Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın asya kıtası sahilde bisiklet sürecek olan var mı :) kartal kadıköy belki de adalarda yapabilirim. eşlik etmek isteyen olursa pm den yazabilir :)
  • Arkadaşlar merhaba.. çocukluğum bisiklet tepesinde geçti ama üniversite iş hayatı derken 20 yıldır bisiklete binmedim hiç.. şimdilerde bu eski tutkum tekrar alevleniyor.. izmir de hafta sonları karataş-doruk bisikletten 3 arkadaş bisiklet kiraladık .. yaklaşık 3 haftadır yapıyoruz ve büyük keyif alıyoruz.. şimdilerde bir bisiklet edinmeye çalışıyorum ama işin içinden çıkamadım..100 TL ye de bisiklet var (2.el) 7000 TL ye de.. ben genelde şehir içinde kullanacağım.. yolların durumu malum Türkiye kabartma haritasi gibi olduğu İçin dağ bisikleti sanırım daha iyi olacaktır.. boyum 1,67 kilo 84 .. bana ne önerirsiniz??kışın izmir de bisiklete bilebilir miyim? Üşür müyüm ?? Çünkü aktif olarak kullanmak istiyorum..ilk etapta kendime 200/300 TL gibi bir fiyata 2. El bisiklet almayı planlıyorum .. tavsiyelerinize ihtiyacım var.. şimdiden teşekkürler herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Arkadaşlar merhaba.. çocukluğum bisiklet tepesinde geçti ama üniversite iş hayatı derken 20 yıldır bisiklete binmedim hiç.. şimdilerde bu eski tutkum tekrar alevleniyor.. izmir de hafta sonları karataş-doruk bisikletten 3 arkadaş bisiklet kiraladık .. yaklaşık 3 haftadır yapıyoruz ve büyük keyif alıyoruz.. şimdilerde bir bisiklet edinmeye çalışıyorum ama işin içinden çıkamadım..100 TL ye de bisiklet var (2.el) 7000 TL ye de.. ben genelde şehir içinde kullanacağım.. yolların durumu malum Türkiye kabartma haritasi gibi olduğu İçin dağ bisikleti sanırım daha iyi olacaktır.. boyum 1,67 kilo 84 .. bana ne önerirsiniz??kışın izmir de bisiklete bilebilir miyim? Üşür müyüm ?? Çünkü aktif olarak kullanmak istiyorum..ilk etapta kendime 200/300 TL gibi bir fiyata 2. El bisiklet almayı planlıyorum .. tavsiyelerinize ihtiyacım var.. şimdiden teşekkürler herkese

yollar berbat dağ bisikleti al diyenlere bakma mtb hamallıktır traktör gibi gitmiyor ben 2 yıldır yol bisikletine geçtim önceden hamallık yapmışım diyorum

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz yollarımız berbat ve mazgala lastiğin girmesi kaçınılmaz.. bu yüzden ilk etap için dağ tipi bisiklet almanız daha mantıklı. salcano ng650 ya da bianchi star modellerini öneririm. 2. el sıkı bir pazarlıkla alabilirsiniz.. izmir ege bölgesinde çok soğuk olacağını düşünmüyorum ama hızlı gidince rüzgarın etkisiyle rahatsız edici seviyeye düşebilir.. bu yüzden ağzı boynu kapatan bir kumaş var adını unuttum gerçi boyunluk diyebiliriz :) yüz felci geçirmemek için ondan almanızı öneririm.

üst giyim için fazla abartmaya gerek yok çünkü ilk etap soğuk gelebilir ama vücudunuz ısınmaya başlayınca terleme olacaktır. uzun kollu tişörtün üstüne kapüşonlu bir polar olabilir. alt giyim ise zincire vs sıkışmaması adına slim fit tarzı bir eşofman ya da sporcu taytı olabilir. bende aşağıdaki üründen var yaz kış giyiyorum bacaklarım üşümediği için (istanbuldayım aşağıda örnek giyim var. hiç rahatsız etmiyor)

http://www.deltabisiklet.com/myassets/products/023/pr_04_2023_min.jpg?rev=1410251072

bunlar dışında hava erken kararacağından güvenlik paketi olarak reflektörlü yelek, iyi aydınlatan lamba, kask vs gibi ek şeyler alabilirsiniz.

2014 ten bir karede paylaşayım :) yalnız daha sonra tutkuya dönüşüyor. resimdeki bisiklet duruyor ama şimdi 29 hd yeşil renk başka bir bisiklet aldım 1500tl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 17 Eylül 2016; 15:30:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

doğru söylüyorsunuz yollarımız berbat ve mazgala lastiğin girmesi kaçınılmaz.. bu yüzden ilk etap için dağ tipi bisiklet almanız daha mantıklı. salcano ng650 ya da bianchi star modellerini öneririm. 2. el sıkı bir pazarlıkla alabilirsiniz.. izmir ege bölgesinde çok soğuk olacağını düşünmüyorum ama hızlı gidince rüzgarın etkisiyle rahatsız edici seviyeye düşebilir.. bu yüzden ağzı boynu kapatan bir kumaş var adını unuttum gerçi boyunluk diyebiliriz :) yüz felci geçirmemek için ondan almanızı öneririm.

üst giyim için fazla abartmaya gerek yok çünkü ilk etap soğuk gelebilir ama vücudunuz ısınmaya başlayınca terleme olacaktır. uzun kollu tişörtün üstüne kapüşonlu bir polar olabilir. alt giyim ise zincire vs sıkışmaması adına slim fit tarzı bir eşofman ya da sporcu taytı olabilir. bende aşağıdaki üründen var yaz kış giyiyorum bacaklarım üşümediği için (istanbuldayım aşağıda örnek giyim var. hiç rahatsız etmiyor)

http://www.deltabisiklet.com/myassets/products/023/pr_04_2023_min.jpg?rev=1410251072

bunlar dışında hava erken kararacağından güvenlik paketi olarak reflektörlü yelek, iyi aydınlatan lamba, kask vs gibi ek şeyler alabilirsiniz.

