Bildirim
DFI - LANPARTY UT NF4 ULTRA-D BİOS YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dostlar yokmu yardım edecekkkkk -
son bios unda bi önceki sorun diyorlardı ama kesinn bilmiyorum -
Anlaşılan sorunun cevabını bulamıyacağız, Üstelik bu site DFI kullanıcıları ile ünlü -
arkadasım kı8m demiş son bios sorunlu diyedfi ın sitesinden 04/06 tarihli biosunu cek flashla.ben bircok sorunumu bu biosla cozdum.sagda solda dolasan 3/29 biosunu diyorsan sorunlu diye ona bişe diemiycem ama ilk yazdıgım bios final surumu -
arkadasım kı8m demiş son bios sorunlu diyedfi ın sitesinden 04/06 tarihli biosunu cek flashla.ben bircok sorunumu bu biosla cozdum.sagda solda dolasan 3/29 biosunu diyorsan sorunlu diye ona bişe diemiycem ama ilk yazdıgım bios final surumu -
Ok deniyecem -
Hocam dediğni yaptık makina cortladı , ekran kartını hangi slota taktın PCI 1 , PCI 2 -
pcı 1 e tak vga yı.bu arada ramler 3 ve 4 . slota turuncu takılı olmalı.cmos reset yaptıgını varsayıyorum ,bios flash lamada bu onemli -
ARKADAŞLAR BENDE DFİ KULLANIYORUM YÜKLEDİM HİÇ BİR SORUN LA KARŞILAŞMADIM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X