Şimdi Ara

DH Dirt Rally Şampiyonası (Şampiyona Bitti-Şampiyon:fierro35))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  DH Dirt Rally Şampiyonası (Şampiyona Bitti-Şampiyon:fierro35))

[size=4]Buradan katılacaksınız
    https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/35187/dh-dirt-rally

Forumdan Painkiller. kendi küçük bir lig oluşturmuş katıldım. Çok hoşuma gitti.
    Solo oynarken sürekli restart yapıldığından hatalarınız bedelini çekmiyorsunuz oynarken bu da ralli mantığına ters.
    Ralli demek asla pes etmemek demek. Patlak lastikle yarışı tamamlamak demek. Farları patlamış arabayla karanlıkta önünü görememek demek. Taklalar attıktan sonra aracı düzeltip yarışa devam etmek demek.
    Arkadaşın oluşturduğu ligde de aynen bunlar başıma geldi ve DHce yarışabileceğimiz büyük bir şampiyona oluşturmaya karar verdim.

Oyuna sahip olanları şampiyonaya davet ediyoruz. Duyanlar duymayanlara haber versin Katılmak isteyenler konuda belirtsin.

SON KURALLAR
    1-Şampiyonamız 4 eventten oluşacak, her eventte 6şar etap bulunacak.
    2-Ralliler, eventler için belirtilen tarihler arasında oynanacak.
    >>1.Event, 11 Nisan Salı-20 Nisan Çarşamba
    >>2.Event, 20 Nisan Çarşamba-27 Nisan Çarşamba
    >>3.Event, 27 Nisan Çarşamba-4 Mayıs Çarşamba
    >>4.Event, 4 Mayıs Çarşamba- 11 Mayıs Çarşamba
    3-Her eventin sonunda süreler toplanacak ve bir sıralama oluşturulacak. Bu sıralamaya göre puanlar dağıtılacak. Bu puanlarla genel sıralama belirlenecek.
    4-Rallilerde ve eventlerde restart olmayacak. O yüzden dikkatli sürmeniz gerekmekte.
    5-Her eventin birinci, üçüncü ve beşinci etaplarından önce tuning servisi ve checkpoint olacak; üçüncü ve beşinci etaptan önce tamir servisi olacak.
    6-Eventlerde belirlenen sınıf araçlar kullanılacak. Bu araçları önceden satın almanız gerekmemekte.
    7-Yarış takvimini ve detayları linkten inceleyebilirsiniz.

Yarışlar başlamadan önce programda değişilik yapabiliriz. Değiştirilmesini istediğiniz bir şey varsa söyleyin.

[size=4]Buradan katılacaksınız
    https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/35187/dh-dirt-rally

Güncel Sıralama
    League standings
    Rank Name Points
    1 ferhattezz 79
    2 eralp 75
    3 _geek_ 54
    4 TurkiSharK 49
    5 DK 28
    6 EmreDFace 20
    7 Costich 15
    8 Diabolus 12
    9 Dr.Halil 6
    10 aykutaydogdu_02 5
    11 TanerT 4
    12 efee09 2
    13 Guard Evenstar 2
    14 GATIRCAN_TR 0
    15 Musa 0
    16 EfeCan 0
    17 Aytekings 0
    18 piyerbezuhov 0
    19 snellebelg 0
    21 tirakyali 0
    22 Nathan Drake 0
    23 Section8 0
    24 Tibek 0
    25 Painkiller. 0
    26 samhas46 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 12 Mayıs 2016; 10:58:09 >

• davetlisiniz
  • davetlisinz
  • davet
  • Kurallar makul duruyor. Merakla bekliyorum neler olacak.
  • davetlisiniz
  • davetlisiniz.
  • Bende açıkcası offline oynarken sıkılıyordum . Bu yüzden denemek için kurmuştum ligi . Böyle düşünen birilerini daha görmek sevindirici

Şimdiden herkese bol şanslar.
  • Güzel bir düşünce offline oynamak bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyor umarım katılım çok olur güzel yarışlar olur.
  • alkan beyi de davet edelim
  • Nathan Drake steam nickim yanlız güncellemeyi hala indiremedim :S
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    hemen başlamayacağız zaten hem de aralığı uzun tutmayı düşünüyorum.
    ilk event 11-18 nisan arası yapmayı planlıyorum. ikinci event 13-22 nisan gibi. bu şekilde aralığı uzun tutarak zamanı az olanlar için fırsat yaratmaya çalışacağım. müsait olduklarında oynasınlar yarışlarını.
    yarışlar çok uzun olmayacak zaten. bir event normal sürelerde bitirilebilirse 15-20 dakika sürecek.
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    nasıl giricez bu evente hiç girmedim birde bu toprak yollarda neden pvp şeklinde yarışamıyoruz harika olmazmı böyle bir yarış modu yokmudur ps2 zamanındaki rall de bu mod vardı ve mütiş eğlenceliydi
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    ben dirtgame.com dan yarış takvimini ayarlıyorum. onu tamamlayınca size link vereceğim ordan katılacaksınız. pazartesi başlarız. bu zamana kadar arkadaşlarınız falan varsa haberdar edin.

pvp ralli pek için uygun değil. malum yollar zorlu tek başımıza yolda duramıyoruz daha. bir de yanımızda bizi sürekli ittiren kaktıran biri olunca bitmez o yarış
    pvp için ralli cross var. 4 kişiye kadar oynanabiliyor. bu süreli yarışın bir güzelliği de belli bir sürede toplanmanız gerekmiyor. 1 hafta içinde yaya yaya oyna
  • Ben katılırım güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Benide ekleyebilirsin, çok iyi değilim ama bu sayede seviyem yükselir.
  • yazıyorum listeye
  • Ekle hocam
  • GATIRCAN dostum benide ekle :).
  • Davet ettiğiniz için teşekkürler ama ben kötü bir Rally oyuncusuyum ama maksat tanışmak, beraber oyun oynamak diyorsanız seve seve katılırım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.