Şimdi Ara

DH Dirt Rally Şampiyonası (Şampiyona Bitti-Şampiyon:fierro35)) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardimlar derken nereden kapaniyor ve getirisi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraserart

Yardimlar derken nereden kapaniyor ve getirisi nedir?

Yardımları kapamak direksiyon seti ile oynandığında çok farkediyor.Aracın tüm kontrolü sizin elinize geçiyor bende herşey kapalı.Tabi vites otomatikte :) bi ayağım devamlı gazda diğeri devamlı frenin üstünde.
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    Bu kadar alçakgönüllü olmaya gerek yok, ekipman bir yere kadar avantaj sağlar, gayet iyi pilotaja sahipsiniz ki kayda değer bir fark açabiliyorsunuz.

Pistleri ezberlemek süreyi iyileştirirken alınan keyfi baltalamaya başlıyor gibi geliyor bana, yeni etaplar dlc olarak bir an önce gelir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolus79

Bu kadar alçakgönüllü olmaya gerek yok, ekipman bir yere kadar avantaj sağlar, gayet iyi pilotaja sahipsiniz ki kayda değer bir fark açabiliyorsunuz.

Pistleri ezberlemek süreyi iyileştirirken alınan keyfi baltalamaya başlıyor gibi geliyor bana, yeni etaplar dlc olarak bir an önce gelir umarım.

Teşekkürler.
    Bilgisayar oyunları içinde araba yarışları yıllardır benim en fazla tercih ettiğim oyun türüdür(özellikle simulasyon yanı ağır basanlar)Pilotajımın iyi olması bu yüzdendir.
    Ama şöylede bir durum var project cars assetto corsa tarzı araba yarışlarında iyi oynayan birçok kişi dirt rally ye geçince afallıyor.Bunun sebebi dirt rally de diğer pist yarışlarında olan aracı kaydırma momentumundan kaçınmak yerine kaymasına müsade etmek gerekiyor ki çoğu durumda el freni ile bu kayma özellikle sağlanıyor.
    Assetto corsa da çok iyi oynayan bir arkadaşım dirty rally yi benim ısrarım doğrultusunda satın aldı fakat oynayamayıp oyunu oynamayı bıraktı.Bu tarz pist yarışlarında iyi olan arkadaşlara tavsiyem dirt rally de bildiğiniz herşeyi unutarak oynayın :)
    Pistleri ezberlemek konusunda haklısın bazen sıkmaya başlıyor.İşin sürprizi kalmıyor.

• Bugün fırsat bulup eventleri bitirebildim , 80 saatin üzerinde oynamama rağmen unutmuşum yolları.
  • Şimdilik sonuncu oldum uzun bir ara vermiştim baya hamlamışım :) dfgt ile oynuyorum ama bu aracın hakimiyeti beni baya zorladı direksiyon açısını kaçta kullanıyorsunuz genel olarak ben 540 ayarlamıştım ve oyun içi araç ayarlarıyla oynuyormusunuz ben hiçbir ayarı karıştırmadan direk daldım oyuna sonuç bu oldu :)
  • ?? nick li arkadaş bizdenmi tebrik ederim arkadaşı 1.ciliği elimden almış :)
    vay anasını sayın seyirciler

evet o arkadaş da bizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 14 Nisan 2016; 14:43:39 >
  • Bana uçmuş diyenler bu arkadaşa atmosferi geçmiş desek uygun olur heralde :) Yokmu uzaya çıkacak arkadaşlar 3.lüğede razıyım :)
  • arkadaşlar tavsiye bekliyorum sizden dfgt kullananlar dirt rally direksiyonu kaç derece ayarlı oynuyorlar ve bu feedback bende %80 ama direksiyon acayip zorluyor ve içinden takur tukur titreşim sesleri geliyor taş toprak yollarda özellikle asfalt yolda sıkıntı yok ne önerirsiniz
  • teknokırık kullanıcısına yanıt
    Rally araçlarınını genelde 540 direksiyon açısı ile kullanırlar bende ölçü tam olarak o.
    teşekkürler bende de 540 ayarlı ama bazı araçlar zorluyor
  • Bende bitirdim keşke aynı sınıf araçlar olaydı tüm etaplarda. Bende lancia aldım. Etaplar konusunda ülke ülke gitsek daha güzel olur bence de. Erşana katılıyorum. Yeni güncelleme ile ilk kez girdim oyuna baya unutmuş birde ffb ciddi anlamda değişmiş gibi geldi. Etabın bir tanesinin yüzde 75nini bir lastik eksik olarak tamamladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 20 Nisan 2016; 8:50:19 >
  • bugün saat 6 dan sonra yeni event açılacak.
  • Ben muhtemelen ilk eventı 10. bitireceğim. 2. Eventta daha az hata yaparak puan alacağıma inanıyorum

• 2. ralliler başladı
  • so far so good
  • bende ilk 4 yarışı bitirdim 2 tane kaldı. an itibari ile sonuncuyum normalde iyi oynarım, tek kişilik rallileri arkadaşlarımın süreleriyle karşılaştırınca önde olurum ama bunda fark yiyorum
    tamam single oynarken ki gibi süremiyorum. yoldan çıkıp ceza almayayım diye daha dikkatli sürüyorum her yarışta 30 saniye fark yiyorum. yavaş sürdüğümden daha hiç ceza yemedim ama kimsenin mi tekeri kopmadı, şarampole yuvarlanmadı yaw insan gerçekten hayret ediyor

son hatırlatma: çarşamba akşam 5-6 gibi 2. event sona erecek. oynamayanlar oynasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 25 Nisan 2016; 22:15:02 >

• Ben tüm yardımlar kapalı + low grip mod ve dfgt ile 6. Sıradaydım en son . Biraz daha hızlanmam gerekiyor

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Her zaman daha iyisi vardır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.