Şimdi Ara

DGS den Anlayanlar Yardım Edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bir sorum var soru aslında bir arkadaşıma ait cevaplarsanız seviniriz

anlatacaklarım biraz karışık gelebilir ama doğrudur ve yardıma ihtiyacım var

beyler ben hukuk fakültesinde 4. sınıfa geçtim.

aynı zamanda açıktanda elektirik enerjisi, üretim iletim ve dağıtımı bölümü okuyordum ve bu sene ondan mezun olup dgsye girdim ve sağlam puan yaptım.

dgs ile boğaziçi üniversitesi elektrik elektronik mühendisliğini kazandım.

şimdi sorum şu üniversiteye yani boğaziçi üniversitesine kaydımı ön lisans diplomam ilemi yapacağım yoksa lise diploması ilemi.

şöyle düşünüyorum ön lisans diploması ile ise kaydımı yaptırıcam bir sene sonra hukuk fakültesini bitirip devam edeceğim.

yok lise diploması ile kayıt yapılıyorsa o zaman ikisi arasından bir seçim yapacağım.

lütfen bana yardım edin.

• muahah ciddimisin lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önlisans diploman ile
  • önlisans diplomanla yapacaksın. ayrıca myo da aldığın derslerin içeriğini gösterir belge ile transkript ini götüreceksin.
  • Aynı anda 2 adet örgün öğretime kayıt olunamıyor. Benim bilmediğim bişi mi var yoksa?
    Kayıt dondurmayı düşünüyorsun, ancak kayıt olamadıktan sonra hangi kaydı dondurmayı düşünüyorsun? İyice bir araştır dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 20 Eylül 2012; 17:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

Aynı anda 2 adet örgün öğretime kayıt olunamıyor. Benim bilmediğim bişi mi var yoksa?

aslında bunuda soracaktım aynı anda ikisinede kayıt yaptırıp daha sonra birinin bitirip diğerine devam edilebiliniyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habercil

quote:

Aynı anda 2 adet örgün öğretime kayıt olunamıyor. Benim bilmediğim bişi mi var yoksa?

aslında bunuda soracaktım aynı anda ikisinede kayıt yaptırıp daha sonra birinin bitirip diğerine devam edilebiliniyor mu

Bunu iyice araştır. Boğaziçine kayıt olup dondurup, hukuğu bitirmeyi planlanlıyor arkadaşın. Ancak, kayıt olamaz ise, hangi kaydı donduracak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bunu iyice araştır. Boğaziçine kayıt olup dondurup, hukuğu bitirmeyi planlanlıyor arkadaşın. Ancak, kayıt olamaz ise, hangi kaydı donduracak?

olurmu diye soruyor zaten olmassa kayıt donduramayacak tabi ikisinden birini seçcek

• quote:

quote:

quote:

quote:

olurmu diye soruyor zaten olmassa kayıt donduramayacak tabi ikisinden birini seçcek

Bunu öğrenci işlerine sorsa daha iyi olur. Bende senin bildiğinden fazla bilgiye sahip değilim.
    Burada saatlerce konuşsak bir sonuç elde edemeyiz. Yetkili birilerine sorması lazım. ÖSYM zaten telefona çıkmaz. Ama YÖK bazen çıkabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.