Şimdi Ara

DH Dirt Rally Şampiyonası (Şampiyona Bitti-Şampiyon:fierro35)) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya cuma gibi başlayabilirim ancak. Merakla bekliyorum güzel olacak.
  • Ben de katilmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesit kayıt için linkten kaydolmanız lazımhttps://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/35187/dh-dirt-rally

ilk mesajda bilgiler var. yarış takvimi hakkında bilgiyi yine linkten öğrenebilirsiniz. onun dışında merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz
  • konuya oyundaki adınızı da yazın arkadaşlar
    dirtgame.com dan kayıt olan TanerT ve DK kimler?
  • ??

ben
  • TanerT benim
  • Kayit oldum.ligi nereden gorecegiz oyun icinde?

• ana menüde lig kısmı olması lazım. ordan gireceksiniz ama şu an aktif olmadığından görünmeyebilir. ya da 2 gün içinde başlayacaktır diye birşeyler yazabilir
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Zamanlamadaki kastim, cok fazla vakit bulamiyorum bu siralar oyun oynamak icin. Benim yuzumden de insanlarin beklemesini istemem acikcasi.

Simdi gonderdigin linkteki takvime baktim da; Event 1 de 6 yaris var ve 9 gunde bitirmemiz gerekiyor. Restart yapamayacagimiz icin cabuk biter gibime geliyor
  • Fearless kullanıcısına yanıt
    ilk event için 9 gün sonraki eventler için 1 hafta verdim. kimse birbirini beklemeyecek. belirtilen tarihler arasında yarışa katılmayanlar puan alamayacak. genel sıralamada geriye düşecekler.

rallileri kısa olanlardan seçmeye çalıştım. normal bitirme süreleri 3-4 dakika arasında. bir event normal süre olarak 20-25 dakikada biter.
    ama dirtgame.com sitesinden yolları seçerken hangi yolun kısa hangisinin uzun olduğu yazmıyordu. youtubedan videolara bakmak zorunda kaldım. bazı yolların hem 3-4 dakikalı hem de 7-8 dakikalık videoları vardı. o yüzden uzun yollar da çıkabilir karşımıza
  • bende katıldım listede steam nick : Tırakyalı
  • yarışlar yarın 11 den itibaren oynanabilir olacak.

bende 15 üye var görünüyor ama 2 kişinin listede adı yok, 13 kişinin adı yazılı. diğer arkadaşlar da geç olmadanhttps://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/35187/dh-dirt-rally dan kayıt olsun.
  • Ben de kayıt oldum. Nick:

myHorses2You
  • kayıt işlemi tamam efee09
  • İyi oldu böyle bir lig benide ekleyin yarın kayıt yaptırıcam.
  • Katıldım işten güçten fırsat buldukca yarısmaya çalısırım tabi önce su guncelleme bi bitsin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kayıt oldum.Çok kötü süreler yapmazsam devam ederim...
  • Ben de kayit oldum.Nick turkishark

• Kayıt tamam 1 saate direksiyon başındayım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.