Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emeğinize sağlık.gayet güzel bir fiyata anlaşmışsınız.
  • Ekle dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Firma 100 tl kabul etmiş acaba hangisi oldu.. burda önemli olan 5 lira değil aslında.. hangisi sorun çıkarmaz.. garanti vermişlerdir umarım..
  • Hocam beni de yazın lütfen 3 adet key ile.
  • Son gelen arkadaşları cumadan sonra ekleyeceğim. İki firma da garanti veriyor. Ancak ben kimsenin vebaline giremem iki linki de paylasicam kim nerden isterse ordan alir

• Ekleyebilirsin bende kesin alacağım hatta G2a dan almak uzereydim konuyu görünce burayı bekleyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Son gelen arkadaşları cumadan sonra ekleyeceğim. İki firma da garanti veriyor. Ancak ben kimsenin vebaline giremem iki linki de paylasicam kim nerden isterse ordan alir

Uğraşınız için minnettarız, Allah kabul etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Son gelen arkadaşları cumadan sonra ekleyeceğim. İki firma da garanti veriyor. Ancak ben kimsenin vebaline giremem iki linki de paylasicam kim nerden isterse ordan alir

senlik bi durum yok hocam sen gönüllü aracı oldun kimse kalkıpta zaten sana bu ne dememeli.. benim anlatmak istediğim firmalar güvenilir firmalar mı sorun çıkartmayacaksa g2a dan almak yerine bu firmalardan alırız yine farkeden birşey olmaz.
  • keyi en erken veren firma daha çok satar. Malum akk ile en az 30 gb olacak oyun zor iner.
  • 30 GB olacağını sanmıyorum şefim herhangi bir açıklama varmı
  • Allah razı olsun kardeşim iki siteden birinde ben de karar vereceğim çok sağol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Emek için teşekkürler.
  • Sizden ve uğraşan diğer arkadaşlardan da Allah razı olsun ..
  • Konuyu açan ve emek veren dostlar hepinizin eline sağlık.Ne güzel bişey yapmışsınız. Xbox a geçmemiş olsam kesin katılırdım.Bugüne kadar niye yapılmadıki zaten.Akıl eden dosta da selam olsun...
  • benide ekle hocam
  • beni de ekleyin
  • hocam fifa 16 da en az istenen hdd alanı 15 gb iken fifa 17 de istenen alan minimum 50gb
    yani 30gb den fazla olması bile muhtemel.
  • Hocam beni de ekleyebilirsiniz, takipteyim

• Ben her iki siteyi de ilk defa bu sene duydum. İkisinden de daha önce alışverişim yok. Bilgisi olan paylaşsın lütfen.
  • emeginize saglik linkleri bekliyoruz :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.