Şimdi Ara

DGS ile ilgi sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basım ve yayıncılık teknolojileri , basın ve yayın 2 yıllık, fotoğrafçılık ve kameramanlık yazdım bu bölümlerden biri gelecek büyük ihtimalle. Bu bölümlerde gazetecilik bölümüne geçiş yapabilir miyim? Şu basım ve yayıncılık teknolojilerinden umutsuzum ve ilk başa şehir yakın diye yazdım. DGS ile ilgili pek bilgim yok dgs diye yazıyorum herkes soru sormuş net bir cevap yok. İstediğim bölümden istediğim bölüme geçiş yapabiliyor muyum yoksa bazı derslerin ortak olması şart mı? Beni aydınlatırsanız sevinirim yoksa zor bir sene beni bekliyor.

• Her bölümün kendine göre geçiş yapılabildiği lisans bölümleri vardır ÖSYM her sene yayınlar bu listeyi fakat her sene de neredeyse aynıdır zaten. Google'a "Dgs lisans geçiş bölümler" yazıp aratırsan kolaylıkla bu belgeye erişebilirsin. Bütün önlisans bölümleri ve geçiş yapılabilen lisans bölümleri var orada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yçimi ne kadar rahatlattyn anlatamam osym sitesini talan ettim bir yere varamadym tam olarak dedi?ini yazynca çykyyor bir tek çok sa? ol ucuz yyrttym sahiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MYP ile geçiş hakkında soru
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.