Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 liraya kadar şehir bisikleti önerebilir misiniz ? Carraro Sportive 224 nasıldır?
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    bu kızıltoprak-fenerbahçe tarafında bildiğiniz uygun bisiklet tamircisi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

Beni de Ankaraya ekler misiniz ?

beni de Ankara"ya ekler misiniz ?
    Umit Hacker 26" MTB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nrunke

bu kızıltoprak-fenerbahçe tarafında bildiğiniz uygun bisiklet tamircisi var mıdır?

bildiğim uygun yok bence en iyisi kendin yapıcaksın bisiklet forum ve youtubeyi araştır

bisikletin lastiğini jantını zincirini fren vites ayarını yapmak çok basit bunlar için bile bir ton para alan ufak bir ayar yerine parça değişimi yapmaya çalışan çok bisikletçi var

bu arada yaz sezonu bitiyor bisiklet alıcaklar bisikletçiye gideceklere tavsiyem biraz daha bekleyin ocak şubat gibi müşteri olmayınca bisikletede binen kalmayınca çok iyi indirim yapıyorlar. yeni modellerde genelde nisan ayı gibi geleceğinden genelde bazıları elimizde kalmadı deyip geçerler oralardan koşarak uzaklaşın
  • quote:

quote:

Beni de Ankaraya ekler misiniz ?

beni de Ankara"ya ekler misiniz ?
    Umit Hacker 26" MTB

telefondan giriyorum biriksin herkesi ekliyorum gözümden kaçanlar olabiliyor varsa eklemediklerim tekrar yazın eklerim forum da bisiklet bölümü pek aktif olmadığından pek bildirim gelmiyor bildirim gördükçe ekliyorum

edit : ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 22 Eylül 2016; 21:25:57 >
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu konudan gelen bildirim mail olarak gelmediği için uzun süre esgeçmişim mesajınızı kusura bakmayın. Üründen memnunum evet.

Pendik Efor'dan aldım. Namı diğer Şenol abiden. Sağolsun yardımcı oluyor her konuda kendisi ve oradaki çalışma arkadaşları.

Bir kaç resimde ekledim.

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)
     DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

2 tane daha ekleyecektim siteye yüklerken hata veriyor.

• Benide ekleyin , specialized allez kadiköy caddebostan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bisiklet almak istiyorum fakat!!! 17 yaşındayım, ve yaşadığım köy ortamında benimle yaşıt olanların hepsinde motorsiklet vs. var. Beni çocuk gözüyle görecekler diye çekinmiyor değilim, param var istiyorum, fakat cesaretim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

Arkadaşlar bisiklet almak istiyorum fakat!!! 17 yaşındayım, ve yaşadığım köy ortamında benimle yaşıt olanların hepsinde motorsiklet vs. var. Beni çocuk gözüyle görecekler diye çekinmiyor değilim, param var istiyorum, fakat cesaretim yok.

kardeş cesaretini topla o bu ne dermiş diye aldırma.bende senin gibi cesaretim yoktu ilk alırken ama cesaretimi toplayıp aldım.çocuklar kaç tl lik bisiklete binerki.soruyorlar bisikleti kaça aldın tahmin et diyorum bisiklet ilgisi olmayan bin tl diyor ilgisi olan üç dört diyor bilgisi olan sekiz on bin tl diyor.bazıları, sen malmısın bu paraya bisikletmi alınır bu paraya motor veya şahin araba alırsın diyor bende diyorumki sen malmısın on bin tl bisiklete binen biri on bin tl lik arabaya binermi.kim ne dermiş ne düşürmüş aly edermiş düşünme.bisiklet günümüzde seni farklı kılan bir spor aracıdır DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

• quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

Arkadaşlar bisiklet almak istiyorum fakat!!! 17 yaşındayım, ve yaşadığım köy ortamında benimle yaşıt olanların hepsinde motorsiklet vs. var. Beni çocuk gözüyle görecekler diye çekinmiyor değilim, param var istiyorum, fakat cesaretim yok.

kafana takma canın istiyorsa al bir bisiklet içinde uhde kalmasın
    keyifle sürersin hem spor yapmış olursun hem de tarla bağ bahçe
    dağ bayır bedava ulaşım sağlarsın
  • Beni örnek al.
    Çeşitli motosiklet surdum.
    Moto kuryeyim,bisiklet aldım.
    Neden?
    Saglik-spor-zayiflama-gruo ekibe katilma-sehir içi şehir dışı bir yerlere gitmek için

Ucuza kaçma 5000-700tl en pahalısini da alma 5000tl bütçeye gore 1000-1500tl al birtane arkaya patlamayan zırhlı lastik te taktir senden rahat yok @richierich59

• Gurupları illere göre ayrıldı mı?
    Bende ekleyin
    Bursa-Nilufer
    Mosso Legarde 1624H (Hibrit Hidrolik fren)

• Merhaba,

Yeni bir heves ve heyecan ile 1600 tl ye kadar dağ bisikleti almak istiyorum. Boyum 186. Çok fazla teknik konuda bilgim olmadığı için sizden marka model konusunda önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsi1410

Merhaba,

Yeni bir heves ve heyecan ile 1600 tl ye kadar dağ bisikleti almak istiyorum. Boyum 186. Çok fazla teknik konuda bilgim olmadığı için sizden marka model konusunda önerilerinizi bekliyorum.

Carraro-Mosso modellerini inceleyin
    Boynuz uzun ise 29 jant 24 vites uzun değilse (1.80 altı) 27.5 jant 24 vites alin

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

Orijinalden alıntı: carsi1410

Merhaba,

Carraro-Mosso modellerini inceleyin
    Boynuz uzun ise 29 jant 24 vites uzun değilse (1.80 altı) 27.5 jant 24 vites alin

Bu nasıl bir cavaptır böyle? Kadro boylarından bi habersiniz sanırım? 29 veya 27 jant ise neden 24 vites? Başka seçenekler yok mu? Artı olarak 1600 lira bütçe ile sizin yazdığınız böyle markalardan ziyade daha kaliteli markalar bulunabilir. Birçok insan bi hevesle aldığı pahalı bisikletleri 300-400 lira aşağısına bırakabiliyor.

Arkadaşın boyu 186 cm imiş. Bu yüzden 48-53cm veya 19-21" kadrolara yönelmelidir.

• Dağ bisikletleri;
    26-27.5-29 olarak gider (jant)
    Bazı markaların modelleri görsel olarak iyi ama Tourney 21 vites almışken 24 vites altus-Acera olsun demek istedim.

Kadro Boyu mağazaya gitmeden ustune binmeden netlesmiyor..

Ben 1.80 boy bacak boyu 80cm diye onca tabloya baktim 18inch-48cm -m kadro dediler
    Şuan 51cm-20inch-L kadro-24vites altus vitesli bisiklet var

• Carraro Sportive 224 - İstanbul Anadolu
  • Carraro Sportive 224, İST Anadolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

[size=4]Etkinlikler

Her Salı ve Perşembe günü,Bostancı Demtur önünden saat 20.30 kalkışla Bostancı-Kaynarca arası tur yapılıyor. 
    Tempo biraz yüksek 20-25 km hız,kask zorunlu,yaklaşık 2 saat sürüyor ve katılım 20 kişiye yakın oluyor.Özellikle yaz aylarında katılım artacaktır.

Hocam turlar hala devam ediyor mu

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.