KArnım açyatarsam eğer birsağa birsoladönerim. Uykum kaçar. Rahat edemem ve mutlaka rüyamda yemek falan görürüm. Bir ak sakallı dede bana kebap getiriyordu en son. Yakında ak sakallı dedeyi Ak göbekli dede olarak görürsem hiç şaşırmam...
1 yıl boyunca devam ettiği DH diyet merkezinin verdiği diyet sonucu @imp_hea_tus nasıl zayıfladı, işte ilk hali ve son hali
ilk hali
son hali
quote:
Orjinalden alıntı: hükümran
şok şok!!
1 yıl boyunca devam ettiği DH diyet merkezinin verdiği diyet sonucu @imp_hea_tus nasıl zayıfladı, işte ilk hali ve son hali
ilk hali
son hali
İnşallah bir yılsonra bu dediğin gerçek olur. Abimoralmen mahfolmuş durumdayım. 25 ime yeni girdim.Gençkızlar amca falan diyorlar.Millet şapur şupur götürüyor. Bizde izliyoruz....
quote:
Orjinalden alıntı: imp_hea_tus
KArnım açyatarsam eğer birsağa birsoladönerim. Uykum kaçar. Rahat edemem ve mutlaka rüyamda yemek falan görürüm. Bir ak sakallı dede bana kebap getiriyordu en son. Yakında ak sakallı dedeyi Ak göbekli dede olarak görürsem hiç şaşırmam...
muhauah alem adamsın valla.. yaw nasıl olur da yemeği seversiniz.. ben öyle acıkınca yiyorum ama yemeği sevmiyorum.. ölmemek için yiyorum yani.. hocam anlaşılan senin zayıflamaya niyetin yok.. ye sen boşver gerisini.. atın ölümü arpadan olsun
quote:
Orjinalden alıntı: trader85
quote:
muhauah alem adamsın valla.. yaw nasıl olur da yemeği seversiniz.. ben öyle acıkınca yiyorum ama yemeği sevmiyorum.. ölmemek için yiyorum yani.. hocam anlaşılan senin zayıflamaya niyetin yok.. ye sen boşver gerisini.. atın ölümü arpadan olsun
KArdeş sende ateşe körükle gidion Ama bencede arkadaşın zayıfllamaya niyeti yok gibi
abi belki çok klasik olcak ama bu işi senden başkası cidden yapamaz, ne kadar doktora gitsende , tavsiye alsanda bunu canı gönülden istemediğin sürece başaraamzsın...
unv.ye ilk girdiğim sene bende senle aynı depresif duygulardaydım, millet kızlarla çıkar ben izlerdim filan, ama 6 ay bile sürmedi zayıflamam, ev okul arası 45 dakkaydı, yürüyerek gittim geldim sürekli, yemek yemeyi bıraktım resmen, BIM den (en ucuzu burdaydıda kutu kutu kepekli biskivü aldım ve tabikii bol bol su, çayı şekersiz içtim filan neyse sonunda zayıfladım hatta suan zayıflıktan şikayet eder durumdayım 1.78 boyunda 65 kiloyum, 1. sınıftayken 90 kiloydum
yani işin kısası zayıflamak senin elinde ama annenin katkısı çok büyük bunda, anneni bu konuda bilinçlendirmelisin,hamur işi yemek yapmayı bırakmalı, bol lifli, sebzeli yemekler yapmalı, ben son 6 yıldır tek yaşadığım için allahtan o anne sorununu yaşamadım.. anneni karşına alıp konuşmalısın
quote:
Orjinalden alıntı: hükümran
abi belki çok klasik olcak ama bu işi senden başkası cidden yapamaz, ne kadar doktora gitsende , tavsiye alsanda bunu canı gönülden istemediğin sürece başaraamzsın...
unv.ye ilk girdiğim sene bende senle aynı depresif duygulardaydım, millet kızlarla çıkar ben izlerdim filan, ama 6 ay bile sürmedi zayıflamam, ev okul arası 45 dakkaydı, yürüyerek gittim geldim sürekli, yemek yemeyi bıraktım resmen, BIM den (en ucuzu burdaydıda kutu kutu kepekli biskivü aldım ve tabikii bol bol su, çayı şekersiz içtim filan neyse sonunda zayıfladım hatta suan zayıflıktan şikayet eder durumdayım 1.78 boyunda 65 kiloyum, 1. sınıftayken 90 kiloydum
yani işin kısası zayıflamak senin elinde ama annenin katkısı çok büyük bunda, anneni bu konuda bilinçlendirmelisin,hamur işi yemek yapmayı bırakmalı, bol lifli, sebzeli yemekler yapmalı, ben son 6 yıldır tek yaşadığım için allahtan o anne sorununu yaşamadım.. anneni karşına alıp konuşmalısın
Abi okulzamanı kıbrıstayım.Anlayacağın annem yanımda yok. Benim ev arkadaşının biri hindu biri arap. Herkes 100 kilo üzeri yani XXL. Bende mutfakta pek fena değilim. ama artık bir kara vermem lazım. Tansiyon şeker meker cıkacak allah korusun. Şimdi yaşımız genç ama ileride hiçiyi olmaz...
kola içiyorsan kolayı bırak hemen, sonra ekmekden kıs biraz yeme demiyorum ama az ye.
