Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenJoy

fiyatlar gayet güzel ama bu siteler hakkında olumlu yorum yada güvenlik açısından pek tatmin oldum diyemem alış veriş yapan arkadaslar varsa belirtsin lütfen .
    5 10 fazla olsun güvenilir bilindik bir site olsun önerim. sonuçta 28 sinde yollanıcak bu keyler son gün buralar karışmasın lütfen daha dikkatli temkinli olalım.
    emekleriniz için ayrıca tşk saygılar

Daha önce olumsuz yorum almış olmaları vesaire size sorun çıkartacakları anlamına gelmiyor diye düşünüyorum ben. Bilirsiniz 1001 türlü satıcı varsa 1001 türlüde alıcı var.

BursaGB vs sikayetvar.com'a kayıtlı firmalar bunlar. Eğer ki olası bir durumda hakkınızı alamamanız gibi bir şey olursa onlara geri dönüşü çok acı olur. Bunları dert etmeyin.

Fakat keyler anında mı elinize ulaşır. Gecikme olur mu bu konu ile ilgili hiçbir şey diyemem. Bende alacağım birazdan birinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThreePeatLAL

quote:

Orijinalden alıntı: Vandrad

Arkadaşlar, GamesMonde'den 100 liraya keyimi aldım. Bir sıkıntı çıkmayacağına güveniyorum, emeği geçen herkese teşekkürler, umarım ön sipariş bonuslarıyla gelir oyunumuz.

indirim ile almak için yapılması gereken ne?

ben almak istediğim zaman fiyat 110 TL görünüyor..

Bende 100 tl gorunuyor

[sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam şimdi hallettim de,bakiye eklemeyi nasıl yapıyoruz?

kahrolsun cehalet
  • Hocam herkese özel bir link yapsaydınız bence. Millet başka yerlerden ''gel kanka burda adamlar indirim yapmış'' deyip DH'ye üye olmadan indirimden yararlanabilir.
  • ThreePeatLAL kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sayfadaki linke tıkladım ve oradan aldım. 100 TL verdim. Sizde neden 110 yazdığına dair bir fikrim yok maalesef.
  • bursagbden taksitle nasıl alınıyor. Ödeme kısmında tek çekim çıkıyor onada tıklanmıyor zaten
  • Son teklif seçilerek taksitli ödeniyormuş

• Teşekkürler hocam
  • Gamesmondede dh özel 100 tl diyor üye oldum sepete ekledim daha sipariş vermedim kesin güvenilir mi bu site ilk defa böyle bir alışveriş yapacam mağdur olmak istemiyorum. Bu bize verecekleri keyi nasil gireceğiz demoyu indirip ordan full mu yapacağız keyi yazıp yoksa yeni dosyalar da indirmemiz mi gerekecek bilen var mı

• whitemountain44 kullanıcısına yanıt
    Hocam güvenlik garantisi ben veremem. İlk mesajda detaylı yazdım. Yeni oyunu indirmen gerekicek

• Hocam bu ödeme yöntemine pek alışık değilim en son g2a de oyun aldigimda direk banka kartımla odemistim. Şimdi bu sitelerin hesabına para yatırıp o şekilde mi alabiliyoruz?

• Pek bilgim yok hocam

• hallettim ben de.gamesmonde sitesinden.

bakalım :)

işleme alındı bilgisi var.

çıkış tarihinden önce mi verilecekmiş peki? ve ne şekilde? mail yoluyla mı? yoksa fiziksel cd mi geliyor?
  • Sanırım siz de alacaksınız.öğrenirseniz sevinirim.çünkü sepete ekliyorum ödeme ekranına gelip kart bilgilerini girmem gerekirken böyle bir sayfa gelmiyor. hesabınızda TL yok diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Pek bilgim yok hocam

hocam keyler herkese açık gözüküyor konuda. 2 gün sonra keyler bitti demesinler? Verilen tarihe kadar key sağlanacak mı belli bir stok var mı?
  • ThreePeatLAL kullanıcısına yanıt
    Key olarak geliyor da ödeme işini nasıl yapıyoruz hocam ya direk kart bilgilerini girip aldım bugüne kadar burdaki ödeme sistemini açıklarmısın siteye para mı havale ediyoruz?

• whitemountain44 kullanıcısına yanıt
    Usta güvenilirlik konusunda bişey diyemem. Sana key verecekler originde redeem product code kısmına gireceksin. Oyun kütüphanene eklenecek yükleyip oynayacaksın demoyla falan işin yok. Tek sıkıntı güvenilirmi bende kuşkudayım açıkçası.
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Stok problemi yok dendi. Bursagb g2a sitesine bile.satıyormuş

• Larrikin kullanıcısına yanıt
    Güvenilir site olmasa burada paylaşmazlar. Zaten sitelerde de %100 güvenilir alışveriş, orijinal ürün vs.vs. yazıyor. Şikayet.com'a üye olan bir site bursagb Bu kadar kişiye bir şey yapamazlar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.