Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2342. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.860
Cevap
292
Favori
1.528.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23392340234123422343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu ürün hakkında bilginiz var mı? l-carnitin almayı düşünüyordum ama bunun yorumları kafamı karıştırdı.

• Amaç yağ kaybetmekse işe yaramaz, tek gerçek kaloridir. Yok enerji versin bilmem ne diyorsanız cafein de çözer. Kısaca çoğu placebo effectin ötesine geçemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kogmen kullanıcısına yanıt

kullandım, adındaki sihre aldanma.

• 3x10 squat , 55 kg

Hedef 🎯 💯

• üstteki arkadaş da çöp dediğine göre almıyorum. peki bu tarz önerebileceğiniz bir şey var mı? kafeinin pek işe yarayacağını sanmıyorum, yıllarca kola ve kahve tükettim. şu anda da günde 4-5 bardak kahve içiyorum ofiste zaten.

Hocam amaç yağ yakmak, kilo kaybetmek anladıgım kadarıyla ?

aralıklı oruç , zone 2 uzun süren kardiolar yaptınız mı ?

Benim fikrim ürün özelinde değil yalnız. Buraya evrenin en en en en iyi yağ yakıcısı diye övülen ürün gelseydi de aynısını söylerdim  

• Bugünki antreman :

45kg bench press

45 kg lat pull down

50 kg seated row

vucut agırlıgı : 64kg

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt

Hocam sen bırakıp bırakıp tekrar mi başlıyorsun

• Kelebek yaparken gögüs kasını yırttı, 1 ay ara vereceğime mi yanayım, ağrısından yatamadığıma mı  

• Ussuz kullanıcısına yanıt

bazen farklı spor dallarına yöneliyorum. yakın zamana kadar koşuyordum.

ama uzun süredir konuyu takipteyim, 2012 den bu yana. düzenli spora devam

• Cem kullanıcısına yanıt

dambıl fly da mı ? geçmiş olsun

aralıklı oruç benim adıma sürdürülebilir değil, sabah 5.30'da uyanıp 6'da evden çıkıp iş çıkışı akşam 7'de spora giriyorum, eve gidişim 9.30-10'u buluyor. aç kalmak gram enerji bırakmıyor spor da verimsiz geçiyor hayat kalitem de yerlere düşüyor. uzun süren kardiyo da yapamıyorum maalesef artık, geçenlerde arkadaşımın evini taşırken dizime bir şey oldu randevu da bulamıyorum acilde de yalandan sarıp kas gevşetici verip gönderdiler. ne olduğu belli olana kadar yalandan 10-15 dakika bisiklette takılıyorum şimdilik. mevcut diyetim fena değil, sadece süreci hızlandıracak bir şey var mıdır diye bakınıyorum.

Valla kafein dicektim, ona da vücut adapte olmuş zaten 

Sagol, yok makinede. Arkadaşlarla buluşacaktım, geç kaldım diye 4 set yerine 3 set daha ağır çalışayım dedim, fazla zorlamışım.

• şu bölgeyi sırt-bacak gününde nasıl ağrıtabilirim? ikidir sırt-bacak gününden sonra iki kolumda da burası acıyor bir şeyi yanlış yapıyorum ama ne. özellikle acıyor diyorum çünkü kas sızlaması gibi değil bildiğiniz acı

lat pulldown, v bar ile pulldown, incline benchte dumbell rowing, cable rowing, squat, romanian deadlift, leg extancion, leg curl, leg press

program bu şekilde

Acaba squatta barı dengeleyecegım diye yük mü bindirdin ?

veya squatı bıtırdıkten sonra barı yerıne koyarken ters posizyonda agırlıga mı maruz bıraktın.. ?

• Bugunki temel hareketlerim :

40 kg ınclıne Bench Press

50 kg lat pull down

15 kg dambıl row

• Kas yırtılmam sonunda iyileşti, tekrar başladım ama havaların sıcaklığından mıdır, ara vermenin etkisinden kas ve güç kaybından mıdır bilemedim, ilk gün hiç olmadığım kadar pert oldum. Her ne kadar istemesem de, takviyesiz olmayacağından dün protein ve kreatin siparişi verdim.

• Cem kullanıcısına yanıt

Nemdendir nemden  

ağırlıkların nasıl bench sqautta vs ?

• 
Sayfa: önceki 23392340234123422343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.