Sağolasın hocam :) aynen o kişi benim homegym'de spor yapan :) Artık yapmıyorum tek başına çalışmaktan sıkılıyorum. Spor salonu ambiyansı farklı. Kilo 103 104 arası. Kilo aldım. Hedefim 90-95 arasına düşmek. Ardından 100 kiloya daha az yağ daha çok kas ile ulaşmak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
### DH Body Builders ### (2334. sayfa)
-
-
Tryon markasina bak hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aramaktayım. Bulursan yaz hocam. En kötü sanayide kestirip, kaynak yaptıracağım
-
Hocam internette bir çok seçenek var da ben kkullanan varsa tavsiye eden olur diye konu açtım. Yoksa sananiyeye gitmeye gerek yok
Ben geniş tutuş için olan çok geniş geldi bazılarında yada öyel gorunuyordur.
-
beyler sizce ağır kilo düşük tekrar mı(harekettende bir nebze olsun çalarak haliyle) yoksa düşük kilo yüksek tekrar mı ?
büyüme döneminde hangisi daha etkili olur internette bir ton yazı var ama hiçbiri kesin birşey söyleyemiyo
-
Delta olandan ben de var tavsiye etmiyorum 3 ayda parçalandı elimde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
macfite ne kadar para veriyorsunuz beyler?
-
Program için yorumunuz nedir dostlar, sizce genel olarakta doğru yolda mıyım, yorumlarınız nedir?
1. Gün: Göğüs-Triceps
2. Gün: Bacak-Omuz - Bacakla başlangıç.
3. Gün: Sırt-Biceps
4. Gün: Off
5. Gün: Göğüs-Triceps
6. Gün: Sırt-Biceps
7. Gün: Off
PPL'i saymazsak bundan daha ideal bir split modeli yok gibi geliyor bana. Siz ne dersiniz?
Not: Bir haftadan sonra, 5. Gün yaptığım Göğüs-Triceps'i, Göğüs-Omuz yapıyorum diğer hafta yine Göğüs-Triceps yapıyorum dönüşümlü olarak. Omuz'da haftada 2 gün çalışmış oluyor ve geri kalmamış oluyorum.
Ayrıca antrenman'ı sabah yapıyorum. Antrenman öncesi muz, yulaf ve protein shake. Antrenman'ı sabah yaptığım için sonrası tüm gün aldığım besinlerle kaslar daha iyi besleniyor diye düşünüyorum. Akşam antrenman'ı yapınca antrenman sonrası sadece 1 öğün yiyebiliyorsun. Ayrıca gece yatmadan önce uyurken kaslar beslenmeye devam etsin diye casein alıyorum yada lor yiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 12 Haziran 2022; 17:46:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En alttaki Voit kullanıyorum, çok memnunum.
Ağır çalışmama rağmen elimde nasır vs olmadı, herhangi bir yıpranmada yok. Bilek kısmı iyi sarıyor.
Tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben olsam 2 ile 3ü yer değiştirip (göğüs gününde zaten omuz yardımcı kas olarak çalışıyor ertesi gün tekrar omuz çok verimli olmaz diye düşünüyorum), 5. gün göğüs omuz arka kol (günlük yaptığınız hareket sayısını aşmayacak şekilde saydığım bölgelerden 2-3 hareket +1 kol hareketi artık ne yapıyorsanız) 6. Gün sırt biceps yaparım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 13 Haziran 2022; 15:19:58 >
Arkadaşlar duvara monte edilecek barfisk alacağım.
Yanlız bunu sökmek istersem çok sorun yaşar mıyım? Ve çıkardıktan sonra o duvardaki delikleri ne ile kapatabilirim?
-
ağır kilo 6-8 arası tekrar.
-
Alçı ile kapanır. Sorun olmaz
Ev sahibi ile aramızı bozmasın da gerçi umurumda değil yaptığı kira zammından sonra da.
Birazdan sipariş vereyim o zaman
-
Boyacı da gelse alçıyla kapatacak sorun olmaz
Metroflex kadar donanım sunmayıp 1500 lira üstü para isteyen yerler yüzünden evden devam ediyorum.
-
balçovadaki mi hocam
-
Ankara'da kardeşim. @mrtilhano333
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 21 Haziran 2022; 16:1:53 > -
Herkese selam
2015 yılında başladığım ve 3 sene inanılmaz disiplin ile yaptığım vücut geliştirmenin kas hafızasını hala taşıdığıma inanıyorum. VG beni çok değiştirdi.
Üniversite okuduk, bitirdik, iş hayatına başladık, şimdi kalıcı şekilde tekrardan hayatımıza sokma zamanı.
AMA...
65 kilodan 85 kiloya çıktığım dönemlerde, 100 kg bench basabilirken ki beslenme programımı şuan uygulasam aylık 5 bin tl'yi bulur. Bu çok acı.
Bu işin %70i de beslenmede olduğu için, iyi beslenmesem de olur yeter ki spor yapıyım diyerekten başlamak istemiyorum.
6 ay kadar boks yaptım. Hiçbir vg antrenmanımda o kadar terlediğimi, kaslarımı hissettiğimi hatırlamıyorum.
Maddiyat sebebiyle vg'ye başlayamamak üzücü geliyor. Sanıyorum tekrardan boks yapacağım, kas kütlesi katamayacağım ama en azından spor ile kalacağım.
İstanbul avrupa yakası boks kursu tavsiyelerinize açığım
-
hocam uygun miktarlarda yiyerekte yapabilirsiniz ve gelişimde güzel olur gene , ben mesela her gün 500 gr bulgur ve 250 300 gr tavuk yiyorum sabahta 4 yumurta bunlar çokta amaan aman pahalı olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X