Şimdi Ara

DGS ve açık öğretim beni aydınlatın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben adalet myo mezunuyum aöften kamu yönetimini bitirdikten sonra yine adalet diplomamla dgs ile hukuk fakültesine girebilir miyim? Yani Adalet diplomam yanar mı?

Bir de bu ÖSYM niye açmıyor telefonlarımı?

• Elbette girebilirsiniz, ön lisans diplomasının yanması gibi bir durum söz konusu olmaz. Yalnız askerlik durumunuz varsa Hukuk bölümüne kayıt yaptırmadan önce askerliği aradan çıkarmanız gerekecek. Çünkü lisans mezunu biri başka bir lisans bölümüne kayıt yaptırmaya kalktığında askerliği tecil edilmiyor. Bu durumda tecil için yüksek lisansa başlamak gerekiyor.
  • Anladım. Belki de bu sene DGS ile Hukuk olmazsa Kamu yazarım Allah izin verirde seneye Hukuk kazanırsam Kamuyu dondurur veya bırakırım. Teşekkür ederim.
  • ben okudum adalet bitirdim, kamu okudum o da bitti, simdi adalet diploması ile dgs ye giriyorum 2 senedir.
  • nasıl geçti sınav?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleargon

nasıl geçti sınav?

15-20 sayısal 45-50 sözel net çıkar. bir yeri kazanamam diye tahmin ediyorum. ben çalışamadım hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yara_bandi

quote:

Orijinalden alıntı: kaleargon

nasıl geçti sınav?

15-20 sayısal 45-50 sözel net çıkar. bir yeri kazanamam diye tahmin ediyorum. ben çalışamadım hiç.

ben de 54 sözel 20-21 sayısal yaptım ama ne kadar çıkar bilmiyorum çoğunluk sayısal çalıştım hakkımızda hayırlısı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.