Şimdi Ara

DH Dirt Rally Şampiyonası (Şampiyona Bitti-Şampiyon:fierro35)) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Offline belli bir sure sonra evet sikmaya basliyor, guzel dusunulmus ben de katilmak isterim.. Sadece zamanlama kismi biraz dusunduruyor..
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Amaç eğlenmek. Biz de öyle çok iyi oyuncular değiliz. Bugün arkadaşın oluşturduğu 4 yarışlık ligde
    1. rallinin yarısını tekersiz gittim
    2. rallinin yarışından çoğunu karınlık yolda farsız gittim
    3. rallinin büyük kısmını farlar yamulduğundan anca 10 metre ilerisini görerek bitirdim. 4 kere yoldan aşağı uçtum
    4. ralliyi buzlu yolda 30 km hızla giderken virajı alamayıp aşağı uçtum. arabayı perte çıkardım yarışı bitiremedim
  • Fearless kullanıcısına yanıt
    zamanlama derken?
  • katılalım bakalım :)
  • Online EventS'ten günlük yada haftalık eventlerden yarışılsaydı gelirdim, çükü assitler kapalı mı açıkmı tam olarak öğrenemeyeceğiz adil olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo hayırlı olsun. Yaz beni fırsat buldukça girmeye çalışırım.

• turki5hmo kullanıcısına yanıt
    asistler ayarlanıyor. kapatırız asistleri

diğer arkadaşları ekliyorum listeye
  • Biliyorum kapatıldığını 3 gündür oynuyorum oyunu ps4'te , millet kapatır mı? güven verirlermi? O sorun o yüzden online eventslerden gidelim derim, ama yinede siz bilirsiniz
  • yaz beni bakalım

Direksiyon, manual vites assistler off kullanırım wheel center off olarak.
    millet kapatır mı derken? kuracağımız şampiyonada asistler, restart falan diye ayarlar. asistleri off yaparsak herkes öyle oynamak zorunda
    burada manuel vites oynayabilecek kaç kişi vardır
    ayarlara baktım şimdi. assist all, on ,off diye seçenek var sadece
  • ben de varım arkadaşlar. steam nickim ikarus1070. herkese iyi oyunlar
  • Gamepad ile oynadığım için manuel beceremem ama siz oynayacaksanız başka bir zaman katılabilirim.

• Ekleyin hocam benide o zaman, kuralları nasıl belirlerseniz uyarım ama sanki ilk başlarda çok sert yapmasak mı?
  • Arkadaşlar yarış takviminde sorun oldu.

Ben event tarihlerinin iç içe geçmesini planlıyordum. 11-18 nisan, 13-20 nisan, 15-22 nisan gibi. Bu sayede hem eventi bitirenler bir sonraki için çok beklemeyecekti hem de çok vakti olmayanlar 1 hafta içine yayarak oynayabilecekti. Ama sistem buna izin vermiyormuş. Oyun eventin biri bitmeden diğerinin başlamasına izin vermiyor. Tarihlerin kesin olarak ayrılması gerekiyor.

Eski programı aynen uygularsak en fazla 3 hafta sürecek şampiyona, 8 haftaya çıkacak. O yüzden event sayısını azaltıp, yarış sayısını artımayı düşünüyoruz.
    6şar yarıştan 4 event uygun gibi. Bazı arkadaşlar sadece haftasonu oynamaya fırsat bulabiliyormuş. O yüzden eventleri birer haftalık yapmayı düşünüyorum.

Tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 9 Nisan 2016; 10:50:47 >
  • https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/35187/dh-dirt-rally

Bir dirtgame hesabı açarak veya steam, facebook hesabınızla girerek yukarıdaki linkten şampiyonaya katılabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 9 Nisan 2016; 11:07:56 >
  • oo katılmaz mıyız
  • Er.Ralp kullanıcısına yanıt
    ekliyorum listeye. kesin kayıt için linkten kayıt yaptırmanız gerekli
    https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/35187/dh-dirt-rally
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    şifremi hatırlıyım giriyom
  • benide ekle dostum daha önce hiç katılmadım ama dfgt ile oynuyorum kendi çapımda detaylar hakkında özelden pm atarsan sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.