Vakitsiz yemek yeme, herşeyden ye ama az ye öle kendini aç bırakarak diyet olmaz sakın böyle diyetlerede başlama. Hemen kilo alınır ama hemen zayyıflanmaz. Eğer zayıflarken vücudununda şeklinn bozulma masını istiyorsan biraz da spor yap. Yürü merdiven çık ağırlık çalış hafif hafif.
Bende senin kadar olmasam da kiloluydum ve bir senedir kola içmiyorum, birazda yeme me dikkat ediyorum genede biraz kilom var ama öyle eskisi gibi şekilsiz biçimsiz değilim vücudum şekle girdi.
Şunu unutma moralini bozma gibi olmasın ama hiç bir zaman tığ gibi ince olamazsın çünkü vücut şu anda kilolu haline alşmış bi durumda ancak vücudunu bir düzüne sokarsın yani kilolu olsan bile fiziki görünüşün iyi olur.
Dediğim gibi istersen , spor yaparak ve az yiğerek diğet yapabilirsin istersen doktorada gidersin ama ben birinci seçeneği seçtim ve uzun vadede faydasını görüdüm şu anda kotum bol bile geliyor Hele biraz zayıfla biraz kilo ver insan nasıl gaza geliyor bi görsen.
Ve hiç bir zamanda umutsuzluğa kapılma millet nerderse desin boşver kendinle barışık ol
Birinci olarak sen milete , kızlara güzel görünmek için zayıflamıyacaksın çaban sağlıklı bir vücuda sahip olmak için zayıflayacak ve spor yapacaksın. Sonra gerisi gelir zaten.
Son olarak gecenin bi yarısıda öle ağır yemekler yeme sakın. Sağlığını düşün.
YEMEK İÇİN YAŞAMA , YAŞAMAK İÇİN YE
İnşallah amacına ulaşırsın
bizim minikkuştan ses kesildi..
abi naptın yaw bi kalıp peynir bi kangal sucuk
quote:
Yok canım buradayım.Sadece yandaki kebapçının mutfağını formatlamaya gitmiştim
ben de öyle düşünmüştüm..
afiyet olsun götürrr..
bizi de acıktırdın valla..
valla acayip acıkdım iştahım açıldı ne ettin anlatsana en sevdiğin yemekler nelerdir tatlılar nelerdir istanbulda isen faori lokantaları say severim yemek muhabbetlerini.
@imp_hea_tus
Sen böyle fotoğraflar koymaya devam edersen biz sana kilo verdiremeceyeğiz belki ama BİZE ALDIRACAKSIN!
Biri @imp_hea_tus durdursun çabuk!
Dohtor Bey Verdigin perhize budur gayratım, Bundan başka uyamayong dohtor bey, Üç sepet yımırta sabah kahvaltım, Teker teker sayamayong dohtor bey!
İki leğen pilav bir yayıg ayran, İster yağlı olsun ister yavan, Yanına keseyong beş kilo sovan, Yeyong yeyong doyamayong dohtor bey!
Üç tencere bamya yirim bişince, Yirmi tas su içip biraz koşunca, Her yanı sökülür garnım şişince, Sağlam göynek geyemeyong dohtor bey!
Sinciye acımdan çogtan ölürdüm, Sağolsun gomşular ediyo yardım, Bi guzudan fazla yimem söz virdim, Ayıp olur cayamayong dohtor bey!
Bazı az geliyo beş kasa hurma, Yedi lahanadan yapıyoz sarma, Onuda mı yeding deye hiç sorma, Utaneyong deyemeyong dohtor bey!
Günde iki çuval unum gideyo, Avradım her sabah ekmek edeyo, Bir gazan fasille gönül ye deyo, Artırmaya gıyamayong dohtor bey!
Senede gırk dönüm bostan ekering, Benden başka kimse yimesing dirim, Gavını, garpızı gabıglı yirim, Acelemdeng soyameyong dohtor bey!
Bilmem gara Memmed nereye gider, Buyumuş gısmatım, buyumuş gader, Bi günde yediğim işte bu gadder, Daha fazla yeyemeyong dohtor bey! Daha fazla yeyemeyong dohtor bey....!
@ imp_hea_tus
sen buraya yazmadıkça biliyorum ki yemek yiyosun.. hocam bırak artık patlıcaksın bak..
forumda oyalan belki yemekleri unutursun..
quote:
quote:
Yok canım buradayım.Sadece yandaki kebapçının mutfağını formatlamaya gitmiştim
ohooo biz sana fikir veriyoruz şöyle yap böyle yap diyoruz sen gidip kebepçıya yemek yiyorsun ya da gidip akşam yediğin makarnayı öve öve anlatıyorsun. Bu hiçde dalga geçilecek bir mevzu ve önemsenmiyecek bişey değil, burda senin sağlığın risk altında kendini düşün. ama sen böyle gidersen hiç kilo veremezsin. Ya yiğip duracan ya da nefsine haki olup sabredecen ve kilo verecen.
Benim diyecek bişeyim yok artık karar senin seçim senin, iki yol var sağlıklı ve fikik olarak güzel bir vücuda sahip olmak ya da can boğazdan gelir mantığıla davranıp tıka basa yiğip sağlını tehlike altına sokman.
Karar senin.
Bunu bir saatönce çektirdim. Son kebabım olsun varsın. Canımızdan iyi değil ya. YArında spora başlıyorum...
hocam yanında özel fotoğrafçı falan mı gezdiriyon maşallah nereye gitsen bi fotoğraf ekliyon buraya..
yarın başlıyon spora demek.. hadi hayırlı olsun bunu kutlamamız lazım ama kutlama yemekli olsun ok?