Şimdi Ara

DFI - LANPARTY UT NF4 ULTRA-D BİOS YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DFI - LANPARTY UT NF4 ULTRA-D Bu anakrtı stabil çalıştıracak bios versiyonu hangisi?
    Remlerim CORSAİR 2x512, Birde son versiyon demeyin son versiyon problemli, özellikle kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.....

• dostlar yokmu yardım edecekkkkk
  • son bios unda bi önceki sorun diyorlardı ama kesinn bilmiyorum
  • Anlaşılan sorunun cevabını bulamıyacağız, Üstelik bu site DFI kullanıcıları ile ünlü
  • arkadasım kı8m demiş son bios sorunlu diyedfi ın sitesinden 04/06 tarihli biosunu cek flashla.ben bircok sorunumu bu biosla cozdum.sagda solda dolasan 3/29 biosunu diyorsan sorunlu diye ona bişe diemiycem ama ilk yazdıgım bios final surumu
  • arkadasım kı8m demiş son bios sorunlu diyedfi ın sitesinden 04/06 tarihli biosunu cek flashla.ben bircok sorunumu bu biosla cozdum.sagda solda dolasan 3/29 biosunu diyorsan sorunlu diye ona bişe diemiycem ama ilk yazdıgım bios final surumu
  • Ok deniyecem
  • Hocam dediğni yaptık makina cortladı , ekran kartını hangi slota taktın PCI 1 , PCI 2
  • pcı 1 e tak vga yı.bu arada ramler 3 ve 4 . slota turuncu takılı olmalı.cmos reset yaptıgını varsayıyorum ,bios flash lamada bu onemli
  • ARKADAŞLAR BENDE DFİ KULLANIYORUM YÜKLEDİM HİÇ BİR SORUN LA KARŞILAŞMADIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.