Şimdi Ara

>>>DH ELEKTRONİK KULUBÜ<<< (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
30
Favori
63.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WoLWeX

quote:

Orijinalden alıntı: Müverrih

Eyvallah hocam, beğenmenize sevindim.. Valla cd yi bu hale getirmek makas ve çakmak marifeti ile oldu. İşin önemli kısmı bütün kanatları eşit derecede eğmek yoksa dengesiz dönüyor, düzgün bir üfleme de yapmıyor. Bu yaptığım fena olmadı..

güç kaynağı da baya uğaştırdı beni ama neticede yaptığıma değdi.. Şu anda içerde 90 amperlik aküyü şarj ediyor..

Hocam güç kaynağınızı çok beğendim ama açık devresini yada pcbyi göremedim ekler misiniz 400 adet ledi kaldıracak güçte bir alet arıyordum işimi görecek gibi tabi eğer peylaşmak isterseniz

Hocam devresi aşağıda ancak bir kaç ufak değişiklik var ve fan devreleri burada yok. Bat yazan yeri trafodan alınıp doğrultulmuş( yarım doğru) ve kondansatöre girilip filtrelenmiş artı ve eksi olarak farzedin..aşağıdan devam eden eksi diğeri artı.. BD243 yerine 241 kullandık.. Tek değil iki güç transistörü (MJ11032) kullandık. Kolay gelsin..

>>>DH ELEKTRONİK KULUBÜ<<<

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

quote:

Eyvallah hocam, beğenmenize sevindim.. Valla cd yi bu hale getirmek makas ve çakmak marifeti ile oldu. İşin önemli kısmı bütün kanatları eşit derecede eğmek yoksa dengesiz dönüyor, düzgün bir üfleme de yapmıyor. Bu yaptığım fena olmadı..

güç kaynağı da baya uğaştırdı beni ama neticede yaptığıma değdi.. Şu anda içerde 90 amperlik aküyü şarj ediyor..

Hocam güç kaynağınızı çok beğendim ama açık devresini yada pcbyi göremedim ekler misiniz 400 adet ledi kaldıracak güçte bir alet arıyordum işimi görecek gibi tabi eğer peylaşmak isterseniz

Hocam devresi aşağıda ancak bir kaç ufak değişiklik var ve fan devreleri burada yok. Bat yazan yeri trafodan alınıp doğrultulmuş( yarım doğru) ve kondansatöre girilip filtrelenmiş artı ve eksi olarak farzedin..aşağıdan devam eden eksi diğeri artı.. BD243 yerine 241 kullandık.. Tek değil iki güç transistörü (MJ11032) kullandık. Kolay gelsin..

>>>DH ELEKTRONİK KULUBÜ<<<

çok sağolun hocam işiniz rastgelsin led sürücü aradım aradım bulamadım artık böyle yapcam ben de trimpotla ayarlayıp bırakırım sonrası allah kerim:D

• Bende varım :) hepimize bol şans
  • hocam benide yaz erciyes elk elkronik 2. sınıf
  • BURASI BENİM MEKANIM EKLE HOCAM
  • Benide ekleyin bende geliyorum
  • Beni de ekleyebilirsiniz.
  • beni de ekle hocam
  • Beni de eklerseniz sevinirim.
  • beni de ekleyin hocam
  • Ekle kardeş benide...
  • ekle benide
  • ekleyiver usta
  • beni de ekler misiniz beraber projeler falan uretibilirz
  • add me
  • Benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar
  • Benide ekleyebilirsiniz.
  • Beniiiide ekleyinnnn
  • yazın benide.
  • Benide eklerseniz sevinirim. Foruma yeni üye oldum . Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde Elektronik Müh. okuyorum . Daha önceden misafir olarak takip ediyodum ama dayanamadım ve üyelik açtım :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.