Şimdi Ara

DH ciler benizayıflatın... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kahvaltıyı azalttım diyosun yine sucuk yiyosun
    Abicim o sucukta dünyanın yağı var
    Sen böyle zayıflayamazsın ancak kilo alma hızını düşürürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: zuhanda

kahvaltıyı azalttım diyosun yine sucuk yiyosun

Bir anda bütün herşeyikesersem pek sağlıklı olmaz.Önce azaltıyorum. Sonrada hafifleteceğim. Akşam yemeğiiçin anneme tavuk haşlamasını söyledim.Yağsız ve tuzsuz olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: imp_hea_tus

quote:

Orjinalden alıntı: zuhanda

kahvaltıyı azalttım diyosun yine sucuk yiyosun

Bir anda bütün herşeyikesersem pek sağlıklı olmaz.Önce azaltıyorum. Sonrada hafifleteceğim. Akşam yemeğiiçin anneme tavuk haşlamasını söyledim.Yağsız ve tuzsuz olacak...

buda iyi bi başlangıç.

Tabiki azaltarak başlayacak bu işe birden bire diyete girer ve tatsız tuzsuz yemekler yersen olmaz çabuk sıkılır ve bırakırsın.

Ben çayı şekersiz içemezdim su bardağına 6 tane küp şeker atdım yavaş yavaş azlttım ve şimdi şekersiz içiyorum artık

Ama sana tavsiyem her kahvatıda sucuk yeme sucuk en zararlı yiğecek tamam tadı güzelde hele o kasap sucukları süper tadı oluyor ama pişirdikten sonra tavaya bi bak istersen yağ mebiçim donuyor demi. İşte aynen böyle yağ senin midende birekiyor bu yağ kana karışıyor ve damar tıkanıklıklarına yol açıyor.

Bence illede sucuk yiyeceksen, markalı sucukları seç onlarda yağ oranı daha az oluyor pınar ya da aytaç gibi Ve üsütne bak %100 dana eti yazsın

Hadi bakalım inşallah zayıflayacaksın. Beynini ve iradeni kullanan emin olki ozaman başarırsın.

Ve bol bol sebze ye vücudunun gerektirdiği kadar da su iç. Bol bol su içme susadıkça iç ama sudan başka bişey içme. Gazlı meşrubatlar da yasak gazoz, fanta, ve özellikle cola sakın ha koladan uzak dur. Ben bir senedir içiyorum ve kendimi şu anda daha iyi hissediyorum kilo da verdim.

kolay gelsin arkadaşım byeee

• @Yazılımcı Online KArdeşim saol herşey için. Yaklaşık 2 yıldır ağzıma kola koymadım. Hiç hoşlanmıyorum. Çaya şeker atmam asla. Amasucuğa karşı aşırı birilgim var. Hele kasap sucuklarına. O resimdeki sucuğu özel olarak kıbrıstan getirdim. KEndiellerimle yaptırdım. Zaten sadece 2 kangal kaldı. Onuda rketince tövbebirdaha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imp_hea_tus -- 3 Ocak 2006 15:08:38 >
  • quote:

@Yazılımcı Online KArdeşim saol herşey için. Yaklaşık 2 yıldır ağzıma kola koymadım. Hiç hoşlanmıyorum. Çaya şeker atmam asla. Amasucuğa karşı aşırı birilgim var. Hele kasap sucuklarına. O resimdeki sucuğu özel olarak kıbrıstan getirdim. KEndiellerimle yaptırdım. Zaten sadece 2 kangal kaldı. Onuda rketince tövbebirdaha...

nasıl gidiyoı zayıflama işleri usta
  • imp hea kardeş

ben 68 kiloydum 1 sene önce(mayıs 2005)

