Şimdi Ara

Devlet hastanesi mi Özel hastane mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler özel hastaneler bildiğiniz gibi belli bi muayene ücreti alıyor, bu gün gittim yine de tıklım tıklım dolu, fakat arada verdiğimiz fiyat farkına cidden değiyor mu ?

• Ameliyat gibi acil konularda cidden işe yarıyor. Devlet hastanelerinde torpil gerekiyor.

Ama biraz fazla ilgi dışında pek artısı olmaz.
  • 3 ay önce boğaz enfeksiyonu geçirdim özelde 4 gün kaldım bi gelişme yoktu devlette 3 gün yattım enfeksiyon bölümünde doçentler falan baktı direk ayağa kalktım.Bundan sonra kolay kolay özele gitmem sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabia Del Pueblo

3 ay önce boğaz enfeksiyonu geçirdim özelde 4 gün kaldım bi gelişme yoktu devlette 3 gün yattım enfeksiyon bölümünde doçentler falan baktı direk ayağa kalktım.Bundan sonra kolay kolay özele gitmem sanırım.

Ben de böyle yorumları merak ediyorum işte hocam, özeller sanki ticari bi mekan olmuş gibi görünüyor gözüme, devlet hastanesine kaç senedir gitmem ama gittiğimde tek hatırladığım şey sıra beklemekti, hala sıra bekleme çilesi falan var mı nasıl durum?
  • Özel diş polikliniğinde dolguluk dişime panaromik röntgen falan istediler kanal falan yapcaz dediler kısacası 400 devlete gittim bi dolgu birazda sıra bekleme 20 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyoline

Ameliyat gibi acil konularda cidden işe yarıyor. Devlet hastanelerinde torpil gerekiyor.

Ama biraz fazla ilgi dışında pek artısı olmaz.
    bulunduğun bölgedeki devlet hastaneleri ne durumda bilmiyorum da bazı özel hastanelerin devletten tek farkı sıranın az olması onun dışında devlet veya özel bir fark oluşturanlar doktordur hemşiredir hasta bakıcıdır başka da bir şey fark etmez yok odada 60 ekran tv varmış 37 ekran varmış mini buz dolabıymış falan filan
    sadece hız fark eder eğer doktorlar yönünden bir fark yoksa gerçi hasta hastaneye gidince doktor çok ilgiliydi çok cana yakındı filan der ona göre yorum yapar da o da doktorun mizacı ile ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

quote:

Orijinalden alıntı: Rabia Del Pueblo

3 ay önce boğaz enfeksiyonu geçirdim özelde 4 gün kaldım bi gelişme yoktu devlette 3 gün yattım enfeksiyon bölümünde doçentler falan baktı direk ayağa kalktım.Bundan sonra kolay kolay özele gitmem sanırım.

Ben de böyle yorumları merak ediyorum işte hocam, özeller sanki ticari bi mekan olmuş gibi görünüyor gözüme, devlet hastanesine kaç senedir gitmem ama gittiğimde tek hatırladığım şey sıra beklemekti, hala sıra bekleme çilesi falan var mı nasıl durum?

Valla biz gittiğimizde direk acil sevk olarak gitmiştik muayene falan olmadan yatış vermişlerdi direk hiç beklemedik.Ama sonra normal muayene de gittim.Ona da 182 den randevu aldım dedikleri saatte orda oldum 10 dkda girdim.Özelde biz de şüphelenip çıktık 4 gün oldu geberiyorum resmen sabah akşam iğne ile yatıyordum.Devlete gittim ki kandaki enfeksiyon değeri normalde 3 iken bende 104müş.Orda hemen günde 24 penisilin iğnesine değer serum artı sabah akşam bir sürü hap aldım.Diyeceğim o ki Allah hastaneye düşürmesin ama devlet hastaneleri şuan daha mantıklı gibi.Tabi özel bir hastalık olur doktor ismine gidersin o ayrı.Siz hangi şehirdesiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis mi sağlık memurluğu mu
    geçen yıl açıldı
    Hastane rapor verir mi?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

bulunduğun bölgedeki devlet hastaneleri ne durumda bilmiyorum da bazı özel hastanelerin devletten tek farkı sıranın az olması onun dışında devlet veya özel bir fark oluşturanlar doktordur hemşiredir hasta bakıcıdır başka da bir şey fark etmez yok odada 60 ekran tv varmış 37 ekran varmış mini buz dolabıymış falan filan
    sadece hız fark eder eğer doktorlar yönünden bir fark yoksa gerçi hasta hastaneye gidince doktor çok ilgiliydi çok cana yakındı filan der ona göre yorum yapar da o da doktorun mizacı ile ilgili

Alıntıları Göster
    özel iyi de bazen çıkar güdüp her şeye ameliyat diyorlar ama küçük muayeneler için iyi

• devlet hastanesinde ameliyat olanların yarısı yanlış müdahale nedeniyle mağdur oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

devlet hastanesinde ameliyat olanların yarısı yanlış müdahale nedeniyle mağdur oluyor

Daha yeni bademcik aldırdım devlette.2.hafta bugün.Her özelde bile bulunmayan teknik ile oldu ameliyatım.Şu kanamasız ağrısız dedikleri.Her neyse uzatmayım böyle korkutucu yorumlar yapmayın.Ülkemiz tıp konusunda dünya liderlerindendir.Devletteki personel kalitesi de tartışılamaz.
  • quote:

devlet hastanesinde ameliyat olanların yarısı yanlış müdahale nedeniyle mağdur oluyor

