Şimdi adama bu boşş saksıya sormak lazım.. O Meclis benim ordakilerde benim vekillerim. Sen kimsin bee boşş saksııı... O yetkiyi sana kim verdii dee sen katilii benim meclisime davet ediyorsun. Affersinde SEN KİM KİMSİNNN... |
Devlet Bahçeli: Öcalan meclise gelsin (24. sayfa)
-
-
"Devlet Bahçeli, TUSAŞ'a yapılan terör saldırısını kınadı"
fıkra bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 23 Ekim 2024; 19:12:3 > -
Meclise yanlış teröristi çağırmış. Apo yerine Cemil Bayık’ı veya Kandil’e sözü geçen başka bir yüksek profil teröristi çağırmalıydı. Neyse, zararı yok..bir dahaki sefere artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
'Saldırgan teröristleri neden öldürdünüz, gelsinler Meclis'te konuşsunlar' demesini beklerdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
biz onu hiç aday yapmadık ama..
-
Tüm dünya kendine göre terörist olanları kısa yoldan temizler,biz meclise çağırmayı planlıyoruz
-
memleketin çivisi çıktı
-
Daha durun, özerklik de Gelecek!
Burnun ucundaki olayları göremeyen, çözümleyemeyen seçmen kitlesi,bütün suç Sizlerin aslında.
Sizler anayasanın değişmez denilen maddeleri içinde,koşup gidip evet oyu kullanacaksınız.Çünkü bir sonraki adımları bu olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 23 Ekim 2024; 20:27:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ülke parça pinçik olacak. tahminim şeriatçıları da silahlandıracaklar onlara da iç anadoluda Adıyaman başkentli bir ülke veririler.
Pkk 'lıların illkeri bellidir zaten çoktan.
Ermenilerde silahlı terörist örgüt kurup istedikleri illlere çökerler.
Bize nereler kalır acaba ?
-
Derhal istifa etmeli.
Nihai amaçları: Vaat edilmiş topraklar içinde olan ve ülkemizin güneyinde bulunan toprakları, İsrail'e savaşsız teslim etmek. BOP Eşbşakanı bu amaçla başa getirildi ve 22 yıldır hiçbir gün bu gizli amaç dışında hareket etmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 23 Ekim 2024; 20:33:11 >
Dem Parti bile Bahceliden daha omurgali cikti. En azindan U donusu yapmiyor, soyledikleri istedikleri hosumuza gitmesede degismiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açıklamanın sebebi belli oldu, o malum açıklamayı yapmadan önce bu saldırıyı bilmiyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum
İsrail’deki Netanyahu hükümetine benzer hükümet istiyorum. Lafa gelşnce İHA SİHA ZUHAHA diye kafa ütülemeyi biliyorsunuz. HİÇBİR HALTA YARAMIYORLAR. Terörle GERÇEK MÜCADELE nasıl olur görüyoruz. AKMHPKK hiçbir işi beceremedikleri gibi bir de teröristleri meclise çağırıyorlar. Ah Atatürk ah şunların hepsini asamadın, asılmayanlarının tohumlarıyla uğraşıyoruz
Atatürkçülerin kendilerine ait toprağı olacaksa parça pinçik olalım herkes işine baksın. Bu kadar aptal ve hain insanlarla yaşamaktan bıktım. Bir şeriatçıyla, pkk sempatizanı bir kürtle nasıl aynı ülkede yaşayayım ben hiçbir ortak noktamız yokki. Bu ülkeye dışarıdan bir saldırı olsa anında iç savaş çıkar, herkes birbirini öldürür. Düşmanın birşey yapmasına gerek kalmaz.
-
Yayın yasağı getirmekle uğraşacaklarına terörle mücadele etmek için uğraşsalar ya keşke.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mesele terörle mücadele değil. terörle mücadele derken kastın nedir?
türkiyedeki teröristler ise zaten bitme noktasında bu çağrının amacı nedir sence?
ırakta pkk var zaten mücadele ediliyor. ne olduğunun farkında değil misin her şey suriyede düğümleniyor.
-
Şimdi bu terör olayını bile kendi lehlerine kullanacaklar. Bakın dış güçler barış istemiyor diyecekler. Bazı ahmaklar da afiyetle yiyecek her zamanki gibi.
-
Bacım senin devlet dediğin şey akp.Sen akp yi hükümet olarak değil direkt devlet olarak görüyorsun.Ülkenin başında chp olsa,chp dün esede katil deyip bugün el sıkışşa yerden yere vurursun.Ama akp yapınca devletin milli çıkarları için yaptı diyorsun.Senin ikiyüzlülüğün burda süslüman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X