Şimdi Ara

Devlet Onaylı Bilgi İşlem Elemanı Seviye 4 Sertifikası Sınavı SAUSEM tarafından yapılıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
10
Favori
24.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende başvuruda bulundum ama bankadaki bayan buna bir bilgi girmemiz gerekiyor not olarak nereden bilecekler sizin yatırdığınızı dedi kafam karıştı. bilginiz var mı?
  • İsim zaten yazılıyor, tc kimlik numarası ile. Açıklama kısmına "Fatih Projesi Bilgi İşlem Seviye 4" yazdırdım ben
  • Malatyadan başvuracak olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmysfeat -- 25 Temmuz 2014; 9:34:53 >
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmysfeat -- 25 Temmuz 2014; 9:34:14 >
  • İyi günler bende başvuru yaptım ama windows tabanlıyı işaretledim acaba değiştirsemmi bende fatih projesine girmeyi düşünüyoruda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih projesi içinse kesinlikle windows olmamalı diye biliyorum

• ama ben açık kaynak pek bilmiyorum ki napsam acaba değiştirsem mi

• başvurular bitti arkadaşlar. sınava girecek arkadaşlara şimiden başarılar diliyorum.
  • Arkadaslar milli eğitim bakanlığına bilgi edinme kanunu cercevesinde bi yazi yazdim. Fatih projesi kapsaminda personel alimi olacakmi diye sordum.bana gonderilen cvpta personel alinmayacagini ifade ettiler.muhtemelen firma aracılığıyla calisacaklar bu belgeyi alanlar.ama genede hic belli olmaz. Bana gelen cvp mailimde duruyor

• tesyed T kullanıcısına yanıt
    Zaten burada yazıyordu. sorumanıza gerek yoktu.
    Bu belgeyi aldıktan sonra karşınıza ilerleyen yıllarda devlet alımlarında da karşımıza çıkabilir.
    Avrupa standartlarında ulusal yeterliliği olan bir belgenin sahibi olmanızda fayda var
  • arkadaşlar pardus 2013 kde de yazıcı eklemeyle ilgili bi sorum olacaktı. sizin de başınıza geldi mi acaba, yazıcıyı yazıcı ekle den otomatik tanıyor ileri deyince başarılı bir şekilde yazıcılara atıyor ama çıktı vermiyor. cubs ile tanıtılıyormuş ama ben bi türlü Ipadmin grubuna üye olamadım. komutu yazıyorum ama olmuyor.. yardımcı olabilecek biri var mı...
  • merhaba arkadaşlar fatih projesi için başvuru yapmıştım sanırım açık kaynak kodlu kısımdan sınava girmemiz gerekiyormuş :( değiştirdim acaba yapabilir miyim birde grup vs kurdunuz mu bu arada başvuru süresi uzaltıldı sanırım. Seviye 4-5-6 var sanırım ben lisans mezunuyum başvururken seviye seçemiyorum yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fherdy -- 27 Temmuz 2014; 23:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

ihale şartnamesinde açık kaynak kodlu istiyorlar. Keşke microsoft olsa...

merhabalar bende bu sınava başvurdum birkaç soru sormak istiyorum.
    az önceye kadar uygulamalı sınav seceneği windows tabanlı seçiliyken forumda yazıları okuduktan sonra endişelenip seçeneği açık kaynak kodluya çevirdim.windows tabanlı sertifika linux tabanlı sınavla alınmış sertifika diye ikiyemi ayrılacak? windows tabanlı seçilip sınava girenler sertifika işe yaramaz denmiş.
    okullardaki akıllı tahtalarda windows kurulu acaba onlar ilk partiydi bundan sonraki partiler lisans maliyetini düşürmek için mi açık kaynak kodlu olacak onun için mi ihale açık kaynak kodlu oldu yani windows seçeneği ile açık kaynak kodlu sınav seçenekleri arasındaki bu seçenek bi fark yaratırmı?

• Fatih projesinde çalışmayı düşünüyorsanız açık kaynak kodlu işletim sistemini seçmeniz gerekmekte.
    Windows tabalı işletim sistemi fatih projesini kapsamıyor. Başka alımlar olursa işe yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Fatih projesinde çalışmayı düşünüyorsanız açık kaynak kodlu işletim sistemini seçmeniz gerekmekte.
    Windows tabalı işletim sistemi fatih projesini kapsamıyor. Başka alımlar olursa işe yarayabilir.

evet bu kesin öyleymiş sausem'e mail attım verilen cevap aşagıda

Sayın İlgili,

Bilgi İşlem Destek Elemanı seviye 4 belgelendirme programında sunulan alternatiflerin her ikisi için de verilen sertifika aynıdır, sadece sertifikanın arka yüzünde hangi alternatif bazında sınav yapıldığı yer alacaktır. Ancak Fatih Projesi kapsamında yapılacak istihdamlarda akıllı tahtalara hizmet verileceğinden ve bu tahtalar açık kaynak kod sistemine uygun üretilmiş olduğundan, işe alacak firmalar tarafından açık kaynak kod sistemi tercih edilebilir.

• Değerli arkadaşlar , sinavla ilgili dokuman ve soru linkleri varsa lutfen paylaşın

• arkadaşlar sınav toplam kaç dakika sürecek bilgisi olan varmı
  • açık kaynak kodludan sınava girecekler karşılıklı ve daha hızlı etkileşimde bulunmak isterseniz
    facebook : Burak Osman YEL
    skype sidertales@hotmail.com
    iki pc arasında ağ kurmada sıkıntılarım var diğerlerinde sıkıntı yok
  • uygulama sınav tarihleri açıklandı bana 18 ağustos çıkmış. sizinkiler ne durumda? birde bilen varmı açık kaynaklıyla windowsun soruları aynı mı olacak teorikte?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1009 -- 12 Ağustos 2014; 23:49:20 >
  • 20 ağustos çıkmış bana da ...

KampüsHome dan yer ayırdım ama kalınabilecek güzel bir mekan bildiğiniz var mı o bölgede.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.