Bahçeli: Öcalan meclise gelsin (22. sayfa)
-
-
yenidoğan çetesi araştırma önerisi akp mhp oyları ile reddediliyor.. Gündemi değiştirmeye mi çalışıyorlar şimdide bu nasıl kafa yaa ulan kendi çocukları torunları olsa geçici 1günlük idamı çıkarırlar..
-
İyi de ben savaş sonrası barış olmaz demedim, demiyorum da. Halen benim adıma konuşup yazıyorsun. Amacım birilerinin nasıl olaya ve kişiye göre yorum yaptığını göstermek. Ben barış da olsa verilen görüntünün yanlış olduğunu söylüyorum mesela, barış olmaz demiyorum. Ama bu adamlar da binlerce sivil katletti, hem de en alçak şekilde. Bazılarında pkkyı bile geçmişlerdir. Kaldı ki Bahçeli "teröristler silah bıraksın, adalete teslim olsun, cezaları neyse çeksinler" dedi aynı konuşmada. Burada bir taviz yok. Dediğim gibi mecliste konuşması ihtimali bence de yanlış. Ama siz olaya ve kişiye göre yorum yapıyorsunuz, sorun burada. Benim göstermek istediğim bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Conflict (@ConflictTR) on Xtwitter🔴 İYİ Parti, grup toplantısı öncesi sıralara şehitlerin fotoğraflarını koydu.https://x.com/ConflictTR/status/1848985583739105439
-
Terörö
Büyük resme bakalım mı beraber?
Ben büyük resim kursuna gitmedim hiç.
Diyelim ki İsrail İran savaşı çıktı, İsrail'in kara gücü nerede?
Devamını siz düşünün.
Okuduğunu anlayabilme yetisi önemli. Kim meclise gelmesi olayını savunmuş? Yazdıklarımı iyi oku. Benim amacım samimiyetsizlerin maskesini düşürmek. Manşetlerle İngilizlere, Yunanlılara tapanları savunmayın bari. Ayrıca terör sorunu da resmi yollar üzerinden ilerler. Bizde de böyle, İspanya'da da böyle oldu, İngiltere'de de. Yok o resmiymiş bu gayriresmiymiş. Tekrar diyorum ben Bahçelinin "meclise gelsin" teklifini zaten yanlış buluyorum. Böyle bi şeyin olma ihtimali de yok bence. Ama onun dışında "vatan haini" denecek bi cümlesi yok. "Silah bırakın adalete teslim olun, cezanız neyse razı olun" dedi.
Ayrıca Öcalan'ın itinin kafasına sıkacaksan şimdiye kadar sıkacaktın. Bunu 99'da paket edip bize verdiklerinde Erdoğan ortada yoktu, Ecevit başbakandı. Demirel de cumhurbaşkanı. Hakkında verilen idam kararı uygulanmadı. Hesabını niye o dönemin iktidarına sormuyorsunuz da ihale Erdoğan'a kalıyor?
Ben troll olsam kayıtsız şartsız savunurum. Asıl trollerin kim olduğu ortada. Sen git CHP'ye üye ol, oy ver. Sonra burada milliyetçilik, Atatürkçülük oyna. Ben Zafer Partililere ya da salt çizgisini bozmayan milliyetçilere tek kelime etmem mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 23 Ekim 2024; 14:25:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İsrailin kara gücü neredeymiş? Ben bilmiyorum büyük resim küçük foto, nasıl bi bağlantı kurduysan yaz fikrini ona göre değerlendirelim. Akla, mantığa uygun bi analizse ben karşı çıkmam merak etme. Herhangi bir parti ya da ideoloji aidiyetim yok çünkü.
İsrail'de tabiki.
Yahu bunu da ben mi söyleyeyim
devletler,devletler arası kendi çıkarları için dün düşman olur,öbürgün barış yapar ekonomi para ticareti için o bambaşka bir şey.
yalamaları aşıkları köleleri var ülkede orası doğru.
-
Dayi meclis konusmasi yaparken avuclarin patlayana kadar alkislayacan galiba, senin hazirlik bu yonde belli oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
unutsunlar onu bu ülkede milyonlarca kişi meclise yığılır ülke duman altı olur ülke,para batı $ refah tapkanları ozaman gününü görür havalimanlarında kaçma kuyruğuna dolaşırlar çakma vatancılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ekim 2024; 14:45:56 > -
bu konjönktürde pkk'nın silah bırakacağını düşünmek ahmaklıktır.
pkk biz bıraktık dese inanacak mısın?
pkk bıraksa, pejak-ypg bırakacak mı?
pkk lılar üzerlerine pejak-ypg arması takıp devam edecekler işlerine...
hiç bir kazancımız olmayacak, üstüne apoyu serbest bırakmış olacağız.
İran zaten hedefteyse bizim yapabileceğimiz bir şey yok.
oradaki 30-35 milyon Güney Azerbaycan ve Horasan Türkünü silahlandırıp, İran iç savaşında k*rdlerin üzerlerine salmak en mantıklısı.
İran'daki Türkler Urmiye gölünün güneyinden başlar zagros dağları boyunca Serdeşt - Bane - Merivan - Servabad - Pave - Cevanrud - Revanser - Kuzeran - Kirmanşah'a kadar k*rdleri temizler.
sonra Kuzey Irak'a yönelir, biz de kuzeyden dalıp sıkıştırırız.
Ardından kuzey suriyeye yöneliriz.
200 yıllık Türk Egemenliğini temin etmiş oluruz.
-
Buna ben de itiraz etmiyorum zaten. Sorun vatandaşın düşmanı yalaması. Mesela ben Esed'ten de Sisi'den de nefret ederim. Ama devlet politika ve çıkarlar gereği dün kavga edip bugün diyalog kurabilir. Bunun üzerine "Esed hazretleri şöyle iyidir, muhterem Sisi cenapları şöyle muhteşemdir" diyorsam bende bi omurgasızlık var demektir. Böyle şeylerden rahatsızlık duymayan adamların Bahçeli'ye söz söylemesindeki samimiyetsizliği anlatmak istedim. Ayrıca Esed ya da Sisi, Yunanlılar gibi binlerce sivil vatandaşımızı da katletmedi üstelik. Ona rağmen böyle adlarına balo vs düzenlense ona da ağır konuşurum bir vatandaş olarak. Ayrıca Yunanlıların yaptıkları çoğu şey terördür zaten, Kıbrıs'taki de terör örgütüdür. İsrail'in de yaptıkları terördür, resmi devlet görüntüsü olması sonucu değiştirmiyor.
Yani? Ne demek istediğini anlamadım. Okyanusun ötesindeki ABD bu bölgede sınırları değiştiriyor, hiç kara askeri gücünün olmadığı yerlerde hükümetleri değiştiriyor. 100 yıl önce de Avrupa'nın ucundaki İngiltere bunu yaptı. Çok toz pembe bakıyor olabilir misin?
Devlet bahçeli iki keklik hikayelerine devam etsin bıraksın bu işleri
-
EKO dün yazılı açıklamada bulundu, hala etkisindeyim.
MANSUR direk kestirip attı, EKO ya yanlış yaptı. Kınım kınım kınıyorum .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mansur kınasa ne olur ki meclise getirmek isteseler engelleyemezler ki
Bahçeli reis ölmeden yeni kurduğu c.başkanlığı sistemini kalıcı kılmak için radikal adımlar atıyor.
Gayesi demcileri kafa kola alıp meclis çoğunluğu kurup yeni anayasaya kurduğu rejimi büyük puntalarla yazmak ve öleseye kadar iktidarını garantilemek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazıklar olsun...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X