Şimdi Ara

devlet hastanesi mi üniversite hastanesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler kalite imkan laboratuvar doktor kalitesi vs hangisi daha iyidir iyi bir dahiliye testi yaptırmak istiyorum?

• up beyler yardım
  • Rahatsızlığına bağlı üniversitesi hastaneleri 3.basamak sağlık hizmetinin verildiği yerlerdir basit bir dahiliye testi için işgal edilmemeli. Devlet hastaneleri gerekli durumlarda sizi zaten fakülteye sevk eder. Ülkemizde sevk zinciri olmadığı olamadığı için en ufak şikayeti olan dâhi tıp fakültesi ve eğitim araştırma hastanesine gidiyor 3. Basamağa gerçekten ihtiyacı olan hastalarında hizmet almasını engellemiş oluyorlar.
  • Hastalığının ne olduğuna bağlı. Kafana göre test yaptıramazsın ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Rahatsızlığına bağlı üniversitesi hastaneleri 3.basamak sağlık hizmetinin verildiği yerlerdir basit bir dahiliye testi için işgal edilmemeli. Devlet hastaneleri gerekli durumlarda sizi zaten fakülteye sevk eder. Ülkemizde sevk zinciri olmadığı olamadığı için en ufak şikayeti olan dâhi tıp fakültesi ve eğitim araştırma hastanesine gidiyor 3. Basamağa gerçekten ihtiyacı olan hastalarında hizmet almasını engellemiş oluyorlar.
    rahatsızlığım b12 ve d vitamini düşük onun kontrolü ayrıca kansızlık şüphesi var ve devlet hastanesinde bulunamadı acaba farklı kan testlerimi yapılıyor üni hastanelerinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-589C75C50

Hastalığının ne olduğuna bağlı. Kafana göre test yaptıramazsın ayrıca
    kafama göre değil hocam nabzım acilde 49 çıktı pıhtılaşma sürem düşükmüş buna baktır denildi devlette bunlara bakarlarmı ki
  • yani genel olarak daha iydir ama bu biraz da hastalığa bağlı. doktora bağlı. ben üniversite hastanesinde bir profesöre muayene olmuştum ama çok beğenmemiştim. ondan gideceğin doktoru iyi araştır. eğer iyi bir doktor bulursan üniversite hastanesi devlet hastanesinden falan çok çok daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobe Bean Bryant

yani genel olarak daha iydir ama bu biraz da hastalığa bağlı. doktora bağlı. ben üniversite hastanesinde bir profesöre muayene olmuştum ama çok beğenmemiştim. ondan gideceğin doktoru iyi araştır. eğer iyi bir doktor bulursan üniversite hastanesi devlet hastanesinden falan çok çok daha iyidir
    hocam orda ücretli değilmi profesör ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamos442344

hocam orda ücretli değilmi profesör ?

Alıntıları Göster
    Evet. Profların ücretleri 90 liradan 150 liraya kadar çıkıyor diye biliyorum.

Poliklinik randevusu almayı mı düşünüyordun dostum sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobe Bean Bryant -- 1 Şubat 2020; 12:24:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobe Bean Bryant

Evet. Profların ücretleri 90 liradan 150 liraya kadar çıkıyor diye biliyorum.

Poliklinik randevusu almayı mı düşünüyordun dostum sen?

Alıntıları Göster
    ben üni hastanesinde staj yapıyorum prof olmasada asistanlardan hemen sıra alabilirim asistanlardan alayım mı sizce
  • mamos442344 kullanıcısına yanıt
    B12 ve D vitamini testleri ve tedavileri için dahiliye uzmanları yeterli. Tedaviye rağmen kansızlık problemleri devam ediyor ise onun için hematoloji bölümüne Tıp fakültesine gidebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.