Şimdi Ara

DH ciler benizayıflatın... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence dhde çözüm arıcağına spor yap dicektim yarın spora başlıyormuşsun.. fakat can boğazdan gelir, yemek mutluluktur sağlık sorunun yoksa şişmanlık o kadar önemli dğeil [bkz: ara gazı]

bu arada pavarottiye benzettim
     DH ciler benizayıflatın...

bende zayıfım yafs

• Çok şanslısın tam adamına rast geldin. Hemen sana önerilerimi sunuyorum. Umarım faydası olur.
    Beslenme alışkanlığını değiştirmene hiç gerek yok. Aynı Şekilde beslenmeye devam edebilirsin. Fakat aldığın kaloriyi fazlasıyla yakman gerekli. Bunun için biraz daha fazla haraket etmen gerekiyor

1- Günlük uyku miktarın 6 saati geçmesin. En geç Sabah 5,45 te ayakta ol.
    2- Asla otobüs- taksi vs kullanma. Sabahları yürüyüş yap. Yürüyüş (min. günde 6 km.) yürüyüş esnasında bir sırt çantası edin. içine 30- 40 kg kadar ağırlık vs. olsun. (örn. üsküdar - çamlıca tepesi arası.)
    3- Her gün yollardan 300-400 ad izmarit, kağıt vs. topla
    4- Zayıflamak için stress çok etkilidir. sürekli bıçak sırtında olabileceğin işlerle uğraş. En ufak hatanda burnundan getirsinler.
    5- Yemek yerken süre tut. sofradan en çok 10 dk içerisinde kalk.

Ben buna benzer yöntemlerle askerde 15 kg vermiştim. Umarım sana da faydası olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: guenen

bence dhde çözüm arıcağına spor yap dicektim yarın spora başlıyormuşsun.. fakat can boğazdan gelir, yemek mutluluktur sağlık sorunun yoksa şişmanlık o kadar önemli dğeil [bkz: ara gazı]

bende zayıfım yafs

• quote:

bence dhde çözüm arıcağına spor yap dicektim yarın spora başlıyormuşsun.. fakat can boğazdan gelir, yemek mutluluktur sağlık sorunun yoksa şişmanlık o kadar önemli dğeil [bkz: ara gazı]

bende zayıfım yafs

Dostum sakalları bırakalı 1 ay oldu.Sen beni pavarottite benzeten 61.inci kişisin...

• quote:

bende zayıfım yafs

Dostum sakalları bırakalı 1 ay oldu.Sen beni pavarottite benzeten 61.inci kişisin...

• quote:

Orjinalden alıntı: out

Çok şanslısın tam adamına rast geldin. Hemen sana önerilerimi sunuyorum. Umarım faydası olur.
    Beslenme alışkanlığını değiştirmene hiç gerek yok. Aynı Şekilde beslenmeye devam edebilirsin. Fakat aldığın kaloriyi fazlasıyla yakman gerekli. Bunun için biraz daha fazla haraket etmen gerekiyor

1- Günlük uyku miktarın 6 saati geçmesin. En geç Sabah 5,45 te ayakta ol.
    2- Asla otobüs- taksi vs kullanma. Sabahları yürüyüş yap. Yürüyüş (min. günde 6 km.) yürüyüş esnasında bir sırt çantası edin. içine 30- 40 kg kadar ağırlık vs. olsun. (örn. üsküdar - çamlıca tepesi arası.)
    3- Her gün yollardan 300-400 ad izmarit, kağıt vs. topla
    4- Zayıflamak için stress çok etkilidir. sürekli bıçak sırtında olabileceğin işlerle uğraş. En ufak hatanda burnundan getirsinler.
    5- Yemek yerken süre tut. sofradan en çok 10 dk içerisinde kalk.

Ben buna benzer yöntemlerle askerde 15 kg vermiştim. Umarım sana da faydası olur.

hepsini guzel demişsinde şu 10 dakka olayını anlamadım.arkadaşta potansiyel sağlam 10 dakkada ortada bişey kalmaz zeten.
    benim fikrim yediklerini sabit tutup spor yapman en azından yağların yerine kas oluşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 2 Ocak 2006 21:00:22 >

• Abi beniaskere almadılar. Üç defa muayeneye gittim. Hep 120 kilo üzeri geldim. Çürük raporu verdiler. Yapsamiyi olur dedim. Amakomutan bana kalemi fırlattı. A.. k.. ç defol git dedi.... Ben yusuf yusuf moduyla gitmek zorunda kaldım.
  • Reductil

Sana ilaç lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: zuhanda

Reductil

Sana ilaç lazım

Ne ilacı hoca sağlıklı bi şekilde kg vermek için ilaç deil spor ve diyet lazım.
  • Önce Diete başla Sonrada Spor salonuna git yoksa senin işin zooorrr
  • spor yap,duble yerine tek kişilk yemek ye bol bol su iç ve o sakalları kes seni yaşlı gösteriyor.(kızlar dede demeye başlamadan)
  • ya aga benim bi arkadaş var ankarada ismi ahmet yanında duran çocucağa benzettim acaba omu oysa bi pm atsan bana
  • millet sana çağre bulmaya çalışıyor dalga mı geçiyorsun ?
  • beyler 2 saate 1-3 veriyorum dieti bırakmaza da 1 e 150 verıyoz hadi bakalım
  • yaw naptın sadomazo emin abi valla bende yiyom da o kadar olamıyok be.senin kanatlar bende hala. sen valla bu boğazla çok zor abicim.
  • hocam sen önce diyetisyene görün, sonra saçı sakalı bi toplat, göbekten değil de saçı sakalı görünce amca diyorlardır.

baktın zayıflayamıyorsun son çare kelepçe taksınlar
  • asd
  • Yoğun çabam sonucnda beynime ve irademe sahip olmaya karar verdim. Bu sabah kahvaltımı azalttım.Dünde son kez kebapçıya gittim. Artık değirmen gibi herşeyi öğütmeyeceğim. Bana yardımcı olmaya çalışan bütün DH ehline teşekkür ediyorum. Hayatınızda başarılar ve mutluluk sizinleolsun.

• Bu resimdede an son pastamı götürüyorum.

Elveda pastaneci
    Artıkkalamıyorum.
    Bir başkayım bu akşam
    PAsta yiyemiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

millet sana çağre bulmaya çalışıyor dalga mı geçiyorsun ?

Güzel kardeşim.Neden kızdığını anlamış değilim. Ömrü hayatımız birbirimizin kalbini kıracak kadar uzun değil. Sevgiyle kal...

Bu ocakta artık yağlı yemekler pişmeyecek...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.