Şimdi Ara

DG550 DAGGER YORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce Doogee DG800 satın aldım ve telefon hakkında birkaç yazım olmuştu. Geçen gün n11.com dan gelen mesajda sekiz çekirdekli olan DG550 modelinin satışa çıktığını yazmışlar. Biraz inceledim. İncelemek isteyen arkadaşlar varsa bilgi geçeyim dedim. Kullanan arkadaşlar varsa yorum da olsa iyi olurdu.

İyi Günler

• Ekranı çok hassas olması dışında güzel telefon ama artık alınmaz firması güncelleme desteği vermeyeceğini söyledi telefona 4.2 de kaldı telefon . işlemcisi rami yeterli kulanım için benim için kamera önemli idi oda gayet güzel çekiyor ışık yeterli oldupunda
  • Ekranın hassas olması dezavantaj olabilir. Ancak yukarıda bahsettiğim online alışveriş sitesinde ve firmanın kendi sitesinde yazdığına göre Android 4.4 kitkat olarak satılıyormuş. Yarın arıyıp soracam. Androd 5.0 gelir mi onu da soracam. Dediğin gibi hız kamera vs fena görünmüyor. Bakıcaz artık eğer cihazı satın alırsam kullanıp detaylı yorum yaparım.

Eyvallah Sağol.
  • Faydalı birkaç nokta varmış eyvallah. Bu arada bugün firmayla görüştüm söylendiği gibi 4.4 kitkat varmış. Zaten sizin verdiğiniz linkte de yazmışlar. Lolipop için çalışma olma ihtimali varmış ama tam net bilgi veremiyorlar.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 2 Nisan 2015; 9:18:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.