sonraları iştahsızlık başladı

sadece çay içmeye başladım tek tük bisküvi

sonra abur cubur yemeye başladım çayı bıraktım sadece cola içtim eylül 53 kilo

aralık colaya devam arasıra kebap 12-13 saat pc başındayım 53 kilo

ve haziran yine cola halley çokonat vs 8 saat pc 53 kilo yemek yemiyorum

cola şişmanlatır diyenler halt yemiş çayıda es geçmeyelim

yemek yenilmezmi psikpotmasın sen diyenler oluyor ama iştah yok işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliss -- 22 Haziran 2006; 15:47:46 >
  • walla bnde 1 senede 10 kilo fln aldım(80 oldum) malum öss ye calışırken masa basında 1 litre kola,cips,cikolata fln eksik olmasdı..sonra sınaw fln gecti işte beni goren herkes gokhan kilomu aldın sen ya filan dedi tabi bnm moral -1 milyon..kendi kendime söz werdim zayıflıcam die hedef 1 ayda 10 kilo ama suan ne kola,ne cikolata hiçbişe yok sabahları kahwaltım hep aynı 2 dilim kepek ekmeği,yarım domates,salatalık we seker ihtiyacı için biraz bal..
    öğlende kendime güsel bi salata yapıorm,yanınada yoğurt ole doyuorum..aksam yağsız yemekler we 2 dilim kepek ekmeği yiorum,ara oğunlerde meywe yemeği unutma wede beyaz ekmeği kes

bide sunu sakın unutma yemek yemen düzenli olsun mesela ben aksam 7den sonra meywe hariç bişey yemem.gunde 3 litre su içiorum..

he bide şunu solim bence cok onemli bol bol karpuz ye o seni şişirir,ama kilo yapmaz

e tabi bol bol da yürü,yani hareketsiz kalmakta kilo yapar

• quote:

Orjinalden alıntı: JETAACK

quote:

@Yazılımcı Online KArdeşim saol herşey için. Yaklaşık 2 yıldır ağzıma kola koymadım. Hiç hoşlanmıyorum. Çaya şeker atmam asla. Amasucuğa karşı aşırı birilgim var. Hele kasap sucuklarına. O resimdeki sucuğu özel olarak kıbrıstan getirdim. KEndiellerimle yaptırdım. Zaten sadece 2 kangal kaldı. Onuda rketince tövbebirdaha...

y

6 aylık topici hortlatmışsınız.

Bu arada topici açtığımda 125 kiloydum şimdi ise 115 kilo geliyorum. Herşeyi yiyorum. Affetmiyorum. Bol bol yiyorum. Sadece akşamları bir saat spor ve yürüyüş benizayıflatmaya yetiyor...

Hepinizi çok seviyorum...

Bekle kıbrıs ben geliyorum...

• forever cola
  • 5 ayda 10 kilomu verdin
  • Kardeş, madem yemek yemeyi istenilen ölçüde azaltamıyorsun, bunu belli periyotlarda azalt fakat daha önemlisi sıkı bir egzersiz programı edinmeli ve buna ciddiyetle uymalısın.

hiçbişey yapamıyosan dahi günde 2 saat fln tempolu adımlarla yürü, ne bileyim, vasıta mümkün olduğunca kullanma..

acizane görüşüm budur...

Allah yardımcın olsun.

edit: hortlak topicmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deitel -- 22 Haziran 2006; 19:45:27 >
  • en önemlisi şekeri kes. 76 ydım şekeri kestim 2 haftada 74 oldum. kendi kilona oranla ne kadar düşüreceğini düşün
  • quote:

quote:

quote:

y

Bu arada topici açtığımda 125 kiloydum şimdi ise 115 kilo geliyorum. Herşeyi yiyorum. Affetmiyorum. Bol bol yiyorum. Sadece akşamları bir saat spor ve yürüyüş benizayıflatmaya yetiyor...

Arkadaş nedir son durum?
    Ha bu arada okuduğum en eğlenceli topiklerden biriydi bu.

Ben de 1,70 boyunda 90 kiloyum. Fotomu koymayacam ama
    Yılbaşında görüşelim 80 kilo olacam.

• hocam o imzayı değiştir yav o ne öle restorant menüsü gibi
    zaten resimler yüzünden canım mantı çekti
  • @imp_hea_tus

Kardeşim nasılsın ilk önce vücuduna bir test yaptır.
    Yağ oranını ölçtür.Daha sonra mutlaka bir spor merkezine yazılmaktan başka çaren yok.
    Hafta üç gün ama gitmemezlik etmeden devam et.
    Bak zamanla nasıl zayıflıyorsun.
    Kolayı, ekmeği birde akşam 6 dan sonra yemek yemeyi unut.
    Bunları yaparsan mutlaka zayıflarsın.

