Şimdi Ara

DH ciler benizayıflatın... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CKL

Hocam Sana bir önerim olacak.Günde 3 öğün yemek yediğini varsayalım.
    Sen bunu günde 5-6 ya cıkaracaksın.Ama öyle oturup her öğünde bir bütün ekmek yemiyeceksin.Az yiyeceksin.
    1. öğün -)Sabah kahvaltında ufak bir parca peynir, bir kac zeytin, yanına açık bir çay yada ıhlamur filan olabilir bitki çayı içebilirsin.
    2. öğün -)Salatalık domates benzeri birşeyler yiyebilirsin.Bunlar açlığını geçirmek için.
    3.Öğün -)Kesinlikle yağsız yemekler yiyeceksin.Çorba içeceksin yanına yağsız salata limon sıkabilirsin.
    4.Öğün -)Beş çayı dediğimiz zamanda yiyebilirsin.Meyve yiyeceksin yanında açık bir çay içebilirsin.Kesinlike cayın yanında pasta kurabiye filan yok.
    5.Öğün -)Akşam yemeğinde çorba pilav makarna filan yiyebilrsn.
    6. öğün -)Yine meyve yieceksin.elma portakal filan yiyebilrsin.

Yemeklerin yanında çay içebilrisn açık olma koşuluyla meyve suları içebilirsin.
    Arada köfte filan yiyebilrsin ama fazla olmamak koşuluyla.
    Anlatmak istedğim su karnını tamamen doyurma gününü 5-6 öğüne bölersen kilo verdiğini farkına varırısın.Tabiki sporu unutma HEr gün sabah 6-7 gibi caddler dolmadan koş yürü 1 saat boyunca tabi alıştıkca artırabilirsin bunu.

Yapacağın en önemli şey ise iradene hakim olacaksın.

Hocam konu baya eskiymiş yeni gördüm
    Neyse senin gibi kilo surunu olan arkadaşlara yardımcı olur.Bu diyeti doktor vermişti bir arkadaşa 5 kilo filan verdi bir ayda.

Bir yıldan fazla oldu bu konuyu açalı. Hamdolsun çözümü buldum artık, ama genede ilgin için teşekkür ederim...

• tebrikler hocam ozman inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: imp_hea_tus

quote:

Orjinalden alıntı: CKL

Hocam Sana bir önerim olacak.Günde 3 öğün yemek yediğini varsayalım.
    Sen bunu günde 5-6 ya cıkaracaksın.Ama öyle oturup her öğünde bir bütün ekmek yemiyeceksin.Az yiyeceksin.
    1. öğün -)Sabah kahvaltında ufak bir parca peynir, bir kac zeytin, yanına açık bir çay yada ıhlamur filan olabilir bitki çayı içebilirsin.
    2. öğün -)Salatalık domates benzeri birşeyler yiyebilirsin.Bunlar açlığını geçirmek için.
    3.Öğün -)Kesinlikle yağsız yemekler yiyeceksin.Çorba içeceksin yanına yağsız salata limon sıkabilirsin.
    4.Öğün -)Beş çayı dediğimiz zamanda yiyebilirsin.Meyve yiyeceksin yanında açık bir çay içebilirsin.Kesinlike cayın yanında pasta kurabiye filan yok.
    5.Öğün -)Akşam yemeğinde çorba pilav makarna filan yiyebilrsn.
    6. öğün -)Yine meyve yieceksin.elma portakal filan yiyebilrsin.

Yemeklerin yanında çay içebilrisn açık olma koşuluyla meyve suları içebilirsin.
    Arada köfte filan yiyebilrsin ama fazla olmamak koşuluyla.
    Anlatmak istedğim su karnını tamamen doyurma gününü 5-6 öğüne bölersen kilo verdiğini farkına varırısın.Tabiki sporu unutma HEr gün sabah 6-7 gibi caddler dolmadan koş yürü 1 saat boyunca tabi alıştıkca artırabilirsin bunu.

Yapacağın en önemli şey ise iradene hakim olacaksın.

Hocam konu baya eskiymiş yeni gördüm
    Neyse senin gibi kilo surunu olan arkadaşlara yardımcı olur.Bu diyeti doktor vermişti bir arkadaşa 5 kilo filan verdi bir ayda.

