Şimdi Ara

DGS ve ÖZEL YETENEK SINAVI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben bilgisayar destekli tasarım ve animasyon bölümü öğrencisiyim.Diğer sene DGS'ye gireceğim ve istediğim bölüm "Çizgi Film (Animasyon)" devlet olarak 2 ünide var Anadolu ve Dumlupınar.Bunlar Sözelle alıyor geçen sene EA diyorlardı neyse :D Şimdi sorun şurada bu bölümler DGS ile başarılı olup tercih yapıp kazandıktan sonra ÖZEL YETENEK sınavı uyguluyor mu ? YÖK forumunda birileri geçmiş zamanda "Grafik tasarım" için uygulanmıyor demişti oysa ki onlarda YGS ile alımda ÖZEL YETENEK sınavı yapıyorlar.Bu bölümde YGS ile alırken ÖZEL YETENEK yapıyor.Ama DGS de belli bir puan istiyor ve sonrası hakkında hiç bir malumat yok.Lütfen birileri yardımcı olsun. :D

• Yardım edebilecek birileri yok mu? :]
  • Bölümün çok güzel , başarıyla bitirmeni dilerim.

Oğlum Grafik tasarım bölümünü DGS sınavıyla kazanıp geçen sene mezun oldu , şimdi yüksek lisans konusunda araştırma yapıyor . Sınava girdiği 2014 yılında ve takip ettiğim kadarıyla bu yıla kadar bu bölüme DGS ile girenlere özel yetenek sınavı uygulanmadı. Özel yetenek sınavı sadece YGS sınavından sonraki girişlerde uygulanıyordu.

DGS sınavında başarılar dilerim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelibolu 1915

Bölümün çok güzel , başarıyla bitirmeni dilerim.

Oğlum Grafik tasarım bölümünü DGS sınavıyla kazanıp geçen sene mezun oldu , şimdi yüksek lisans konusunda araştırma yapıyor . Sınava girdiği 2014 yılında ve takip ettiğim kadarıyla bu yıla kadar bu bölüme DGS ile girenlere özel yetenek sınavı uygulanmadı. Özel yetenek sınavı sadece YGS sınavından sonraki girişlerde uygulanıyordu.

DGS sınavında başarılar dilerim .

Yanıtınız için çok teşekkür ederim.Oğlunuzun akademik kariyerinde başarılar diliyorum.Benim aklımda hala bu soru var ama :D ne Anadolu nede Kütahya maillerime cevap vermiyor.Bi cevap gelse istediğim cevabı bi alsam hemen dgs ye çalışıcam eğer özel yetenek sınavı varsa kursa gidicem ama bilgi veren yok :D

• Bu yıl dgs ile çizgifilm kazandım dpü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darbe, silgi tozu vb bahaneler ile sınav vizelere 3 hafta kala açıklandı gidip kayıt oldum herkes özel yetenek ile geldiği işin canavar gibi çizimleri vardı Çoğu ders çizime bağlı oldugu için ve yaşım 23 oldugu için devam etmedim 1. Sınıftan başlattılar benim ile kazanan 5 kişi devam etmedi okula bırakıp döndük memleketlere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.kose

Darbe, silgi tozu vb bahaneler ile sınav vizelere 3 hafta kala açıklandı gidip kayıt oldum herkes özel yetenek ile geldiği işin canavar gibi çizimleri vardı Çoğu ders çizime bağlı oldugu için ve yaşım 23 oldugu için devam etmedim 1. Sınıftan başlattılar benim ile kazanan 5 kişi devam etmedi okula bırakıp döndük memleketlere

NEE :( ÇOK ÜZÜLDÜM KARDEŞİM :(

Yani bölüm Özel yetenek istemiyor bunu öğrenmiş oldum.Eğer kazanmak istiyorsam kurslara gitmem gerekiyor yani kazandıktan sonra devam etmek istiyorsam.Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kardeşim.Anlaşılan bana Yazılım mühendisliği için köpek gibi mat çalışma yolu görüldü :D

Bu arada tekrar geçmiş olsun onca emek boşa gitmiş :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik ve KPSS
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksen3d

quote:

Darbe, silgi tozu vb bahaneler ile sınav vizelere 3 hafta kala açıklandı gidip kayıt oldum herkes özel yetenek ile geldiği işin canavar gibi çizimleri vardı Çoğu ders çizime bağlı oldugu için ve yaşım 23 oldugu için devam etmedim 1. Sınıftan başlattılar benim ile kazanan 5 kişi devam etmedi okula bırakıp döndük memleketlere

Yani bölüm Özel yetenek istemiyor bunu öğrenmiş oldum.Eğer kazanmak istiyorsam kurslara gitmem gerekiyor yani kazandıktan sonra devam etmek istiyorsam.Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kardeşim.Anlaşılan bana Yazılım mühendisliği için köpek gibi mat çalışma yolu görüldü :D

valla baya bir çalışmıştım sınava olmadı kısmet deilmiş ama sizin hevesinizi kırmak istemem yeteneğim var diyorsanız deneyin siz

• Yeteneğim yok daha 1.sınıfım sanırım yazın çizim kurslarına giderim :D bakalım bir şansımızı deneyelim yaşım daha 20 okul için 26 lara kadar yolum var :Dd

Bu arada Anadolu Üniversitesi de özel yetenek sınavı olmadan alıyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buraksen3d

quote:

valla baya bir çalışmıştım sınava olmadı kısmet deilmiş ama sizin hevesinizi kırmak istemem yeteneğim var diyorsanız deneyin siz

bu arada 1.sınıftan başlatmaları çok acımasız olmuş :@

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.