Bu arada imzan hala aynı.
    Karnım açıktı ben yemeğe gidiyorum.
  • Konu 2 Ocak 2006; 13:13:35 tarihinde açılmış, yarısına kadar okuyunca anladım eski konu oldugunu çünkü kendisiyle barışık insan görmeyeli baya olmuştu tebrik ederim kiloların olsada olmasa hep böyle ol

Sana yapabilecegin şeyler söylicem ne varsa yiyeceksin ama disiplinli yiyeceksin;

Şekerli hiç bişeyi yeme, Kolayı şekersiz (light) iç,çaya tatlandırıcı kat
    Yagsız mayonez satılıyor ondan al (illa yiyorsan)
    Ekmek az ye,yiyorsanda saman gibi kilo aldırmayan ekmeklerden bul
    Akşamları al yanına bi arkadaş çık turla normal muhabbet falan
    Yemek yerken saat belirle aklına her geldiginde yeme
    Bol su iç,canın sıkılıncada su iç,yemek saatlerinin dışında acıkıncada Su ile şişir kendini
    Yatmadan önce yeme bişey en azından 1-2 saat sindir yat.

bunları yap istedigini ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 24 Temmuz 2007; 19:21:08 >

• abi ne yap biliyon mu ciddi ciddi mutfağın her tarafına kadın resimleri koy ne zmn suç işlemeye kalkışsan onlar seni engeller
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

@imp_hea_tus

Kardeşim nasılsın ilk önce vücuduna bir test yaptır.
    Yağ oranını ölçtür.Daha sonra mutlaka bir spor merkezine yazılmaktan başka çaren yok.
    Hafta üç gün ama gitmemezlik etmeden devam et.
    Bak zamanla nasıl zayıflıyorsun.
    Kolayı, ekmeği birde akşam 6 dan sonra yemek yemeyi unut.
    Bunları yaparsan mutlaka zayıflarsın.

Bu arada imzan hala aynı.
    Karnım açıktı ben yemeğe gidiyorum.

OOOO kardeşim benim. Demek hala buralardasın. MEkanı biliyorsun. Bir alo de çık gel yakalım mangalı.

Bu arada bizim topic hortlamış. Topice yazan arkadaşların hepside cidden şeker insanlar. Yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Not: İmzama laf yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: fidelio76

quote:

quote:

quote:

y

Arkadaş nedir son durum?
    Ha bu arada okuduğum en eğlenceli topiklerden biriydi bu.

Ben de 1,70 boyunda 90 kiloyum. Fotomu koymayacam ama
    Yılbaşında görüşelim 80 kilo olacam.

Senin için karizma bir resmimi yerleştiriyorum forma...

Bu arada artık 107 kiloyoum. Gene eskisi gibi yiyorum ama bol yürüş yapıyorum.

• Hocam Sana bir önerim olacak.Günde 3 öğün yemek yediğini varsayalım.
    Sen bunu günde 5-6 ya cıkaracaksın.Ama öyle oturup her öğünde bir bütün ekmek yemiyeceksin.Az yiyeceksin.
    1. öğün -)Sabah kahvaltında ufak bir parca peynir, bir kac zeytin, yanına açık bir çay yada ıhlamur filan olabilir bitki çayı içebilirsin.
    2. öğün -)Salatalık domates benzeri birşeyler yiyebilirsin.Bunlar açlığını geçirmek için.
    3.Öğün -)Kesinlikle yağsız yemekler yiyeceksin.Çorba içeceksin yanına yağsız salata limon sıkabilirsin.
    4.Öğün -)Beş çayı dediğimiz zamanda yiyebilirsin.Meyve yiyeceksin yanında açık bir çay içebilirsin.Kesinlike cayın yanında pasta kurabiye filan yok.
    5.Öğün -)Akşam yemeğinde çorba pilav makarna filan yiyebilrsn.
    6. öğün -)Yine meyve yieceksin.elma portakal filan yiyebilrsin.

Yemeklerin yanında çay içebilrisn açık olma koşuluyla meyve suları içebilirsin.
    Arada köfte filan yiyebilrsin ama fazla olmamak koşuluyla.
    Anlatmak istedğim su karnını tamamen doyurma gününü 5-6 öğüne bölersen kilo verdiğini farkına varırısın.Tabiki sporu unutma HEr gün sabah 6-7 gibi caddler dolmadan koş yürü 1 saat boyunca tabi alıştıkca artırabilirsin bunu.

Yapacağın en önemli şey ise iradene hakim olacaksın.

Hocam konu baya eskiymiş yeni gördüm
    Neyse senin gibi kilo surunu olan arkadaşlara yardımcı olur.Bu diyeti doktor vermişti bir arkadaşa 5 kilo filan verdi bir ayda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyinTutulması -- 25 Temmuz 2007; 1:49:29 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.