Şimdi Ara

.:DH BREAK DANCE [B-BOY] TOPLULUĞU:.[İMZA OK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
13.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyin Takımı Var DH de yada FAN ları Break Dance Yok. Zamanında Uğraşan (benim gibi) yada halen yapmakta olan, seven, ilgi duyan bütün arkadaşlar burada toplanalım.

Aynı Zamanda Hareket Fotoğraflarınız falan Varsa Ekleyebilirsiniz....

BATTLE PART 1

BATTLE PART 2

NOT: Katılmak İsteyen Üyeler Eklenecektir. Güzel Bi İmza AYarlayabilirsek Koyarız onuda buraya

--ÜYELER--

1- RONSPY
    2- KöfteSuyu
    3- Powermove
    4- metinT
    5-Kenex
    6-C@Ni
    7-HaYıRSeVeR
    8-CRimiNaLs
    9-soulcubee
    10-Aras De Souza
    11-seytan41
    12-m3chladon
    12-IFyouWANT

İMZAMIZ BU ŞEKİLDE OLSUN

[center][image]http://img17.imageshack.us/img17/6339/hiphophayatbreakdancesm.gif[/image][link=http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=31241377][color=#00FFFF][b]..::DH B-BOY'LARI BREAK DANCE::..[/b][/color][/link][/center]

İMZA GÖRÜNÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memcho -- 6 Ağustos 2010; 11:48:30 >

• breakdance a hiç ilgim yok ama merakımdan soruyorum.nasıl basladınız ve nerde ögrendiniz bunun da kursu var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solitare

breakdance a hiç ilgim yok ama merakımdan soruyorum.nasıl basladınız ve nerde ögrendiniz bunun da kursu var mı ?

+1
  • Bende ilgileniyorum ama amatör olarak şu anda ara verdim tekrar başlıcaz arkadaşlar ile aranızda istanbul avrupa yakasında oturan varsa iletişime geçin salon kiralayıp orda beraber başlayıp , çalışabiliriz.

ekle benide

• bununda boyutu yüksekdüşürebilicek varsa buyrun kullanın...
    resminiz kullanabilirseniz bendendi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultio

/>

bununda boyutu yüksekdüşürebilicek varsa buyrun kullanın...
    resminiz kullanabilirseniz bendendi

Eyvallah Hocam Bakalım Olacak mı??

quote:

breakdance a hiç ilgim yok ama merakımdan soruyorum.nasıl basladınız ve nerde ögrendiniz bunun da kursu var mı ?

Heves, Merak, Yetenek, İstek, ve GÜÇ. Bunların Hepsi Biraraya gelince oluşum tamamlanıyor geriye kendini geliştirmek ve kendine özgü style çıkarmak kalıyor. Ama dediğim gibi çok sabır isteyen bir iş. İzlemesi Çok güzel 20-25 saniye süren bir hareket için günlerce, haftalarca, hatta aylarca çalışmak gerekebilir. Tabi senden önce bilenlerden taktik öğrenerek daha kolay öğrenebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rzorone

zor iş ya izlemesi güzel ama.

airi yapamadım bıraktım

Air'i çıkardım (kimileri kamik veya kamikaze der) daha sonra da bıraktık işte çok vakit gerek ama acayip havan oluy o o ayrı

• bu güzel bi gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirasa

/>

bu güzel bi gif

eywallah dostum ölede boyutu büyük imza için
  • güncell
  • arkadaşlar ben başka bi spor yapıyorum ama şu kopter nasıl yapılıyor kolaymı çok güzel geldi o hareket yardım edecek varmı bi kaç video izledim ama olmadı
  • kızlarda Krump güzel duruyo aslında
  • Ekle benide.

Ben açacaktım uzun zamandır kafamdaydı proje şimdiye kısmetmiş demek topluluğumuzda kurulmuş oldu.

B-Boy Sinan

Bu da eski stylsiz jumpım.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=52934002659

Bu da İstanbul Armoni Park gösterilerimizden biri.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=57372247659

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 24 Nisan 2009; 0:03:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rzorone

air çıkıyor ama yavaş olması onemli o hareketin yoksa apaçiden farkın olmuyor benim gözümde.16 17 yaslarında yapıyordum şimdi gözümde çok farklı ya herkes aynı hareketı yapıyormuş gibi geliyo style eksik pek tad vermiyo.shuffle şuan daha hosuma gıdıyor kızlarda ozellikle:)

Air dedin mi Bruce Lee hocam. Cico da bir ara dağıttıydı airi dirsek ucunda falan atıyordu ama sanırım atmıyor şuan. Tr de ise fazla air styli yok.
  • Sayfa başındaki verdiğim videoyu izleyin biraz aşmış sanki adamlar bizim dansa başladığımız zamanlar enrdeeee böle
  • quote:

Orjinalden alıntı: memcho

Sayfa başındaki verdiğim videoyu izleyin biraz aşmış sanki adamlar bizim dansa başladığımız zamanlar enrdeeee böle

Aynen hocam. Kore sürekli geliştiriyor kendini.

Bu arada part 2 varsa onu da yayınlar mısın? Ben bulamadım görüntü kalitesi iyi olanı.
  • Part 2 yide koydum bakabilirsiniz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.