Bir yıldan fazla oldu bu konuyu açalı. Hamdolsun çözümü buldum artık, ama genede ilgin için teşekkür ederim...

Önemli değil hocam
    Önemli olan senin derdinin çözümünü bulman
    Yinede dikkat et.Yemeye başlardan çok hızlı kilo alırsın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fidelio76

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JETAACK

quote:

@Yazılımcı Online KArdeşim saol herşey için. Yaklaşık 2 yıldır ağzıma kola koymadım. Hiç hoşlanmıyorum. Çaya şeker atmam asla. Amasucuğa karşı aşırı birilgim var. Hele kasap sucuklarına. O resimdeki sucuğu özel olarak kıbrıstan getirdim. KEndiellerimle yaptırdım. Zaten sadece 2 kangal kaldı. Onuda rketince tövbebirdaha...

y

6 aylık topici hortlatmışsınız.

Bu arada topici açtığımda 125 kiloydum şimdi ise 115 kilo geliyorum. Herşeyi yiyorum. Affetmiyorum. Bol bol yiyorum. Sadece akşamları bir saat spor ve yürüyüş benizayıflatmaya yetiyor...

Hepinizi çok seviyorum...

Bekle kıbrıs ben geliyorum...

Arkadaş nedir son durum?
    Ha bu arada okuduğum en eğlenceli topiklerden biriydi bu.

Ben de 1,70 boyunda 90 kiloyum. Fotomu koymayacam ama
    Yılbaşında görüşelim 80 kilo olacam.

Senin için karizma bir resmimi yerleştiriyorum forma...

Bu arada artık 107 kiloyoum. Gene eskisi gibi yiyorum ama bol yürüş yapıyorum.

DH ciler benizayıflatın...

Hocam, olayı bitirmişsin. Darısı başımıza ama bir itirafım var.
    Bilinç altıma girmiş, sana uydum mantı aldım. Akşama yiyeceğiz.
    Afiyet olsun.

• @fidelio76 götür mantıları. Yakışır kardeşime. Afiyet bal şeker olsun.
  • Hort... Konuyu hortlatıyorum...
  • yok mu son fotograf
  • Kaç kiloya düştün?Bir resimle onurlandır bizi
  • Bence önce bir doktora git. Belki seni bir diyetisyene yönlendirir. Önce hormon bozukluğu falan var mı araştırsın. Bunlar doğal şeyler, herkesin bir kusuru vardır. Benim duba gibi bir akrabam vardı, şimdi incecik. Yüzmeye falan merak saldı, diyet yaptı. Hatta şu an evli

edit: hortmuş kusura bakmayın son halini beğendim, 100'ün altına düşmeye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 14 Eylül 2009; 7:15:38 >
  • Fotoğraf istiyoruz
  • hortlatmasaydınız ya şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: imp_hea_tus

Hort... Konuyu hortlatıyorum...

hocam ss atsana alalha sen merak ettim :D
  • Dostum aynı sorun bende de vardı lise sondayken 10 sene öncce.Ben yürüyüşle buna ek olarak az yiyerek kilo verdim.aslında çözüm belli yediğin+içtiğin< harcadığın+çıkardığın olmalı
  • Fotoğraf istiyoruzz...
  • İlk konu açtığında kaç kiloydun şimdi kaç kilosun?
  • hocam sen zayıflasan birde vücut yapsan böyle bir civanmert olursun

DH ciler benizayıflatın...
  • yav kardeş sen varmısın yokmusundaki fıkracı eleman değilmisin?
  • azar azar ye. protein miktarını (hayvansal ürünlerden ye ama yağı az olsun) arttır. karbonhidratı azalt. minimum miktarda al ki saçın dökülmesin, unutkanlık başlamasın. günde 40 gr karbonhidrat yeterli. b vitamini al ayrıca karbonhidratsızlığın yan etkilerini gidermek için. merdiven kullan. ufak yürüyüşler yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhamiselin

yav kardeş sen varmısın yokmusundaki fıkracı eleman değilmisin?

Ben de diyorum gözüm bi yerden ısırıyor ama.
    Cidden o. Ya ta kendisi. Ya da aşırı benziyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.