Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben konunun 2. sayfa kısmına mesaj atmıştım eklememişsiniz hatırlatiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Online -- 16 Eylül 2016; 15:43:15 >
  • Arkadaşlar ilk sayfada pre-order key yazıyor bunun farkı nedir?
  • Guzel fiyat vermisler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Arkadaşlar ilk sayfada pre-order key yazıyor bunun farkı nedir?

Pre order da standart edition için 3 tane fut draft bileti veriyorlar bir de keyler 1 2 gün önceden gönderiliyor preload için.
  • Kendim için başka bir siteden almıştım
    100-110 civarı olursa arkadaşıma alabilirim yaz hocam benide
  • Beni de ekleyin hocam
  • Ekleyebilirsin beni de.
  • Beni de yazarsanız sevinirim. Kesin alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Arkadaşlar ilk sayfada pre-order key yazıyor bunun farkı nedir?

Pre order da standart edition için 3 tane fut draft bileti veriyorlar bir de keyler 1 2 gün önceden gönderiliyor preload için.

anladım hocam.
  • 100 alti olursa benide ekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 2 oldu hocam eklersen sevinirim
  • @Öğrenir

Bir şey sormak istiyorum. Siz toplu alım yapılacak şeklinde iletişime geçtiniz sanırım onlarda bu şekilde bir indirim yapıp kabul ettiler. Fakat 2 farklı yer var ve muhtemelen bütün herkes aynı yerden almayacaktır.

Onlar bu durumu hoşnut karşılayacaklar mı? Sizin ile bir şekilde anlaşma yaptılar aranızda problem oluşmasın?
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    İki firmaya da söyledim. Kabul ettiler

• Güvenilirse , gününde gelecekse ekle hocam bekliyorum. Emeğine sağlık , teşekkürler.
  • Yeni isimleri eklemiyorum arkadaslar gerekli talebi topladik. Talep 200 e yaklasti. Konunun ilk mesajina güncelleme yapacağım linkleri ekleyeceğim.

• ADAMSIN ADAM!
  • fiyatlar gayet güzel ama bu siteler hakkında olumlu yorum yada güvenlik açısından pek tatmin oldum diyemem alış veriş yapan arkadaslar varsa belirtsin lütfen .
    5 10 fazla olsun güvenilir bilindik bir site olsun önerim. sonuçta 28 sinde yollanıcak bu keyler son gün buralar karışmasın lütfen daha dikkatli temkinli olalım.
    emekleriniz için ayrıca tşk saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenJoy -- 16 Eylül 2016; 17:20:05 >
  • Arkadaşlar, GamesMonde'den 100 liraya keyimi aldım. Bir sıkıntı çıkmayacağına güveniyorum, emeği geçen herkese teşekkürler, umarım ön sipariş bonuslarıyla gelir oyunumuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandrad

Arkadaşlar, GamesMonde'den 100 liraya keyimi aldım. Bir sıkıntı çıkmayacağına güveniyorum, emeği geçen herkese teşekkürler, umarım ön sipariş bonuslarıyla gelir oyunumuz.

indirim ile almak için yapılması gereken ne?

ben almak istediğim zaman fiyat 110 TL görünüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Yeni isimleri eklemiyorum arkadaslar gerekli talebi topladik. Talep 200 e yaklasti. Konunun ilk mesajina güncelleme yapacağım linkleri ekleyeceğim.

Hocam yeni isimler almıyorum diyorsun da linkler konunun ilk mesajında var. mesela ben p.tesi almayı düşünüyorum p.tesine kadar keyler bitmesin?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.