2014 ten bir karede paylaşayım :) yalnız daha sonra tutkuya dönüşüyor. resimdeki bisiklet duruyor ama şimdi 29 hd yeşil renk başka bir bisiklet aldım 1500tl ye

Tavsiye için teşekkür ederim.. Araştırdığım kadarı ile bana 40 cm civarında kadro boyu olan bir bisiklet gerekiyor sanırım.. Bir de disk firen v firen çok önemli mi??

• rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyeniz için.. Ama yol-şehir bisikletleri çok tuzlu .. Benim gibi yeni başlayan birisine gerek var mı bilemedim açıkçası

Butce kisitli oldugu icin v frenden baska alternatif bulmaniz cok zor ve bu fiyata bulsaniz bile kesinlikle ve kesinlikle sorunlu bir bisiklet olacaktir.. md olan mekaniklerdrn uzak durun.. disk olacaksa hd hidrolikler iyi ancak 2.el olarak 500tl ve ustunu goze almaniz gerekiyor..ayrica kisa zamanda buyuk masraf cikmamasi adina balatalarin kontrol edilmesi gerekli.. v frende ise oyle bir sorun yok. En kaliteli pabuc cifti 30 35 tl o da en kalitelisi yani :)

Boyunuza uygun olarak 18 kadro, 26 jant tam olacaktir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 17 Eylül 2016; 17:17:01 >
  • Dostum bilgiler için çok teşekkür ederim., almadan önce bulduğum bisikleti fırsat olursa burada sizlere gösteririm ..

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Dostum bilgiler için çok teşekkür ederim., almadan önce bulduğum bisikleti fırsat olursa burada sizlere gösteririm ..

Şunu önerebilirim. Bugüne özel bisikleti sepete attığınızda %30 indirim yapılıyor

http://www.hepsiburada.com/salcano-beyaz-kirmizi-gri-ng750-26v-dag-bisikleti-p-SPORSALNG75026VBKG

• Hocam çok teşekkürler.. bunun kadro boyu nedir ? Bir türlü bulamadım eğer dediğiniz gibi 26 jant ve 18" kadro boyu varsa siparişi vereceğim

• Birde sanırım şehir bisikletlerinde indirim yapmıyor .. yoksa 750 TL civarına Salcano City Life 30 V M 18'' Beyaz-Mavi-Grihttp://www.hepsiburada.com/salcano-city-life-30-v-m-18-beyaz-mavi-gri-p-SPORSALCITY30VBMG?magaza=Evemagaza

%99.9 18 kadrodur.

1 yil binin yaza dogru yine ayni paradan satabilirsiniz.. su an gercekten cok uygun

• Xrs 070 bisikletim mosso 735 tca tiagra ile değiştirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puantum -- 20 Eylül 2016; 0:19:39 >
  • Fuji Touring bisikletimle uzun turlara çıkıyorum ben de. Beni de ekleyin listeye, bisiklet aşığıyım Çanakkale'de yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostoynikov -- 20 Eylül 2016; 12:01:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomadic Shaman

Fuji Touring bisikletimle uzun turlara çıkıyorum ben de. Beni de ekleyin listeye, bisiklet aşığıyım

Hocam uzun yolda dropbar rahat oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

quote:

Orijinalden alıntı: Nomadic Shaman

Fuji Touring bisikletimle uzun turlara çıkıyorum ben de. Beni de ekleyin listeye, bisiklet aşığıyım

Hocam uzun yolda dropbar rahat oluyor mu?

Gayet rahat dostum. Fuji Touring'in gidonu, yarış bisikletlerinin ki kadar agresif değil zaten. Tura biraz daha uygun bi geometrisi var. 1000+kmlik turlara çıktım, hiç bir sıkıntı yaşamadım.

• aerobar ben bunlara hasta oluyorumda bisikletten pahalı yahu

hadi jantı anlarım karbon 3 bin euroya almışda gidona baktım onun fiyatıda az değil 10 bin bisiklete versen bir 10 bin de bisiklete harcamak gerekiyor en az o da sadece jant için toplamda 25 bin falan harcamak gerekiyor ekipman vs hariç onlarıda ekle 30 bine anca triatloncu oluyorsun

gerçi ikinci el 5 6 bine duraace setli karbon bisiklet toplayanlarda var ve bisiklet isterse 50 bin olsun fiyatı önemli olan pedalı çeviren bacakda bitiyor iş tozunu yuttururlar iş kondüsyonda bitiyor tabi

• Beyler merhaba. 10 aylık görevim için kars sarıkamış'a geldim. Burada hafta 3 gün 4 km'lik bir yola gidip gelmem gerekiyor araç minibüs vs yok. Bisiklet almayı düşünüyorum ama karda kullanım ve kış kullanımı nasıl olur? uygun derseniz hangi bisiklet uygundur. 2. el de olur tavsiye ederseniz. muhtemelen 10 ay sonra tekrar satabilirim.
  • İstanbulda bisiklet kiralayanileceğim nereler var biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

İstanbulda bisiklet kiralayanileceğim nereler var biliyor musunuz?

kadıköy kartal arası sahil yolunda çok var belediyenin. kadıkmyden alıp kartala bırakabiliyorsunuz. kızıltoprakda da var bisikletçiler kiralıyor.

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.