Şimdi Ara

DGS Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benım lys mat berbat geçti o yüzden yazılım mühendisliği gelmiycek bilgisayar programcılığı tercih edicem hazırlık sınıfını isteğe bağlı olarak alıcam hazırlık sınıfında tekrar ygs lys'mi yapayım (Yazılım Mühendisliği tercih edicem) yoksa programcılığı bitirip dgs mi yapayım?Dgs yapsam kaç dersten muaf sayılırım ? O kadar ders görüp sadece 10-12 dersten muaf sayılırsam bi anlamı kalırmı ? Vakıf üniverstesi tercih edicem.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icanprove -- 24 Haziran 2016; 23:59:38 >

• aynı durumdayım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler pişman olursunuz ben size diyeyim 2 yıl boyunca bilgileriniz korelcek dgs ye girerken ygs ye girermiş gibi sitres yaşıyacaksınız çünkü matematik türkçe bunları görmüyorsunuz görseniz bile %20 fayda sağlar demedi demeyin.

Şuan bende o kafayla bu seneyi bitirdim fakat memnun değilim seneye giricem sınava 2 sene kayıp olcak ama olsun .( bu sene ygs sınav parasını yatıramadığım için başvuru olmadı ocakta ondan seneye kaldı)

NOT: yüksek üniversiteler istemiyorsanız 350 LYS ile alan ünilere 245 ile dgs den girersiniz fakat 5 tane kontejyan açılıyor max 15
  • Yazılım mı istiyosun ?
  • Hazırlık sınıfında hazırlanmamım sebebi bir sene daha kayıp olmaması yazılım müh.'liğinde şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

Dgs bir nimet. Sadece 60 mattan 40 mat yaparak bircok yere gidebilirsin. 50 mat ustu yapsan itu seni bekler. Turkce zaten paragraf okumalik yani. Sinav suresi 140 dk 120 soru. Simdi lys mi dgs mi demek cok dusundurucu bi soru olmamasi gerekir.
    Bende 1 ay sonra dgs ye giricem. Meslik lisesi elektrik mezunuyum simdide 2 yilliktan elektrik bolumu mezunu oldum simdi hedef muh.
    Lys de ben nerede kazanicam 400 puanlik unuleri

Dgs daha mı kolay oluyo ? Bi kaç kişiden böyle duyum almıştım ancak 2 sene boyunca o kadar ders görüp azıcık ders muaf olursa ne anlamı kalır 2 sene boyunca okuyosun sonucta
  • icanprove kullanıcısına yanıt
    boun,itü,ytü,marmara,
    bilgisayar istiyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Kpss hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MevsimlikDisci

boun,itü,ytü,marmara,
    bilgisayar istiyorum :)

Boğaziçi'ni düşünen adamın bu gönderide ne işi var
  • icanprove kullanıcısına yanıt
    daha sınava 2 yıl olduğu içindir belkide :D

şakası bi yana geçen
    deneme çözdüm
    mattan 44 bıraktım 2 seneye kadar 55e çıkarsam türkçeden 15-20 netle boğaziçi hayal değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.