Şimdi Ara

DH Dirt Rally Şampiyonası (Şampiyona Bitti-Şampiyon:fierro35)) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada nick ferhattezz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 12 Nisan 2016; 15:30:50 >
  • 2 kişi 1. event i tamamlamış kendilerini tebrik ediyoruz ben de akşam oynayacağım.

güncel sıralamayı ilk mesaja ekleyeceğim
  • Katılabiliyormuyuz şu anda?
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    katılabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

katılabilirsiniz

Katıldım sanırım.

Steam Nick: Guard Evenstar
  • Bende Lige Kayıt Oldum İsmim aydogdu02 . Bugün Yarın İlk Eventa başlayacağım
  • Ben de kaydoldum bakalım, herkese bol şans.
  • Bende tamamladım ilk eventi,yalnız stageleri neye göre seçtiniz bilmiyorum ama keşke ülke ülke gitseydik 6 stage in hepsi farklı mekanda olunca konsantre olması zor oluyor.
  • kaydı yaptım şimdi oyuna girip ne yapıcam :)
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    rastgele seçtim yarışları

bitirdim ben de. 2010 arabalara alıştım çok yavaş geldi bu arabalar
    şu an için ferhat arkadaş fark atmış durumda. uçtun mu kardeş ne yaptın. ilk rallide kaza yapmadım. dikkatli sürdüm ama öyle çok da yavaş gitmedim 50 saniye fark yemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 12 Nisan 2016; 21:04:40 >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    ana menüde league kısmı var ordan oynayacaksın yarışları
  • Buradaki yarışları tamamlayan arkadaşlar için bir ligde ben açtım biraz daha değişik formatta.

http://forum.donanimhaber.com/m_116049504//tm.htm#116049504
  • neyseki sonuncu olmadım sondan 2. yim şu an :D samhas46 beni kurtardı sonunculuktan :) ben tüm yardımcı ayarları kapatıyorum bonus yüzde veriyorr o sadece para olarakmı + sağlıyor yoksa saniyede veriyormu
  • Ben de şimdi bitirdim, ilk sıradaki arkadaş uçmuş resmen, çok hata da yapmadım ama fark muazzam boyutlarda. Önceden söylenmiş ancak tek ülke olarak event düzenlenirse daha iyi olur, konsantrasyonu geçtim İsveç için olan setup'ı Galler'de kullanmak zorunda kalmayız böylece.

@GATIRCAN'a event için teşekkürler.
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    O karlı ve yağmurlu hava bitirdi beni mahvettim arabayı orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

rastgele seçtim yarışları

bitirdim ben de. 2010 arabalara alıştım çok yavaş geldi bu arabalar
    şu an için ferhat arkadaş fark atmış durumda. uçtun mu kardeş ne yaptın. ilk rallide kaza yapmadım. dikkatli sürdüm ama öyle çok da yavaş gitmedim 50 saniye fark yemişim

Nick ferhatezz
    Arkadaşlar beğenileriniz için teşekkürler.Oyunu erken erişime çıktığı gün satın aldim.Uzun zamandır oynadığım dan tüm pistlerin her karesini ezberledim.Bu oyunda pistleri iyi bilmek çok önemli.Bir viraja girerken diğerine hazır olmak oldukça fazla avantaj sağliyor (özellikle bol rampali yollarda)uçmamin sebebi ondandır. :)
    Ekipman olarak ta logitech g29 kullanıyorum.Pistleri ezbere bilip ekipman da iyi olunca bi avantaj oluyor haliyle marifet bende değil ekipman da.

• Ben de suan 2. Gozukuyorum nick turkishark.gamepadle oynuyorum.direksiyon setiyle oynamak gercekten de cok farkediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes renault almış bende kazma gibi lancia aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraserart

Ben de suan 2. Gozukuyorum nick turkishark.gamepadle oynuyorum.direksiyon setiyle oynamak gercekten de cok farkediyor mu?

Açıkçası gamepad ile oynamadim fakat simülasyon yani ağır basan bir oyun için direksiyon seti ile oynamak oldukça farkeder diye düşünüyorum. Özellikle viraj çizgisini tutturmak adına direksiyon ile ince ayar yapmak daha kolay olur.
    Bir keresinde deneme amaçlı klavye ile oynamaya kalktım. Viraj çizgisini tutturmak imkansızdı :)
  • yardımları da kapamak lazım tabi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.