Bildirim
DFU moddan çıkma (yardım beyler çıldırmaya az kaldı)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Redsnowda durum şu şekil gözüküyor: (recovery mode,old BR)
tinnyumbrellada exit recovery mode diyorum çıkıyor apple logosu geliyor tekrar recovery moda giriyor neden olabilir arkadaşlar ? -
ipsw dosyasını göstererek restore atmaya izin veriyorsa bir deneyin -
Dediğiniz dfu mod değil. Soft DFU mod. Kurtuluşu malesef yok. Yeni versiyon yüklemeniz gerekiyor. Eğer elinizdeki shsh kayıtlarını söylerseniz yardımcı olabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: f.e.a.r
Dediğiniz dfu mod değil. Soft DFU mod. Kurtuluşu malesef yok. Yeni versiyon yüklemeniz gerekiyor. Eğer elinizdeki shsh kayıtlarını söylerseniz yardımcı olabilirim.
Ben 6.1.3 kullanıyordum, 4.2.1 düşürdüm herşey başarıyla tamamlandı okey dedim hatta uyarı verdi dfu moddan çıkmak için fix butonuna yada jailbreak'e basın diye redsn0w onlarıda denedim olmuyor. Ben 4.2.1 düşmek isityorum ne yapmam lazım üstad ? SHS kaydımda var. Tekrar denedim yüklemeyi gene yüklüyor başarıyla ama açılışta gene usb kablosu resmi geliyor ve usb takınca otomatik olarak açılıyor cihaz gene o ekrana kapanmıyorda telefon usb takılıyken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFear88 -- 9 Haziran 2013; 18:03:59 > -
Birde ben tinnyumbrelladan kontrol ettim 4.2.1 shsh kaydım var gözüküyordu. Ama dosya olarak alamadım. Redsn0wdanda almadım shsh kaydımı direkman remote tuşuna bastım shsh kaydımı redsn0wla almadığıma rağmen kurmaya başladı acaba ondanmı sizce ? -
Tamam ifaith ile işlemi yapın. Shsh kaydınızı gösterip indirme işlemi yapınız. Daha sonra ifaitin hazırlamış olduğu ipsw göstererek restore edin. DFu modda kalmayacaktır cihazınız. -
quote:
Tamam ifaith ile işlemi yapın. Shsh kaydınızı gösterip indirme işlemi yapınız. Daha sonra ifaitin hazırlamış olduğu ipsw göstererek restore edin. DFu modda kalmayacaktır cihazınız.
indiriyorum şuan ipsw'yi umarım çözülür sorunum yazarım konuya sonucu iyi günler. -
quote:
Tamam ifaith ile işlemi yapın. Shsh kaydınızı gösterip indirme işlemi yapınız. Daha sonra ifaitin hazırlamış olduğu ipsw göstererek restore edin. DFu modda kalmayacaktır cihazınız.
cam bu ipswyi ifaithdemi göstericez yoksa redsn0wdamı ? nasıl gösteriyoruz anlatırmısın ? -
iTunes'ten telefonu ifaith ile Pwned Dfu moda geçir ve normal shift+restore yap redsn0wla uğraşma. -
bende buna benzer bir noktada takıldım, ekranda sn0wbreeze geliyor biraz ilerleyince itunesta hata 14 kodunu alıyorum -
quote:
iTunes'ten telefonu ifaith ile Pwned Dfu moda geçir ve normal shift+restore yap redsn0wla uğraşma.
Bilinmeyen bir hata oluştu (17) böyle bir hata alıyorum üstad kusura bakma senide yoruyorum ama neden olabilir ? -
quote:
iTunes'ten telefonu ifaith ile Pwned Dfu moda geçir ve normal shift+restore yap redsn0wla uğraşma.
Üstad allah razı olsun senden ya vallaha çok sağol sayende açıldı telefon sabahtır uğraşıyorum çok sağol düzeldi hatam ifaith ile almamamdan kaynaklanıyormuş dfu moda tekrar saygılar hayırlı akşamlar
edit:
Birde ustam bu 4.2.1 jailbreak için hangi programı kullanıcaz adı nedir biliyormusun ? greenp0sion diye bir program buldum 4.2.1 için omudur acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFear88 -- 9 Haziran 2013; 21:42:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NoFear88
quote:
Üstad allah razı olsun senden ya vallaha çok sağol sayende açıldı telefon sabahtır uğraşıyorum çok sağol düzeldi hatam ifaith ile almamamdan kaynaklanıyormuş dfu moda tekrar saygılar hayırlı akşamlar
edit:
Birde ustam bu 4.2.1 jailbreak için hangi programı kullanıcaz adı nedir biliyormusun ? greenp0sion diye bir program buldum 4.2.1 için omudur acaba ?
Oda benden olsun greenp0ison du sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 9 Haziran 2013; 22:39:44 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
quote:
quote:
edit:
Oda benden olsun greenp0iondu sanırım
Sağol üstad. Yaptım jailbreak falan birşey sorucam ben chorome opera falan kurmak istiyorum cydiada arama bölümü yokmu ? Jailbreakliyken nasıl kuralabilirim ? apple store giriyorum uygulamalar gözükmüyor açılıyorda boşsayfa geliyor.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
quote:
quote:
edit:
Oda benden olsun greenp0iondu sanırım
Sağol üstad. Yaptım jailbreak falan birşey sorucam ben chorome opera falan kurmak istiyorum cydiada arama bölümü yokmu ? Jailbreakliyken nasıl kuralabilirim ? apple store giriyorum uygulamalar gözükmüyor açılıyorda boşsayfa geliyor.
Cydia da apstore uygulamaları yoktur tweak tema vb seyler vardır
Özelden yazdım acıklama ozelıne bak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X