Aynen, ben de bir tane ameliyat ektim öyle, burnumda eğrilik vardı muayeneye gittim yarın sabah saat 8'de aç gel ameliyat yapalım dediler başka doktora gittim şimdilik sıkıntı değil dediler ama bu yaz olmayı düşünüyorum, konuyu açma nedenlerimden birisi de bu

Edit: yanlış okumuşum, özel hastane için geçerli benim söylediğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlancpaiN -- 25 Haziran 2014; 15:34:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

quote:

Daha yeni bademcik aldırdım devlette.2.hafta bugün.Her özelde bile bulunmayan teknik ile oldu ameliyatım.Şu kanamasız ağrısız dedikleri.Her neyse uzatmayım böyle korkutucu yorumlar yapmayın.Ülkemiz tıp konusunda dünya liderlerindendir.Devletteki personel kalitesi de tartışılamaz.

"Bademcik aldırdın"

bizim tanıdık biri istanbulun en iyi devlet kalp hastanesinde ameliyat oldu anjiyo oldu stent taktılar yanlış olmuş ailesine söylemediler ikincisi bedavaymış ama onu da takarken adam masada kaldı

• quote:

Dalgamı geçiyorsun arkadaşım sen bak bak birde yarısı demiş verdiği orana bak %50 Senin o gittiğin özel hastahanedeki doktorların çoğu devlet hastahanesinde zaten çalışıyor ek iş olarak orada ve sana para gözüyle bakıyor sadece.Ki kafana göre nasıl yanlış müdahale yapıyorsun her 6 ayda bir denetleme var en ufak tekrar edilen filmi bile soruyorlar neden diye.Sana kalsa devlete giden ölecek yada sakat kalacak takam kafana

• hangi özel hastaneye gittiğine bağlı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

quote:

"Bademcik aldırdın"

bizim tanıdık biri istanbulun en iyi devlet kalp hastanesinde ameliyat oldu anjiyo oldu stent taktılar yanlış olmuş ailesine söylemediler ikincisi bedavaymış ama onu da takarken adam masada kaldı

Allah rahmet eylesin her yerde olabilir bu genellemeyelim.Durumu olan gitsin o zaman ne diyelim herkes özele gidemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

quote:

Aynen, ben de bir tane ameliyat ektim öyle, burnumda eğrilik vardı muayeneye gittim yarın sabah saat 8'de aç gel ameliyat yapalım dediler başka doktora gittim şimdilik sıkıntı değil dediler ama bu yaz olmayı düşünüyorum, konuyu açma nedenlerimden birisi de bu

Edit: yanlış okumuşum, özel hastane için geçerli benim söylediğim

Alıntıları Göster
    Hastaneden ziyade doktor önemli. Eğer hastanelere gitmeden önce doktor araştırması yaparsanız hastane ikinci planda kalır. eniyihekim. com referans olabilir.

• quote:

yarısı oranı nasıl oldu kardeş kim hesapladı bi kaynak ver özel ve devlet 2sinde de hata oranı aynı olsa dahi devletteki hasta sayısı çok olduğu için hata sayısı çok oluyor hiçbir doktor tazminat vereceğini bile bile yanlış iş yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F6FD1EC5A

Hastaneden ziyade doktor önemli. Eğer hastanelere gitmeden önce doktor araştırması yaparsanız hastane ikinci planda kalır. eniyihekim. com referans olabilir.

Alıntıları Göster
    Hacettepe'de en ufak kusurda ameliyat istemiyorlar, prof.lar ve asistanları detaylıca didik didik araştırıyorlar.
    Medicana'ya gittim ufak tefek, ilaç tedavisi ile %99 sonuç veren kusur'a ameliyat istiyorlar, özellerde öncelik paradır kim ne derse desin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

quote:

Dalgamı geçiyorsun arkadaşım sen bak bak birde yarısı demiş verdiği orana bak %50 Senin o gittiğin özel hastahanedeki doktorların çoğu devlet hastahanesinde zaten çalışıyor ek iş olarak orada ve sana para gözüyle bakıyor sadece.Ki kafana göre nasıl yanlış müdahale yapıyorsun her 6 ayda bir denetleme var en ufak tekrar edilen filmi bile soruyorlar neden diye.Sana kalsa devlete giden ölecek yada sakat kalacak takam kafana

ben özele gitmiyorum ama sizin gibi verilen hizmeti de direk kabullenmiyorum neden daha iyisi olmasın ki insanlar sigortaya aylık 300 lira yatırıyor ama hala bir diş doktoru 5 yıl sonrası için randevu veriyor hastasına

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

quote:

ben özele gitmiyorum ama sizin gibi verilen hizmeti de direk kabullenmiyorum neden daha iyisi olmasın ki insanlar sigortaya aylık 300 lira yatırıyor ama hala bir diş doktoru 5 yıl sonrası için randevu veriyor hastasına

Ağız diş sağlığı merkezi diye birşey duymadın sanırım sen? 1 hafta sonrasına aç randevu al.Senin söylediğin ortodonti tedavisi o çok elzem bir örnek ülkede ortodonti uzmanı çok az çünkü ki ondada malzemeyi sen alıyorsun sadece tedavi parası yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.