Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar birkaç aydır kız arkadaşımla bisiklet almayı planlıyoruz ama tam olarak neyi alacağız bilgimiz yok. Alacağımız bisikleti hafta sonları sahilde ve belgrad ormanında kullanmayı düşünüyoruz. Çocukluğumdan biraz aklımda kalan Shimano vitesin iyi olduğu bir de bozuk arazide kullanacağımız için ön arka amortisörlü bir model iyi olur diye düşündüm başka da kafamda bir fikir yok yardımlarınızı bekliyorum.

İlk etap bize bir bayan bisikleti lazım kız arkadaşımın boyu 1.70 cm, ona bisiklet kullanmayı öğrettikten sonra kendime de benzer bisiklet alacağım. Bozuk arazide gidecek, sağlam, freni, vitesi vs. sıkıntı çıkartmayacak model önerilerinizi bekliyorum bu akşam sipariş geçeceğim.
  • İstanbul da bisikleti bırakacak bağlayacak sağlam güvenilir noktalar olsa ben de kullanmaya başlayacağım ama işte yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

arkadaşlar merhaba buğün bende MERIDA BIG SEVEN 100 aldım İstanbul Büyükçekmece Albatrostan Mehmet Bisikleten iyimi kötümü MERIDA BIG SEVEN 100 bilmiyorum alan kulanan varsa yorumlarınızı esirgemeyin lütfen KTM almaya gidim bunu beğendim anladığımda yok bisikleten aldık geldik işte

ben de ktm alıcaktım merkezi yerlerde servisi yok anlayanda satan da yok

meridanın heryerde servisi var kadrolarına ömür boyu garanti veriyor

bu arada jantlardaki flaşörleri çıkarın ben de aldığımda vardı meridalarda genelde hepsine takıyorlar çıkarmasanızda ilerde kendi düşüyor

şwalbe marathonlar çok yakışıyor bu bisikletlere flaşörlü lastikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 30 Ağustos 2016; 14:05:11 >

• rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    sizdemi merida aldınız hocam sizdeki model nedir ve nezaman aldınız acaba birde bahsetiğiniz flaşörleri nereden alabilirim
  • quote:

sizdemi merida aldınız hocam sizdeki model nedir ve nezaman aldınız acaba birde bahsetiğiniz flaşörleri nereden alabilirim

flaşör dediğim swalbe marathon lastiklerin şeritleri flaşörlü oluyor ayrı olarak almadım

swalbe marathonlar çok güzel duruyor bu bisikletlere kendinden flaşörlü lastikler yani

fiyatları biraz pahalı ama hakediyor plus olanları piyasada ki en sağlam korumalı lastikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 30 Ağustos 2016; 23:21:50 >
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Merhaba buğün bisikleti aldığım yere sordum lastikleri çifti 200 TL dedim kalitesi nasıl inernete bak yorumlara göreceksin dedi 1.50 olanı varmış mtb takılan daha çök hız yapıyormuş diye sorduğumda aradaki fark %10 %15 miş 200 TL fiyat normalmi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba buğün bisikleti aldığım yere sordum lastikleri çifti 200 TL dedim kalitesi nasıl inernete bak yorumlara göreceksin dedi 1.50 olanı varmış mtb takılan daha çök hız yapıyormuş diye sorduğumda aradaki fark %10 %15 miş 200 TL fiyat normalmi sizce

çifti 300 lira o lastiklerin size koruması düşük olan modelin fiyatını söylemiştir

edit :http://www.erdoganlarbisiklet.com/schwalbe-2016-marathon-plus-smard-guard-27-5x2-10-dis-lastik.html

1.50 takma sakın bisikletin şekli bozuluyor. bir de ıslak yerde kayar o lastikler ne kadar su oluklu olsada

1.50 liler sabit maşalı amortisörsüz şehir bisikletlerine gidiyor

eğer düşünüyorsan plus olan modellerini al 6 korumalı

patlayınca çok uğraştırıyor çünkü 27.5 heryerde bulamıyorsun vs en önemlisi lastik bir kere alıcaksın 5 sene kullanıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 31 Ağustos 2016; 15:32:49 >

• Kron XC150 ve Kron XC300 ile İstanbul'dan bisiklet dünyasına katılmış bulunuyoruz.
  • Yaz hocam İSTANBUL

TREK 3900 2007
    GİANT XTC SLR4 27.5 2016

• Bu akşamdan bir kesit.
  • kron xc-150 27.5" siyah kırmızı ile bisiklet dünyasına giriş yaptım trabzon olarak eklersen sevinirim
  • Kartal - Cevizli den selamlar. Bayraminiz mubarek olsun.

• Salcano astro 26hd modeli ile İzmir gaziemirden arkanızdayız. Daha çok dağ yolunda kullanacağım. Lastik önerisi alabilirmiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul bağcılar _ rockrider 540 27.5 yaz hocam .

• Ekleyin hocam. Antalya muratpaşa da ki dostlarımıza selamlar etkinlik olursa haber verin

• İzmir Torbalı / Btwin original 500

Eğer yolunuz şehir merkezinin dışına düşerse irtibat kurabilirsiniz benimle. Beraber turlarız. Cumaovası-develi-tekeli köylerinden güzel bir rota ayarlarız.
  • Arkadaşlar merhaba. Acil olarak iç dış lastik tavsiyesine ihtiyacım var. Salcano astro 26 hd bisikletim için asfalt ve dağ yolunda kullanacağım. Orta karar ne önerirsiniz. Birde zırhlı falan varmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Pendik / İstanbul ekleyebilir misiniz?

KTM Ultra One 29"
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirty

Merhaba,

Pendik / İstanbul ekleyebilir misiniz?

KTM Ultra One 29"

ekliyorum nasıl ktm memnunmusunuz pendikde var sanırım servisi değilmi ss olsa güzel olurdu o bisikleti merak ediyordum bende

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.