Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Henüz bisikletim yok,yakın zamanda almayı planlıyorum.Aldığımda editlerim.
  • Merhabalar, ben Muhammet. Şu zamanlar bisiklet arayışına girdim. Amacım formda kalmak, ara sıra 20/40/50 km lik yola çıkmak, ileride mesafe uzayabilir. Aklımda bir çok marka ve model var. Siz değerli forum üyelerinin de nacizane tavsiyelerini duymak fikir ve tecrübe açısından iyi olacaktır.

Btwin 520

Btwin triban 3

Carraro sportive 321

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merida Big Nine Team Issue - Konya, beni de eklerseniz sevinirim.
  • herkese merhabalar benide eklermisiniz bende yaklaşık on yıldır bisiklet kullanıyorum forumda böyle bir gruptan haberim yoktu.
    bu arada yol bisikletine geçmek istiyorum salcano xrc030 alıcam.
  • Bisiklet konusunda neredeyse hic tecrübem yok (fakat motosikletler konusunda tez bile yazabilirim) son zamanlarda ulaşım açınından bisiklet bakmaya basladim 2. El almayi planlıyorum fazla da bir bütçem yok taş çatlasa 550 lira.Bu kriterler göz önünde bulunduğunda salcano ümit mondial gibi markalar göze çarpıyor.Motosiklet hastasi olduğum için de mondial in bisikletlerini merak etmedim degil doğrusu.Bu bisikletler hakkında ne dersiniz alınır mı 2. El 450 liraya salcano Ng650 ler de var bu modeller nasıl?Yoksa 0 mı almalıyım.26 jant ve 28 jant arasinda uçurum bi fark var mi boyum 1.79 hangisi benim için daha iyi olur? Yardımcı olabilirseniz çok çok minettar olucam.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisa'dayım. Henüz tanımıyorum buraları pek. Çalışmak için geldim. Havalar biraz daha iyi olunca işe (organize sanayiye) bisikletle gitmeye başlayacağım. Haftasonları da bisikletle dolaşabilirim yorgunluğuma bağlı olarak.
  • bianchi slr 600 (2017)

Muğla

ekleyebilirsin
  • Beyler 1 nisanda herkesi eklicem sirayla

Cumhurbaskanligi turu ile ilgili gorselleri de burada paylasabiliriz

Bu sene sadece bisikletle haftada 3 antrenman 150 km uzeri ayda 2bin 500 km ortalama yakalayip senede 20 bin km yi gecme hedefim var

Sezon nisanda acilinca 250 300 kmlik gunluk tur bile dusunuyorum.

Bu arada yol bisikleti tabi ki

• bende katılabilirmiyim klübünüze?

katıldığım şehir burdur: merkez
    bisikletim: carraro daytona 2924
  • Flawsız kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Jant boyunun beden boyunuz ile bir ilgisi yok. 26" jantın avantajı manevra ve yokuş çıkma kabiliyeti. yokuş çıkarken daha az yorulur ve virajları daha kolay alırsınız. Fakat 29" jantın manevra kabiliyetinin az olması ve yokuş çıkarken daha küçük jant boyutlarına göre daha çok yoruyor olmasının yanında engebeleri daha kolay aşma, kontrol kabiliyeti gibi birçok avantajı vardır. Kısaca özetlemek gerekirse büyük jant boyutunun küçük jant boyutlarına göre daha çok avantajı var. Eğer büyük jant boyutlarına alışırsanız tekrar küçük jant boyutlarına binmek istemezsiniz. Beden boyunuz ile alakalı olan bisikletin kadro boyudur ve kadro boyunu kesinlikle beden boyunuza göre almanızı tavsiye ederim. İkinci el bir bisiklet de alacak olsanız kadro bedenine dikkat edin derim. Yoksa bisiklet üzerinde rahatsız hisseder, performansınızda düşme yaşarsınız. 1.79 boy için (genelde aynı olmak üzere bazı bisiklet markalarında değişiklik gösterebilir) Medium kadro boyu uygun.

Eğer bisikleti sadece asfalt yolda ulaşım amacı ile kullanacaksanız yol bisikleti ya da şehir bisikleti almanızı tavsiye ederim. patika, toprak yol, dağ-tepe gezmeyecekseniz dağ bisikleti gereksiz olacaktır. Eğer ara sıra bunları da yapacağım derseniz hem dağ bisikleti hem de yol lastiği alabilirsiniz.

Salcano markası hakkında çok bilgim olmadığından Salcano NG650 hakkında çok şey söyleyemeyeceğim. Umarım sizin için en uygun bisikleti bulursunuz.

• prosysteam kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkür ederim aklımdaki bütün soru işaretlerini giderdiniz teşekkürler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekleyin bisiklet grubuna. Tel maşa dandik bisikletle günde 18km yol gidiyorum. Sanırım en çok yol alanlardanım.

Edit: il kocaeli. Başiskele - Gölcük arası git gel yapıyorum her gün.

RaptorFX - Kocaeli/Başiskele - Orbis Voltage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 4 Nisan 2017; 16:16:31 >
  • Manisa merkez, yaş 29, bisiklet Salcano Imsonia 292, havalar ısınmaya başladı, binmeye başlıcam bisiklete.
  • Kron tx 250 , İstanbul Maltepe benide ekleyebilirsiniz.
  • Sedona 720 (2014) Bursa-Osmangazi ekleyebilirsiniz.
  • Carraro sportive 224 -İstanbul-Emirgan eklersen sevinirim.
  • Cube Peleton Istanbul Atasehir etkinlik oluyor mu ozellikle yaz aylarinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giant XTC Alu 3 ile ben de aranızdayım.
  • Hocam benim xrs 070 i değiştirirmisiniz baya zaman olmuş . Ondan sonra 735 tca tiagra aldım şimdide Giant Tcr Sl 2 var.

• Beni de gruba ekleyin lütfen. Bir ay kadar önce Corelli Jazz V 1.1 aldım. Bisiklete yeni bağlananlardanım, teknik konuları fazla anlamasam da bisikletimle ilgili her şeyi sorabilirsiniz.

Usbehci - İstanbul/Kartal - Corelli Jazz V 1.1

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.